ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Yahu şu ekşide bir accountum vardı. Gelgelim çoook uzun süredir kullanmadığımdan passwordu de logini de unuttum Uzun süre girmemekten kimsenin accountu silinmiyormuş FAQde öyle diyolar Ben de kontrol etmek için yeni okur aç dedim bu mail adresinde kullanıcı var diyor. Gelgelelim şifre sıfırlama bölümü maalesef bana mail göndermiyor Ne yapılır bir akıl verin yaaa Deli oldum. Adamlara mail attım cevap da vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 eğer uzun süredir girmemişsen, 1 ay girilmeyen hesaplar siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hesap silinme diye birşey yok zaman aşımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yok o tip şeyler sanırım okur ve aday üye olaylarında söz konusu yazarların silinmesi diye bir şey yokmuş FAQ da öyle diyor. Zaten hesap silindiği zaman da email db' de kayıtlı tutulmuyor. Üyeliği silinmiş biri tekrardan üye ya da okur olabiliyor. FAQ da böyle yazıyor. Ama benim mail adresi halen daha kayıtlı DB'de [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 01:24 tarihinde, ghaldszar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 login prosedürü filan değişti ona da bi dikkat et. artık mailla login oluyorsun filan. onun dışında maillara cevap vericeklerini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bir zamanlar ben de almıştım ama ne bilim bu kadar popüler olacagını meretin :) uçurdular girmeyince bizi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 istersen bir kontrol et uçurmamış olabilirler Giriş protokolu mail ya da kullanıcı adı girin diyor. Passwordu hatırlamıyorum. Tüm bildigim passwordları email adresimle denedim olmadı. Password sıfırlama servisi ise direk kullanıcı adı ve mail adresi ile beraber çalışıyor o yüzden olmuyor. Fakat kıllandığım bir nokta var. İletişim bölümünden şikayet olarak mail attığında normalde şikayet için aktiavasyon gelmesi lazım. Önce oraya bir kaç kez mail attım fakat hiçbirinin aktivasyonu gelmedi. Ben de başka bir mail adresini girerek attım bu sefer geldi. Ben ekşiye @ttnet.net.tr adresi ile kayıtlıyım normalde amaq oradan bana hiç bir şekilde mail gelmiyor. Başka mail adresiyle de gönderince adamlar takmıyor olabilir normal olarak. Bir sistemin herhangi bir maile uyumsuzluk yaratma gibi bir ihtimali felan var mı anlayamadım neden hiç mail gelmiyor ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 tam uzun sure girmessen ucuruyolar dicektim ki, degistirmisler demek. eskiden ucuruyolardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 en iyi yöntem eski attığın mesajları, açtığın başlıkları aramak gariptir 8-9 karakterli nick aklına gelmez ama 2-3 cümleli bir mesaj veya altına yazı yazdığın bir konunun aklına gelmesi daha olası öyle bulmayı dene bence, sistem olanaklarına göre extra bir istek isteyen mailleri pek sallamıyorlar. daha sonra da alzheimertm $ifre sifirlama servisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 benim birinci nesilim hesabımı vermemisti guru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 eskiden uçuruyolardı, uçtuydum bi zamanlar, biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 mail yada username felan bi bilgi hatirliyorsan bana pm at bakim. teo ile konusurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 benimde eskiden yazardim pek takilmamistim ucurmuslardi gayet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ekşi'de yazar silmiyorlar. 4-5 senedir yazı yazmamış bir hesap var oradan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 beni de uçurmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar