Chorap Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 The Number 23 Jim Carrey'nin oynadığı bir gerilim filmi. Bu film hakkında biraz okudum, araştırdım çok enteresan ve potansiyeli olan bir film gibi gözüktü benim gözüme. Bazı insanlar Memento'ya benzetmiş, hikayesini çok beyenenler olmuş... Hatta daha fazla bilgi için http://imdb.com/title/tt0481369/ buraya bakabilirsiniz. Film Ankara'da yarın vizyona giriyor. İstanbula veya başka bir şehre daha önce geldi mi bilemiyorum ama bu filmi izlemiş olanlar fikirlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim. Yarın kesinlikle görmeyi planlıyorum ve fikirlerimi bende filmi gördükten sonra buraya koyucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 İstanbul'da da bugün girdi vizyona, gidip izlemek istiyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 İzleyemedim, hayırlısıyla yarın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 şimdik geldim sinemadan.. enteresan bi film, izlerken sıkılmadım. kendine bağladı beni... ama biraz kısa sürüyor benden söölemesi. ilk yarı 35 dk'da falan bitiyor. yani 23.15'te film başladi. 01.05'te çiktik salondan. reklamlar ve ara dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 takıntılı bir insan olduğumdan çok etkilendim. Jim carrey mükemmel oynamış. konusu çok güzel. ama kanımca senarist bir deli. başka türlü çıkmaz böle bir film gibime geliyo. çok beğendim. not: taxiyle döndüm eve taximetrede 19.76 yazıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 jim carrey'nin su ana kadar izleyip de berbat dedigim hicbi filmini görmedm.. bu filmi de mutlaka izlemek istiorum,izleyenler beyenmisler duydugum kadaryla.. vakit bulur bulmas isliycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bombos bi filmdi. oyunculuk iyiydi tamam da salt 23 ile koca filmi gecistirmisler. final de gayet sonuktu. filmin en guzel tarafi bitince her yerde 23 arar olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 valla memento, eternal sunshine of spotless mind ı fln çok beğenen biri olarak buna da mutlaka gitmem lazım.pazartesi gitcem bakalım umarım güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Valla hala gidemedim inşallah bugün gidicem. Bu arada özür dilerim daha önceden atılmış sanırım 23 için bi post görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Bugün gidebildim sonunda, beyendim filmi.... Yanlız herşeyden 23 çıkarmak için biraz zorlamışlar gibi geldi bazı yerlerde...e tabi adamın "takıntısı" olduğu için bu kadar zorlama normal de görülebilir. Tavsiye ederim, gidin görün.... bu arada NED çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Okadar iyi değil. Zaman geçirmek için izlenebilir. [spo]Niye 23? herhangi bir sayı at kafandan mesela 12 ondan bile bin tane tarih yada olay çıkartılır sonuçta. Etkilemeyi bırak bi süre sonra bayıyo 23 23 23..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Bundan 6-7 sene önce çıksa çok güzel bir film olduğu söylenebilirdi, ama [spo]Bu insanlar Sixth Sense gördü, Secret Window gördü, Lucky Number Slevin gördü, artık alıştı böyle sonlara. Artık o bitirici darbeyi yapmıyor bu sonlar. Üstüne o kadar Lost izledi, o kadar olmasa da Heroes izledi, önlerindekini tüm detaylara dikkat ederek, en ufak şeylerden sonuç çıkarmaya çalışarak ve sürekli kafalarında paranoyak halde senaryolar kurup teoriler üreterek takip etmeyi izlemeyi benimsediler. Dolayısıyla şaşırtıcı sürpriz son olayı artık etkisini yitirdi. Bundan dolayı şu an için çok da farklı süper bir film değil.[/spo] Kısaca film çok çok güzel bir film değil, öyle tapınılacak mükemmel bir konusu da yok, ve sürekli diken üstünde giden bir film de değil. Ama fena da değil. İzlenir, eğlenilir, verilen bilet parasını hakeder. Ama fazla büyük beklentilerle gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ha ufak bir not daha, filmi izlerken habire telefona FB-Sivas maçı skoru geliyordu... 1-0 , 1-1, 1-2, 2-2... Dedim maç da 2-3 biter de filmle güzel bi tesadüf yaratır mı.. Ama olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 çok komik abi saçma sapan nedenlerden toplama bölme ypaıyolar işlem hatası yapıyolar :D 92 2 gözüm var 2 ye böl, laptopum 2 çekirdeli gene 2 ye böl ANAA 23!!! komikti valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bunnar sevişirken çalan sarkı neydi ya ben Emerge die hatırladım deilmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 iki gözüm var ikiye bölü okuduktan sonra 5 dk kendime gelemedim yalnız. ilahi sen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 tanışıp koklaştıklarında bu çalıyodu "she wants revenge - tear you apart", tavsiyemdir bütün şarkıları indiriniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 eft oydu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Filmi izlerken aklıma beyaz geldi eskiden yaptığı bir tipleme vardı ya böl ikiye dön geri anladın sen onu yapıyodu örnek.. http://www.youtube.com/watch?v=gNPzFvDYeWw bu filmede bi yerden o tip girecekde heryerden 23 çıkaracak gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ist. galeria'da filmden cıktım çıkış saatim 23.20 otopark a gittim gözlerim arabaların plakasında. baktığım 2. arabanın plakası 34 bkr 23 . Bir film insan üstünde böyle bir etki bırakıyorsa güzel film'dir. Kimse bu film'in kurgusu ve senaryosu kötü demesin. Çok orjinal bir senaryo gerçekten ve çok gerçekçiydi . Gerçekten olabilicek gibi geliyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Rewendor a katılıyorm,, severim böyle filimleri, fakat karakterlerin iç yüzünün daha çok ortaya çıkmasını beklerdim (the aviator da ki dicaprio nun canlandırdığı karakter tarzında),, sinemada izlenilcek türde bi film değil, beni tatmin etmedi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Film ne kadar gerilim içeriyor? Daha çok korku, gerilim öğeleri mi ağırlıklı yoksa böyle şaşırtıcı, düşündürücü öğeler mi? Fazla gerilmek istemiyorum da ondan diyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 beğenmedim filmi. boş boş kurgu işte. jim carrey'i sevdiğimden paramı neden verdim demedim filme ama. bu film vcd'den izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 bir ara biraz zevk verse de sona dogru baydı beni.cok bo$ kalmı$ bence kurgu,ne bileyim.begenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yine de merak ediyorum jim carrey eterna sunshine tarzı filimler de iyi rol yapıyor... ama tabi ne zaman görürm bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar