Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: Krusty üye [şikayet et] § 05 Haziran 2007, Salı - 11:55 [ özel msj ] 0'dan 1'e zor artıyor normaldir. 1 olduktan sonra daha hızlı skill alırsınız. 0 dan 1 e arka arkaya 5 antremanda, 1 den sonraki skillerde 9-12 arka arkaya antremanda artıyor bab
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yani antremanları dağıtmak yanlış ? 2-3 gün aynı şeye çalışmamız lazım doğrumudur ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 aynı günde 3 antremanı ard arda aynı skill verirsen bonus alırsın. örneğin kondisyon verelim ard arda 3 kere. Kondisyon Kondisyon Kondisyon şeklinde. normalde 1 kondisyon antremanı +8 kondisyon getirisi olur. ancak ard arda verirseniz aynı günde Kondisyon +8 Kondisyon +10 Kondisyon +12 toplam 30 kondisyon kazanırsınız. bonus'tan faydalanmak için antremanlarınızı aynı günde aynı skill olarak ayarlayınız.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Obaa Hız ım 1 artmış. Ben çözdüm antreman taktiğini Ayrıca tüm oyuncularla etkileşime geçtim sevdirdim kendimi herkesle %10 arkadaşım böylelikle gerek hızımla gerek takımdaki sempatimle top toplayıcılık görevini szassa bırakmayacağımı temin edebilirim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Nolcak bu Noxthron'un hali ya. 50. dk 2-0 öndeyiz :P
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 benide alın benide bi top değsin ayağıma piliz
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 AGA ASİST YAPMIŞIM SANA EMEĞİME SAĞLIK
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ayberk ak kim fistan mı leblebi gibi gol atıolan nası iş bu ben anlamadım
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 2-2 oldu lan. yine yenemiyolar ama :D
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 püü benim gibi defans yok 2 gol yemişiz :P işte olmasam tribündeki yerimi alır desteklerdim ama işte yasagh (websense :P)
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bizim takim "kendini yorma" yi isaretlemeyin artik, bu lig zor anlatamiyoruz :) bide kondisyon ayarlamiyorsunuz hic, yalniz nox a bak, 5 degisiklik yapmis macta biz tek kadro ehueuh
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hazırlık maçlarında kendini yorma işaretliyorum ben ona rağmen 2 gol =P Lig maçlarında kendini yorma işaretleyeni yedek bırak zegna :P tespit etmesi kolay. maç sonrası bakarsın kimin kondisyonu %90 ın üstünde o kendini yormayı işaretlemiştir :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ulan ne yalaka topçu oldum ben tesislerde dolaşıp ondan bundan imza istiyorum =)
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Aynen aynen :P, ama karşılığında bir selam bilem vermeyen takım arkadaşlarımı kıonıyorum futbolcumda kınıyor morali düşüyor Oynamayın lan gencecik starın geliceği ile :( İlgi gösterin azcık selam falan verin
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hemen iliskiye giriyorum ikinizle de =p.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 çok popüler bir oyun herhalde bu, 641 mesaj almış. fm veya pes hastası olmayan insanlar da zevkle oynar mı acep?
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tabi :) bence oyunun en büyük artıları 1.takımı sen yönetmediğin için çok karışık değil, sen sadece bir oyuncusun 2. ise 1-2 günde bir bakmak yeterli oluyor oyuna bu yüzden ne fmye ne de pese benziyor oynanabilir yani
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Zegna gibi bir başkana sahip olunca valla çok zevkli oluyor :P ------------------- Sayın başkan yalakalık yaptığımı görünüz ileride son 2-3 dakika ayağımıza top değmesini talep ediyoruz :P ------------------- Ayrıcana sayın takım arkadaşlarım Burak Biryol isimli genç yetenekle lütfen kaynaşalım acaip hoş sohbet bir kardeşimizdir. Morali %79 düşmüştür desteklerinizi beklemektedir :P Sonra ilerde bana PAS PAS diye bağırsanız kulakları tıkanır :P (LOOOL , Tehdit Şantaj)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ben Ayberk Ak la kanki oldum. %79 seyirlerinde bi ilişki var.Dışarıya çıktım onun odasında falan oturdum. Dur bakalım sonumuz nolcak :/ İlk 11 e girelim derken döttende olucaz. Hız 1 de kaldı artmıyor ya. Bu antreman sistemini çözemedim bütün haftaya hız çalışsın dedim.iyi yapmışmıyım.
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Lol, nasıl bir takımsınız siz ya? Bu kadroyla nasıl yenemiyoruz, ben böyle motorun taa, neyse. Fistan sence de normal midir, objektif bir yorum yap abi be? Fenerbahçe gibi takım kurduk, hala 2-2 kalıyoruz. Bırakıyorum ben oyunu ya :(
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yürek yok sizin futbolcularda :P bizim gibi amigolar yok top toplayıcı yok geleceğin yıldızlarını barındırmıyor ;)
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi bi guzel teklifler geliyor ama alamiyorum adamlari biz bize oynicaz diye :) saglam temellerle ilerliyoruz aslinda bakalim nolcak ehuuh
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 alma napıcan sen şimdinin yıldızlarını :p geliceğin yıldızları sende ;) maldini bulmuşun bir tane 37 yaşına kadar kullanırsın :P
Öne çıkan mesajlar