Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1600xt'mi değiştirmek istiyorum.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Bütçeni yazarsan daha ayrıntılı bişeyler söyleyebilirim,ama orta direkt ebence şu an için fiyat/performans 1.cisi ati x1900gt,yaklaşik 220+kdv ile satılıyor,fear ve oblivionu 1280*1024 e de çok rahat oynuyorum,tabi aa ve hdr yi açip çok kastirmamak şartıyla:),ama bu kartın ısınma sorunu var fanı kesinlikle değiştirilmeli,diğer bi tavsiyem ati x1950 süper bi soğutma sistemi var hem çok gürültülü değil hemde iyi soğutuyor,ama sen 3-4 ay sonra değiştircem demişsin,şu anki dx10 destekli 8800 ler 3-4 aya baya bi ucuzlar,performans olarak hayvani bi fark var 8800 lerle directx 9 kartlar arasında,yaza doğruda dx10 destekli oyunlar çikmaya başlayacak,karar senin bu arada bide findows fista:) lasim tabi directx 10 u kullanabilmen için
Sosyal ağlarda paylaş

1600xt kötü mü yaw ben gayet memnunDum ama piyasayı yaklaşık 6 ay önce fln bıraktım sonra baya iyi oyunlar çıktı bilmiyorum o oyunlarda nasıl performans verir.
o yüzden güzel bir kart alayım diyorum e tabi birde directx 10 var. neyse o zaman hepiniz yardımlarınız için teşekkürler bana da herhalde hazirana kadar beklemek ve directx 10 almak düşüyor. sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

dx10 kart almayacaksan bile yinede çıkmalarını bekleyebilirisin. Diğer kartların fiyatlarını hatırı sayılır oranda düşürebilir. Fiyat performans olarak x1900 serisini düşünebilirsin. Dikkat et GT'ler serilerin en son revizyon görmüş halleri. Fiyat performansa yönelik ürünlerdir. XT lerden yavaş ama PRO civarı performans verirler.

x1950 serisi kartlar çok ısınıyor evet. Birtek x1950xtx kartta çok iyi "SIVI" bir soğutma sistemi var. Diğerlerinde o kadar da iyi değil. Ancak işlem yapmadığında 49-52 derece arası, işlem yaparken ise 80 dereceyi bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...