cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 volkan ballı televizyonda imza atmadım dedi demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 DA DA DA DAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Telegol'den Özel Dosya bekliyoruz. -alo, volkancım, ben cihan, ne güzel günlerdi di mi bıkbıkbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 maratondada tam tersini söylediler bilmem artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 onu bunu bırakın da, şu zico ölsün be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Zicoya laf eden karşısında beni bulur !!!! Beşiktaşımızı şampiyon yapacak o :=))) hadi beyler hadiiiiii ZicooooooZicoooooooZicooooooZicooooooZicoooooooZicoooooo [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:00 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hakkaten yapabilir şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 said: Telegol'den Özel Dosya bekliyoruz. -alo, volkancım, ben cihan, ne güzel günlerdi di mi bıkbıkbık bittiğim andır.naptın sen öyle dağıldım ya (= [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:12 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ehuuha bu nasi lig ya harbi cok merak ediyorum bu senenin sampiyonunu. KAYSERI gumbur gumbur gelıyor yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 pastirmayi yiycez mi zegna onu mu diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 külliyen kural hatası 4 adam değiştirdiler , masa başında alırız bu maçı " 3-0 " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 anca masa başında alırsınız zaten. Tüm hakemlerin ve ilgililerin değişiklikten haberleri varmış.Volkan Ballı sadece paraf atmamış değişikliğin altına. Olay bundan dolayı büyümüş.Yani bişey çıkmaz umutlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bitti o iş. minimum 5-0... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 O kadar para vermişsin, 5-0'dan aşağısı kurtarmaz. NERF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bu ligde parayla şampiyon olunsaydı her sene diğer takımları giydirir kuşatır şampiyon olurdu Fenerbahçe, demek ki öyle olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 güzel oldu gzüel puan kaybetmesi fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 zico bu takımın başındayken puan kazanınca şaşırmak lazım kaybedince değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Turkcell süper lig!! artık bitsin!!!!11 Turkcell süper lig!! hiç başlamasın!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 DINK! macera, DINK! politika, DINK! adrenalin, DINK! entrika, DINK! aşk (karı-koca), DINK! ensest. Hepsi bu ligde. Her Cuma-Cumartesi-Pazar. Sadece Lig TV'de. Özet görüntüleri maçlardan sonra Trt1'den yayınlanmaktadır. SAKIN KAÇIRMAYIN! [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 13:10 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 lol ben de hrant dink anlayıp salladım mesajını,futbolla ne alakası var olunca dınk die tepki verildini anladım ehe. bu arada,nickimi balili olarak değiştirmek istiyorum,maçta ercan taner o derece vurgulu söledi ki adamın adını,balili gibi hissediorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ercan baliliye yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 derbiden fazla hit almış FB topici yine hehe. hey gözünü sevdiğim takımım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fb nin anlı şanlı 100 yıllık tarihine yazmak lazım bunu da, gurur tablosu olmuş, derbiden fazla hit almış. ki bjk maçı derbi de sayılmaz pek benim için orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Laf sokmak için 2 gün iyi sabretmişsin.Derbi deil derken, 2-1 yenildiği için kendi takımını mı küçük görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 2 gün sabretmedim yeni gördüm, sen de laf sokmak için tarihlere bakıp kendini kasma. bjk maçını derbiden saymıyorum çünkü bana göre türkiye'de tek derbi gs-fb derbisidir. teorik olarak bjk de istanbul derbilerine dahildir tabi ama istanbulspor ve galatasaray'ın oynadıgı mac ne kadar derbiyse bjk ile oynadıgı maç da o kadar derbidir gözümde. başka bi konu şimdi bu saptırtmayalım sadece kendi görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar