SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yok artık alisami napıyo bu damlar günde 25 saat mi oynuyolar :S http://www.nihilum.co.uk/news/26/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 magtheridonun ilk magtheridon serverinda yatmasi da enteresan bir durum olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Video'sunu daha koymadılar dimi , merak ediyorum nasıl bi encounter falan.. koskoca magtheridon , ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 cumartesi kestiler .tempest keep attunement ları da bitti screenshotları vardı.içerde phoenix god var büyük olasılıkla phoenix mountla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Adamlar ağır işçi gibi çalışıyo abi :) Boş durmak die bişi yok .. 7/24 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yuh yaa :D ben daha 70 olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Nihilum katı kurallara ve inanılmaz bir online player sayısına sahip olan bir guild (ki zaten bu guilde girerken istenen şeylerden biri). Blizzard oyuna ne koyduysa adamlar kestiler. Guildce oyunu inanılmaz ciddiye alıyorlar ve böyle bir disiplini emin olun çok az yerde görebilirsiniz. Bu adamlar herşeyi hak ediyor, videosunu koysalarda encounteri canlı canlı bi görsek, eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya benim anlamadığım hadi çoluk çocuk olur okulu asarlar 7/24 oyun oynarlar hani zamanında ben de yapmadım değil ancak bunların guildin önde gelen adamları hep büyük adamlar diye biliyorum bu adamlar 7/24 wow oynarken nasıl para kazanıyor? ne yiyor ne içiyor? sırf internet sitesine gelen hitlerden mi geçiniyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Düşünüyorum da ne kadar boş kalırsam kalayım, herhalde bu kadar kasamam ya.. fenalık gelir valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 İçerdeki phoenix god yani Al'ar mountla falan alakalı değil. Kendisi Kael'in phoenixi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 O chestguard ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yeter ya dağılsın şu guild artıkın ezik kompleksine girebilirim daha karazhan yapamadım adamlar ml temizledi ha tabiki kıyaslamıyorum kendimi onlarla ama ama olmuyor neyse gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 @werewolf, yeni epic setler alınıyor o itemlarla. bu chest olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Reumer ve Thoare'yi goremiyoruz ama hic killshotlarda? Nerdesiniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Reamer (evet kılım) :p [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 19:56 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Ben oyunu bırakalı baya bi oldu. Thoare ise naxxramas ile hardcore moddan düştü :) Ben arada muhabbet için giriyorum oyuna , Thoare ise charını 70ledi öylesine takılıyor. Sanırsam bi daha eskisi gibi hardcore olamıcaz :) Guild olayına gelincede. Guildin temelini oluşturan adamlar guild kurulduğundan beri varlar. Bahsettiğim insanlar birbirlerini bu oyun öncesinde de tanıyorlardı. Bunun guildi bu noktaya getirmesinde çok büyük bi etkisi var. Bu insanlar çok fazla mmorpg oynamış deneyimli kişiler. Ayrıca guildte şuanda bulunan çoğu insanda çok üst seviye oyuncular. İsteyen gitsin başvuru formuna baksın gerçekten çok ayrıntılı bilgi istiyorlar ve triali geçmek çok zor. Kungen gibi bir guild liderine sahip olmasıda ayrı bir artı katıyor guilde. Guildte olan çoğu insan iskandinav ülkelerinde yaşıyor. Canı istedikleri zaman işe giriyorlar para kazanıp 6 7 ay onla idare ediyorlar. Böyle çok örnek var. Çoğu insan tbcye kadar olan arada çalışıp para kazandı. Şuan evinde paso oyun oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 al işte ya ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Pardon, Azmi'nin de nicki Reumer'di da onla karistirmisim : ) Hadi ya, bilmiyordum biraktigini senin, en guzelini yapmissin : ) 1.5 aydir Isvec'teyim ben de ve Reamer'in anlattigi olay bizzat yasaniyor yani burda. McDonalds calisanlari saatte 100 SEK aliyorlar mesela, 20 YTL yapiyor Turk parasiyla. Tamam, yasanti da pahali ama luks yasamadigin takdirde harcayacagindan cok cok daha fazla paran oluyor boyle en basit islerde calissan bile. Ozellikle no-lifer standartlari sadece elektrik, net baglantisi ve yemek parasi gerektirdiginden hic sorun olmuyordur : P Burada doktorayi arastiriyordum bugun, en dusuk seviye icin doktora ogrencisi 12000 SEK (2.400 YTL) maas aliyormus ayda o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Böyle bir kader işte. Biz burda okula gidebilmek için senelerimizi harcarken , orda insanları okula davet edip para veriyorlar :) Keşke diyorum gençliğimizi daha yüksek standartlarda yaşasaydık. Benden sana tavsiye penth, hazır isveçteyken wowu doya doya oyna burda oynamak çok zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bir grup asosyal İsveçlinin önderliginde kurulan guild. İsveçli kadar asosyal,dünyadan bir haber baska insan görmedim. Geçen İstanbul hangi Ülkeydi ? diyo guildchatten biri. Harbiden bu kadar bir oyunun üstünde durmak ve amaç edinmek komik. 1tane yaparsın 2tane yaparsın ondan sonra normal haline döner oyununu keyif amaçlı oynarsın. -Magtheridon down by nihilum. -İyi aferin gidin uyuyun. diceksin artık bunlara Bu kadarı asosyalligin sembolize edilmiş halidir. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 22:38 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 2-3 sene çalışıp braz para biriktiren herhangi birimiz aynı olayı burda da yapar yaniabartı bişi değil. Aylık olarak Elektrik su yemek ve kira dışında bir hayatı olmadığı düşünülürse rahat yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Asosyaldir doğrudur da bu topic. "asosyalsiniz iğrençisiniz hahaha ezikler" demek için değil " vay kralsın bab gg" demek için açılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 lol Eternal kiskanma adamlari =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 acıckası adamların kral bab ve gg olduğunu düşünüyorum. asosyalde sayılırım bir sürü insana göre, adamlarda asosyal ama ama bu durumun babs gral ve gg olmasını değiştirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar