mr_crafty Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Acc la giriş yapıyorum.Server seçiyorum.Oyuna girmek için karektere tıkladımda dc oluyorum ama yan karekterlerle girebiliyorum.Nedir sorun bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 1- Karakter ban 2- Bug 3- SErver Stability sorunundan gelen... 4- Premium Son günü 5- İnternet bağlantısı problemi 6- Pc deki x bir problem 7- 8- 9- 10- Kalan seçenekleri dolduracak kişiler bekleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 karekterim düzeldi. Sanırım kontrol yapdılar çünkü bir kaç arkadaş benimle aynı durumdaydı,ban yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 artık giriyorsun yani? sorun yok. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 cybor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 nası oyun lan bu millet karakterine giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kınayt çok bozulmuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 israile yordom yapan oyun oynadıgın için çarpılmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tercih meselesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 mulgear6 said: israile yordom yapan oyun oynadıgın için çarpılmışın sdlkfsdşsadlhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet ben mesela kapitalizme destek olan bi ülkenin oyununu oynuyorum ASIN BENİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sen ona giremiyorsan o sana girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Karde$ aY!p €diosun amaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Özür dilerim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufkcmarsln Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kardes Oyundan Hızlı Cekersın Kareketın Bug'da Kalır Gold Premuum ıle 1 hafta Kareketım Bugda Kaldı Kafayı Yiyordum eger 1 hafta Sonra Acılmazsa Ko'ya Ticket At Onlar Cözüm Bulurlar eger bir daha Basına Böle Bir Şey Gelirse İyİ Exp'ler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 SENIN CARINA BEN DE GIREMIORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar