Nako Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 shit. too much spoiler, çok sakat var o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 neler oluyor öle aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 reyiz geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Baslasin artik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 of keşke izlemeseydim trailerı, çok zor olacak beklemek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Trailer baya iyiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 eski, baya komikti ve şu an baya related :) http://www.youtube.com/watch?v=B46274LHR_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oaZmLnLaZt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Tonight's the night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mon 2012-10-01 04:00 yayın saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 guzel basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Son sahneye kadar gerçekten ölümüne kötüydü. Çünkü Dexter kötü bir dizi. Lakin guilty pleasure olarak izliyorum hala. Çünkü hayatım çok boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 16. dakikadayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sonu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Keşke bütün sezon bugün yayınlansaydı:/ Açılış vasattı son sahne gerçekten süperdi Şu bakıcının sevgilisi oyun yazan çocuk dexterin hesaplarını iptal etti de anlamadım o kısmı. Amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Muhtemelen bişiler sezdi adam. Dexter bu sezon baya bir strese girecek anlaşılan. Deb de bırakmaz dexteri. Fena değildi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 copry said: Şu bakıcının sevgilisi oyun yazan çocuk dexterin hesaplarını iptal etti de anlamadım o kısmı. Amaç ? buyuk ihtimalle dexterin katil oldugunu biliyor. daha stajyerligine ilk basladiginda bile dexterla konusurken heyecanlaniyordu. hesap iptalide buyuk ihtimalle dexterin onu terslemesi yuzunden cocukca bir intikam almaya calismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 popeye haklı. adam asosyal creepy garip bi şey zaten, hareketi beklenilir bi şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şit diyorum sadece. güzel açılıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 süpper bölümdü. zaten bölüm sonları haricinde dexter dediğin dizinin geri kalanı ona hazırlıktır. sonu über düperdi. harbi sezon açılışı dediğin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 süper başladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çok özlemişim dexter'ı. başlayınca bunun havaalanına giderken arabada giren müzik çok hoştu, direk beni moda soktu zaten. sonu da çok iyiydi. hiç oyalamadan girdiler olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi kalp krizinden gitçem heralde bu sezon bu strese dayanamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bence peşindekiler deb ve nerd eleman değil sadece bu sezon, ukrayna mafyasındaki adam da işin içinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kesinlikle. ayrıca: TITUS PULLO IS BACK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar