Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maghteridon down by Nihilium

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Bu isveç olayı cok farklı gerçekten.Guildden biri tbc öncesi raid yapmayı bıraktığımızda 2 ay bebek bakıcılığı yaptı sonra bana bu para 6 ay yeter dedi.:)
Bir de işin şu boyutu var,guild olarak sponsorumuz var. Su anlık sadece memberlara kulaklık mouse pad klavye gibi alet edavatlar gönderiliyor.İyi bir pazarlama mantığı ile hareket edilirse daha elle tutulur bişiyler elde edilir.
Ama asosyallik konusunda haklısınız, hardcoreu bırakmamın nedeni bnm oydu.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bi nihi member ıyla quest falan yapıyoduk konustuk .. dedim sevmiom ben nihi yi ..
bende cok sevmiyom ama sponsor anlaşması imzaladım mecburum dio adam ..
=)
adamlara helal olsun falan ..da insan olan o kadar oynamaz diye dusunuyorum ben .. kim ne derse desin .
hele turkiye de yok kardeşim ole ..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunun başında geçen onca vakte yazık. En loseriım diyen adamın bile hayatta bir amacı olur ya wow nedir ki?

Oyunun suyu çıkmaya başladıkça yakında Blizzard Lich King'i bile kestirir bize. Ulan kes kes sonu yok ki bu işin.

Adamın kendi tercihidir, günde 15 saatini ayırır oyuna olabilir ama bu sponsorluk falan neymiş onu anlamadım wow'da. Sen bilgisayar başında ömrünü çürüt, Blizzard'ın bütün bosslarını kes al bak bunlarda mouse'un ve 3 aylık mısır gevreğin hahah
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bir yandan şöyle düşünelim... Adamlar gerçekten yaptıkları işte iyiler, adamların amacı hardcore gamingin öncülüğünü yapmak, e adamlar böyle bossları keserek bir nevi diğer guildlerede gaz veriyorlar :) Biraz pozitif düşünün, bu kadar uzun süre ve bukadar konsantrasyon içinde world of warcraft oynayamam, hatta belki bir çoğumuz oynayamaz ama adamlar gerçekten imkansız gibi gözüken şeyleri başarıyorlar :)
Kendilerine gratz ve keep it up diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Isvec'te en son isindeki maasinin 80% ini veriyor sana devlet, isinden hakli bir sekilde cikarilir veya haksizlik karsisinda falan istifa edersen. Ise girene kadar o_O
Ama gerizekalilar iste, boyle bir sisteme ragmen son secimde sag parti kazandi, butun bu sistem kaldirilabilir diyolar bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar cs de de boyle NiP ve SK Gaming aldı götürüyo uluslararası turnuvaları..
adamlar oyunlardan büyük paralar kazanıyor.WoW da öyle bir durum yok ama cs de büyük turnuvalardan büyük paralar kazanıyorlar?
gidip para kazanmak lazım, özleyince dönersin..
hangi dili kullanıyor bu isveç? ingilizce mi
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında biraz saygı duymak gerek bu tür insanlara. Onlar içinde böyle oyunlar oynamak eğlenceli geliyor. Felsefi bir yaklaşım olacak ama dünyada farklı farklı işlerle uğraşan bir sürü insan var. Kimisi gezmeyi seviyor, kimisi tüm gün müzikle kafa patlatmayı. Bence bu insanlar en doğrusunu yapıyorlar. Her insan dışarı çıkmayı sevmek zorunda değil. Evinde olmak dışarıda olmaktan daha iyidir onun için. Bu olayda asosyal dediğiniz bu insanlar hem eğlenip hemde para kazanmaya başladılar. Ayrıca belki garip gelebilir ama sanal alemde de olsa kazandıkları bir ün var. Herkes farklı birşeyden tatmin olabilir. Onlarda bu yolu seçtiler. Bu yüzden bu tür insanlara ezik no lifer gibi şeyler demek bana garip geliyor.

Bu tür şeyler her tarafta var. Şöyle bir bakarsanız eskiden Death and Taxes çok daha iyiydi ve onlar için böyle deniyordu. Nihilum bir adım öne geçti onlar için böyle denmeye başladı. Ancak bu noktada sayısız guild var böyle olmaya çalışan. Yani bu insanlar bir amaç uğrunada bunları yapıyorlar. Bende zamanında bu guildte oynadım. Bu insanlar gibi asla olmadım orası ayrı. Gerçektede bu guildte böyle olan pek insan yok. 60 kişilik guildte 30 kişi falandır böyle olan ve sadece 5-6 kişi bu olaydan para kazanıyorlar. Diğerleri ise 1 2 hediye ile susturuluyor :)

Burda yazdıklarımı tepki olarak algılamayın. Hepinizin yazdıklarına saygım var sadece kendi görüşlerimi belirtmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic Nihilum un başarısından İsveç ve asosyalliğe uzamış. Vay canına...

Adamlar dünyada "tekrar" bu oyunda bir ilk başardılar. Nasıl yaptılar, niye uyumadılar, hayatları yok, yaşamıyorlar, bunlar bizi hiç alakadar etmez. Adamların uçkurunun derdi bizi mi gerdi...

Evet eyvallah adamlar da no-life felsefesi olabilir hatta boku bokuna hayatlarını zehirde ediyo olabilirler. Ama adamlar belli ki eğleniyorlar bu işi yaparken. Bırakalım bildikleri gibi yapsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladığım kadarıyla DnT Nihilum'dan 1 gece önce Kel'thuzad denemeye başladı ama 3. denemelerinde kel'thuzad despawn oldu sonra bıraktılar ertesi gün reset oldu nihilum kesti.

Benim merak ettiğim bu boss taktiklerini Kungen kafasından bu kadar kısa sürede nasıl çıkarıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...