HellHound Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 baya eglenceli dizi ama Shawn ciddi sekilde Ace Ventura channelliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 diziyi dom sayesinde bu hafta kesfettim, 1. sezon 2 gunde bitiverdi. Gus ne komik adamdir yahu... ilk sezonda iki uc sahne var ki altima ediyorum izlerken, Gus'in "i'm stealth... you can't see me" dedikten sonra kollari yana acip kafayi saga sola sallama hareketine hitaben shawn'in donup te "dude... that's so weird... you like like a bobblehead" demesi yerlere yatardi. bi de spelling bee bolumunde, shawn'un mikrofona "Bananas" diyisi hala yankilaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 pudding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sorsan söylerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uzun zamandır comedymaxde ara sıra karşılaşır izlerdim oturdum bütün sezonları indirdim izliyorum süper bi dizi yahu bu hele bazı anlar yok mu şöle gus'un takıldığı kaldığı fln yerlere yatıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 an itibariyle 3.16 yı izlemeyi bitirdim ve direk bi boşluk hissettim. bazı açık noktalar olsada (çok aşikar şeyleri dedektiflerin görememesi...) shawnın yavşaklık sınırlarını zorlayan yapışıklığı gusın "bakingımda doğdum babamda sördü zaten" tavırları , lassiterın heran göt olmam gerek çabaları ve bütün sbpd nin mecburen bu ikiliye katlanmaları bütün açıkları çok çok fazlasıyla kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Dragonfire said: Maggie Lawson kesinlikle hastasıyız. özellikle bölüm sonlarındaki küçük sketçler ve klipler süper. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 4. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 4x01 süper (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ISTEEEE bu donemin en guzel dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oh be 2 güne 6 sınav sığdıracak olsam da içimi rahatlatan bişi çıktı en gerektiği zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Diyaloglar inanılmaz ahaha :D Bunu da koyayım yardı: http://www.youtube.com/watch?v=O8a-xadQT1E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bu sezon çoook iyi (tu) Shawn'ın Gus taklidi mükemmeldi AHAHAHAHA :D -Was she a fan of the game Grand Theft Auto? AHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 4x05 ortalama bir bölüm ama koşu bandı olayı süperdi AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 beğendğm bişey zum yapıp item'ın belirmesi bitiriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lassie'nin dual pistol ile dengesizce olayin bokunu cikarmasi feciydi bu bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 AHAHA evet. Ben silahı çekip "silahını at" falan bağırarak hemen ateş etmeye başlayacağını sanmıştım. Çift silah çekip saydırmaya başladı. Lassie için bile yeni birşeydi ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 me said me call 'im tory huntaaah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi sürekli şunu açıp kahkaha atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Lan konuya son mesajdan girdim, dizi midir film midir bilmiyorum ama şu 11 saniyelik videoyla başlıyorum indirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 huuuuuuuuuuu asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu da döndü sonunda. oh be özlem sona erdi. güzel bölümdü. Major General Ghee Butter snaps hahahaha yardı resmen. ayrıca Shawn in Captain America diyişi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Çıktı mı 10? İndireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 resmen keyifim yerine geldi ya. HAstasiyim bu dizinin, bu kadar eglendiren baska dizi yok. + come on gus, say it... Major General... - No Shawn + just try - no + come on - alright, MAJOR GENERAL..... :D inanilmazdi sahne. hala izleyip izleyip guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar