MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 yıllar önce max payne 2 yi bitirdikten sonra açmıştım poets of the fall un late goodbye topiğini patide. geçenlerde bu adamların albümü de vardır öngörüsüyle emuleda şöyle bir aramanın ardından iki tane albümlerini buldum. ve ikisi de oldukça güzel. finlandiya asıllı oldukları için pek duyulmamış bir grup. ilk albümlerinin adı : Signs Of Life ikinci albüm: Carnival Of Rust ben oldukça beğendim. hatta 3 tane klipleri var youtube linklerini vereyim ki dinleyin, beğenin:) Late Goodbye Klibi Carnival Of Rust Klibi Lift Klibi kuşkusuz ki en iyi şarkıları bana göre carnival of rust. ama şöyle güzel şarkılarının listesini yaparsam; late goodbye lift roses all the way 4u someone special illusion n dream aslında bana sorarsanız bütün şarkıları güzel de. neyse:) [ Mesaj 02 March 2007, Friday - 22:28 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Sleep.. tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hatırlattığın ii oldu ya.bende bi araştırıyım şunları demiştim max payne den sonra,unutmuşum. carnival of rust' a removed diyo. şurdan bi deneyin onu http://www.youtube.com/watch?v=zRVrQsdWDds&mode=related&search= [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:16 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 tüm albümleri dinlenesi. çok güzel şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Poets of the fall un solistine çok benziyor sesim . Yıllar önce evet max payne 2 yle keşfetmiştim bu grubu oyunda temizlikçimi boyacımı kulaklıkta bu şarkıyı dinliodu max abim gelip herifi dürtüyodu fln (: . Lonely street signs , power lines they keep on flashing..flashing by And we keep driving into the night, It's a late goodbye..such a late goodbye.. Ofof anılarım depreşti ya.Kesinlikle kaliteli müzik yapan bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Martta yeni albüm çıkarmışlar... (yine geç oldu:D) Revolution Roulette albüm olarak diğer iki albümlerini aratır vaziyette. fakat öyle 2 şarkı var ki tınıları çok tanıdık olmasına rağmen sizi resmen alıp götürüyor. Where do we draw the line Fragile. kesinlikle dinlenmesi gereken albümlerden yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 late goodbye <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 "Maybe Tomorrow Is A Better Day" de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Revolution Roulette ve The Ultimate Fling de iyi şarkılarmış buna karar kıldım. albümdeki şarkılarda beni gıcık eden tek nokta; her şarkının ortasında biyerde şarkının durup, tekrar başlaması oldu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fragile şarkısı son albümden yargılar.. intihara götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2008de kalmış topiği canlandırıyorum efenim, Poets of the Fall un yeni albümü çıktı: Twilight Theater Bence genel olarak fena değil. Mesela bikaç güzel parça: Change http://www.youtube.com/watch?v=g9Ws9qP7Hz8 Rewind http://www.youtube.com/watch?v=6gPMqTc89do&feature=related You're Still Here http://www.youtube.com/watch?v=XlRmldnqU-o&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ya aslında benim zevkime göre fazla duygusallar ama yine de çok seviyorum bu adamaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Max Payne 2 adamlara can verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Tesbih said: Max Payne 2 adamlara can verdi resmen Kesinlikle.Bu arada Max Payne 3 nooldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu sene çıkıyormuş hayırlısıyla , nete bir kaç ss vermişlerdi oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar