Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 şuan bir sapphire 1600xt crossfire kullanıyorum 3-4 aya daha iyi bir şeyle değiştirmek istiyorum işte sorunsallar :) -ne alayım? -ikinci ele kaça gider bu 1600xt'ler? sağolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bütçeni yazarsan daha ayrıntılı bişeyler söyleyebilirim,ama orta direkt ebence şu an için fiyat/performans 1.cisi ati x1900gt,yaklaşik 220+kdv ile satılıyor,fear ve oblivionu 1280*1024 e de çok rahat oynuyorum,tabi aa ve hdr yi açip çok kastirmamak şartıyla:),ama bu kartın ısınma sorunu var fanı kesinlikle değiştirilmeli,diğer bi tavsiyem ati x1950 süper bi soğutma sistemi var hem çok gürültülü değil hemde iyi soğutuyor,ama sen 3-4 ay sonra değiştircem demişsin,şu anki dx10 destekli 8800 ler 3-4 aya baya bi ucuzlar,performans olarak hayvani bi fark var 8800 lerle directx 9 kartlar arasında,yaza doğruda dx10 destekli oyunlar çikmaya başlayacak,karar senin bu arada bide findows fista:) lasim tabi directx 10 u kullanabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 directx 10 da gözüm yok dersen 1950 pro tavsiye edilir yok benmim amacım directx dersen eh 3-4 ay iç.inde hangi kartların ne fiyata çıkacağını kim bilebilir :) bekleyelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bütçeni zorlayabilirsen 8800 GTX al. Daha yeni bir arkadaşım aldı kartı hemen soktuğumuz 3dMark testinde çenem düştü desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 8800gtx için verilen paraya yazık ya. Daha ortada directx10 oyun bile yok, r600'mu ne çıkana kadar beklemek lazım directx10 için. Directx 9 takılcam diyosan en iyisi bana görede xt1950pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bence su aralar bekle yakinda piyasada artik dx 10 kartlari yayginlasacak almisken dx 10 destekli alki alacagin kart kisa vadeli olmasin. 1600 cok iyi bi kart degil ama genede biraz tutarsan kendini iyi bi dx 10 kartini cok ucuk fiyatlar yerine adam gibi bi fiyata alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben 1600xt'm olsa ne güzel olur derken millet 1600 kötü diyor, para yahu para :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 1600xt kötü mü yaw ben gayet memnunDum ama piyasayı yaklaşık 6 ay önce fln bıraktım sonra baya iyi oyunlar çıktı bilmiyorum o oyunlarda nasıl performans verir. o yüzden güzel bir kart alayım diyorum e tabi birde directx 10 var. neyse o zaman hepiniz yardımlarınız için teşekkürler bana da herhalde hazirana kadar beklemek ve directx 10 almak düşüyor. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 uranium pc borsa pazar ikisi de güzide ikinci el satış yerleridir istanbulda ayrıca x1600lerin 62$ gibi bir alış fiyatı var [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 01:48 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 dx10 kart almayacaksan bile yinede çıkmalarını bekleyebilirisin. Diğer kartların fiyatlarını hatırı sayılır oranda düşürebilir. Fiyat performans olarak x1900 serisini düşünebilirsin. Dikkat et GT'ler serilerin en son revizyon görmüş halleri. Fiyat performansa yönelik ürünlerdir. XT lerden yavaş ama PRO civarı performans verirler. x1950 serisi kartlar çok ısınıyor evet. Birtek x1950xtx kartta çok iyi "SIVI" bir soğutma sistemi var. Diğerlerinde o kadar da iyi değil. Ancak işlem yapmadığında 49-52 derece arası, işlem yaparken ise 80 dereceyi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar