Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maghteridon down by Nihilium

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Nihilum katı kurallara ve inanılmaz bir online player sayısına sahip olan bir guild (ki zaten bu guilde girerken istenen şeylerden biri). Blizzard oyuna ne koyduysa adamlar kestiler. Guildce oyunu inanılmaz ciddiye alıyorlar ve böyle bir disiplini emin olun çok az yerde görebilirsiniz.

Bu adamlar herşeyi hak ediyor, videosunu koysalarda encounteri canlı canlı bi görsek, eğlensek.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlamadığım hadi çoluk çocuk olur okulu asarlar 7/24 oyun oynarlar hani zamanında ben de yapmadım değil

ancak bunların guildin önde gelen adamları hep büyük adamlar diye biliyorum

bu adamlar 7/24 wow oynarken nasıl para kazanıyor? ne yiyor ne içiyor? sırf internet sitesine gelen hitlerden mi geçiniyorlar acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu bırakalı baya bi oldu. Thoare ise naxxramas ile hardcore moddan düştü :)
Ben arada muhabbet için giriyorum oyuna , Thoare ise charını 70ledi öylesine takılıyor. Sanırsam bi daha eskisi gibi hardcore olamıcaz :)

Guild olayına gelincede. Guildin temelini oluşturan adamlar guild kurulduğundan beri varlar. Bahsettiğim insanlar birbirlerini bu oyun öncesinde de tanıyorlardı. Bunun guildi bu noktaya getirmesinde çok büyük bi etkisi var. Bu insanlar çok fazla mmorpg oynamış deneyimli kişiler. Ayrıca guildte şuanda bulunan çoğu insanda çok üst seviye oyuncular. İsteyen gitsin başvuru formuna baksın gerçekten çok ayrıntılı bilgi istiyorlar ve triali geçmek çok zor. Kungen gibi bir guild liderine sahip olmasıda ayrı bir artı katıyor guilde. Guildte olan çoğu insan iskandinav ülkelerinde yaşıyor. Canı istedikleri zaman işe giriyorlar para kazanıp 6 7 ay onla idare ediyorlar. Böyle çok örnek var. Çoğu insan tbcye kadar olan arada çalışıp para kazandı. Şuan evinde paso oyun oynuyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon, Azmi'nin de nicki Reumer'di da onla karistirmisim : ) Hadi ya, bilmiyordum biraktigini senin, en guzelini yapmissin : )
1.5 aydir Isvec'teyim ben de ve Reamer'in anlattigi olay bizzat yasaniyor yani burda. McDonalds calisanlari saatte 100 SEK aliyorlar mesela, 20 YTL yapiyor Turk parasiyla. Tamam, yasanti da pahali ama luks yasamadigin takdirde harcayacagindan cok cok daha fazla paran oluyor boyle en basit islerde calissan bile.
Ozellikle no-lifer standartlari sadece elektrik, net baglantisi ve yemek parasi gerektirdiginden hic sorun olmuyordur : P

Burada doktorayi arastiriyordum bugun, en dusuk seviye icin doktora ogrencisi 12000 SEK (2.400 YTL) maas aliyormus ayda o_O
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir kader işte. Biz burda okula gidebilmek için senelerimizi harcarken , orda insanları okula davet edip para veriyorlar :) Keşke diyorum gençliğimizi daha yüksek standartlarda yaşasaydık.

Benden sana tavsiye penth, hazır isveçteyken wowu doya doya oyna burda oynamak çok zor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bir grup asosyal İsveçlinin önderliginde kurulan guild.
İsveçli kadar asosyal,dünyadan bir haber baska insan görmedim.
Geçen İstanbul hangi Ülkeydi ? diyo guildchatten biri.

Harbiden bu kadar bir oyunun üstünde durmak ve amaç edinmek komik.
1tane yaparsın 2tane yaparsın ondan sonra normal haline döner oyununu keyif amaçlı oynarsın.

-Magtheridon down by nihilum.
-İyi aferin gidin uyuyun.

diceksin artık bunlara
Bu kadarı asosyalligin sembolize edilmiş halidir.

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 22:38 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...