Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Sivasspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zicoya laf eden karşısında beni bulur !!!!

Beşiktaşımızı şampiyon yapacak o :=)))

hadi beyler hadiiiiii

ZicooooooZicoooooooZicooooooZicooooooZicoooooooZicoooooo

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:00 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Telegol'den Özel Dosya bekliyoruz.

-alo, volkancım, ben cihan, ne güzel günlerdi di mi bıkbıkbık

bittiğim andır.naptın sen öyle dağıldım ya (=

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:12 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
anca masa başında alırsınız zaten.

Tüm hakemlerin ve ilgililerin değişiklikten haberleri varmış.Volkan Ballı sadece paraf atmamış değişikliğin altına.
Olay bundan dolayı büyümüş.Yani bişey çıkmaz umutlanmayın.
Mesaj tarihi:
bu ligde parayla şampiyon olunsaydı her sene diğer takımları giydirir kuşatır şampiyon olurdu Fenerbahçe, demek ki öyle olmuyormuş.
Mesaj tarihi:
DINK! macera, DINK! politika, DINK! adrenalin, DINK! entrika, DINK! aşk (karı-koca), DINK! ensest. Hepsi bu ligde. Her Cuma-Cumartesi-Pazar. Sadece Lig TV'de.

Özet görüntüleri maçlardan sonra Trt1'den yayınlanmaktadır.

SAKIN KAÇIRMAYIN!

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 13:10 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lol ben de hrant dink anlayıp salladım mesajını,futbolla ne alakası var olunca dınk die tepki verildini anladım ehe.

bu arada,nickimi balili olarak değiştirmek istiyorum,maçta ercan taner o derece vurgulu söledi ki adamın adını,balili gibi hissediorum artık.
Mesaj tarihi:
fb nin anlı şanlı 100 yıllık tarihine yazmak lazım bunu da, gurur tablosu olmuş, derbiden fazla hit almış. ki bjk maçı derbi de sayılmaz pek benim için orası ayrı.
Mesaj tarihi:
2 gün sabretmedim yeni gördüm, sen de laf sokmak için tarihlere bakıp kendini kasma. bjk maçını derbiden saymıyorum çünkü bana göre türkiye'de tek derbi gs-fb derbisidir. teorik olarak bjk de istanbul derbilerine dahildir tabi ama istanbulspor ve galatasaray'ın oynadıgı mac ne kadar derbiyse bjk ile oynadıgı maç da o kadar derbidir gözümde.

başka bi konu şimdi bu saptırtmayalım sadece kendi görüşüm.
  • Yeni Oluştur...