Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DT in Istanbul Turkey - 29 Haziran 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan bir konseri de 27 Haziran'da yapın da doğum günümüzü kutlayalım be. Neyse. Giderim büyük ihtimalle.

VIP neyin çıkar umarım. Geçen sefer en önde pestilim çıkmıştı. Önden güvenlik iter, arkadan seyirci iter. Sonra Şendul (Vantilatör oldu sonradan) efendinin yanına kaçmıştım dayanamayıp.
Mesaj tarihi:
yavrum benim be.gideriz.
bu arada bundan daha süper olarak 2 hafta sonra kevin moore konseri var taksim'de.o psikopat herifi şöyle canlı canlı , adamın dibinden görmek isterseniz gelin.yanlız DT'nin D'sini duymak istemiyor adam , tişörtlerle gelmeyin. ^^
Mesaj tarihi:
ya ben o geleceklerdi gelemedilerdi de biletleri başka aktiviteyle değiştirmişti biletix de ben kasamayıp bileti öyle saklamıştım o zamandan beri kılım gelmesinler türkiyeye falan. ben izledim zaten türkiyede hem. kolay gelsin size : )
Mesaj tarihi:
2005'de geldiklerinde ortam süper kesin tekrar gelicez demişlerdi. Harbi hemen geliyolar =) Hadi bakalım 2. Dt konserimizide izleyelim güzel olsun. Bu arada yeni çıkacak olan Systematic Chaos tanıtımı gibi bişey olur heralde. 2005 konserlerinde de 3de1 ini Octavarium'a ayırmışlardı.

Bu arada Porty Systematic Chaos için bugune kadar yaptığımız albümler içinde favorim fln demiş ya albüm çıkınca bakıcaz artık.
  • Yeni Oluştur...