Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her türlü arama yaptım, bulamadım.. Açılmamış sanırım.. Neyse :)

footstar.org; Bu benim hayallerimdeki oyunun internet üzerinde oynananı. Futbolcu oluyorsunuz :) Daha yeni oyun, pmanager'in yapımcıları tarafından yapılmış. Pmanager oynamam ama bu oyun gayet iyi, ve gelişmekte...

Basit olarak, bir futbolcu oluyorsunuz, 17 yaşından başlayıp bir takıma giriyorsunuz ve antrenman yaparak özelliklerinizi geliştiriyorsunuz. Transfer, takım yönetme, 2d maç, oyuncular arası iletişim(popomundodaki gibi), zart zurt her bişey var.. Popomundonun futbolculuk olanı gibi yani..

Oyun daha çok yeni ve sanırım çok tutulacak, baya sardı. Buradan başlayan olursa yardımcı olabilirim her konuda, ben de yeni sayılırım, oyundaki ismim Cenk Elmas, buradan oynayan varsa isimleri alalım :)

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:11 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Abi eywallah ya, uzun zamandır bu tarz bi oyun arıyordum. Hattrick ile birlikte güzel gider. Aktivasyon bekliyorum gelsin yazarım isim filan, cok sagol tekrardan.
Mesaj tarihi:
ne demek :) şu an bekleme listesinde baya kişi var, aktif olmayan oyuncular silinince herkes kabul edilecekmiş.. umarım uzun sürmez.

bu arada bir tavsiye, oyuna ilk girdiğinizle bütün paranızla kişisel antrenör alın. genelde oyuncuların %80i gidip cep telefonu falan alıyor ve bir hafta boşa gidiyor..

oyunda ht den baya kişi var :)
Mesaj tarihi:
Ya ben bu oyunu uzun zaman önce oynuyordum hatta güzel bi takimim vardi unutmuşum ya kötü oldu :(
Yada bunun takım kurmalı olanıydı unuttum işte :D

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 11:46 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oyunda Türkiye 3. ligi henüz açılmadığı için boş yer yok maalesef :( 300-400 kişi bekliyor.. herhalde en kısa zamanda boş yer açılır..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
turkiye liginde 400 kişi bekliyor dio ya.
direk birtanede alman ligine actim orda bekliyen yok gozukuyor oraya giriyim oyun sararsa turk ligine giderim almani birakip,tabi oncesinde cift accdan banlanmassak :p
Mesaj tarihi:
Sürekli inaktif oyuncular oyundan siliniyor, böyle olunca bir karakter boşta kalıyor oyunda, onu da yetişen kapıyor haliyle.. şans meselesi arada girip kontrol ederseniz denk gelebilir..

ayrıca adminlerle konuştuk, yakın bir zamanda türkiyeye yeni bir lig açılacakmış..
Mesaj tarihi:
alman ligine girebildim şimdi.
e antrenor aldim kendime butun paramla , antremanlari ayarladim.
baska bişi yapamiyoruz sanırım simdilik?
defans olcaktim mac gunleri bos biraktim diger gunler full abandim antremanlara bir gunee eglence koydum falan.
simdilik bekliycez herhale
Mesaj tarihi:
şimdi benim anlamadığım noktalar var. mevkimizi nasıl belirlicez. nasıl bi antrenman programı uygulayacaz. gibi bi tutorial olsa fena olmaz yani
  • Yeni Oluştur...