odchu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Jade Empire çıktı! Bekleyen, oynayan yok mu acep? Yorum alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 dlde şuan bitsin oynıyacagız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 dun yaklasik bi 3 4 saat oynadim ilk baslarda kasi$ gelsede oyuna alistiktan sonra cok zevkli geliyor. combat sistemi cok guzel bence, atmosfer falan almis goturmus zaten bence. oyun gercekten cok kitliyo adami kalkamiyosunuz basindan. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Jade Empire kesinlikle bir klasik yanliz anlayamadigim bir sekilde her oynadigim bioware oyununun sonu aceleye getirilmis sanki insan dogru duzgun bir son bekliyor(Bkz. NWN2-KOTOR..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 muhtesem bir oyun. konu cok guzel kurgulanmis cok guzel. mutlaka oynayin derim. en sonu evet sanki bekleneni vermedi ama genede cok guzel bir oyun. two thumbs up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 iyi torrent sitesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 PC versiyonunun neler olduklarını bilmediğim ekstra içeriğinin olması oyunun sonradan PC ye çıkmasının acısını hafifletmiyor. Yine de oynayacağım çaktırmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 http://www.mininova.org/det/601222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 kotor tadı yakaladım oyunda. çok hoş, eğlenceli. nwn 2'nin başını beğenmemiştim mesela, silip bırakmıştım oyunu. ancak jade empire'da baştan beri adamı oyunun içine çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 "jade empire rapidshare" yazdığımda google baba bana oyunun linklerini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 2 gün önce downloadu bitti, 16 saatlik playtime ile bitirmeyi başardım. Çok eğlenceli bir oyun. Ama "Jade Golem" diye bir teknik alınıyor oyunun yarısından biraz daha fazlası bittikten sonra, o tekniği alınca imba oluyor karakter. Son bossu dövmem 20 saniyemi falan aldı, o da dayı zamanı yavaşlattığı için. Sonra tekrar load edip dövdüm, o 7-8 saniye sürdü. Nerf "Jade Golem". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Share edin ehueh 1 aydan fazla süredir indiriyorum hala bitmedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ben de 3 haftada falan indirdim, 10 kb ile indi ortalama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Harika bir oyun, evde uzun vakit geçirdiğimden bu hafta yeniden başladım erkek karakterle. Sırf hatunum olsun diye :D 3. chapterın sonuna yaklaştım sanırım, hatta oradayım :) 16 saat falan oynadım. Uzun uzun, sindire sindire oynamayı severim bu tarz oyunları. Sorum şu: Bütün chapterlar uzunluk olarak birbirine yakın mı? İlk 3 chapter öyleydi çünkü ve hemen bitmesini istemiyorum :) Ayrıca bir de evil olarak bitirmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bitti bile ki arada 2 saat de mola verdim :( Şimdi kötü olarak jade master modunda başladım yeniden. Hoş olacağa benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 XINPUT9_1_0.dll not foudn sorunu yasıyan oldumu? olmadıysa bile birisi bana gönderebilirmi bu file'ı bulunduğu directoryide belirterek utandım... "ben c64 cocuğuyum" diye hava at sorna makineye directx yüklemeyi unut... [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 20:25 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 cuce yanlış hatırlamıyorsam, oyunlarda dll sorunu yaşadığımda google'da arattığımda karşıma çıkan site şu olurdu: http://www.dll-files.com/ bu siteden indirirdim dll'leri. bir baksana belki bahsettiğin dll orda vardır. google'da aratında şöyle birşeyler gördüm: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=XINPUT9_1_0.dll+%2B%22jade+empire%22&btnG=Ara&meta= win2000 felan diyorlar, onla alakalı bişi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sorun eski version dx bulundurmamdanmış, dll dosyası mevcut ama benım dx'im tanımadığı için yok gözüküyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aylar oldu topigi acali, ben daha kuramadim bilgisayara :D neyse finaller de bitti artik, oysshh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 oyun guzel keşke combatta kamerak acıları daha dik olsaydıda yumruklarımızın tekmlerimzin ulaştıtğı yeri görebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 takıldım bir yerde bu asassian mıdır nedir onların merkezine indim birini bul oldurmu ne diyor golemler zilyon tane bişiler eksik ama bulamadım asonsoru felan kullandım yok napcagımı cıkaramadım kamera acıları az sorunlu bide sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bence kamerada bi sorun yoktu. Üstteki: İngilizce olduğu içingörevi anlayamadıysan sözlüğe bakarak bi daha oku, ben gayet hızlı geçmiştim oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 şu ahrmonic komo olayını cözdünüzmü cözdüysenı anlatsanıza bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Valla ben kılıçla adamların kellelerini alıyorum. O olabilir harmonic combo. Canı bitmeye yakınken oluyo, kelle uçuyo kanlar fışkırıyo falan süper :) Ama başka birşeyse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 geçen gün alıcaktım bu oyunu sırf 2 dvd diye titan questi aldım bunun yerine de pek beğenmedim bug doluydu oyun, acaba her iki oyunuda oynamış birisi ufak bi kıyaslama yapabilir mi? yani artıları eksileri nelerdir her iki oyununda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar