Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 oha bokunu çıkardılar heycanın, 4. sezonda bu kadar heycanlanmadım lan ayrıca dexter debra işi boka sarcak üstüne bide stajyeri eklerlerse çok fena olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ahah baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 son 2 bölüm efsane olcak gibi ve debrayla dexter yakınlaşıyo sanırım. 11in preview'de ona yakın bi sahne vardı. boka sarcak gibi onların muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 enses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 6-10 her şey iyi güzel gidiyor da,dexter blogu takip ediyordu travisin kafaladıgı adamı önce o bulması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 DeadSkinMask said: son 2 bölüm efsane olcak gibi ve debrayla dexter yakınlaşıyo sanırım. 11in preview'de ona yakın bi sahne vardı. boka sarcak gibi onların muhabbet. psikologta bunu anlatmaya calisiyodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Czentovic said: DeadSkinMask said: son 2 bölüm efsane olcak gibi ve debrayla dexter yakınlaşıyo sanırım. 11in preview'de ona yakın bi sahne vardı. boka sarcak gibi onların muhabbet. psikologta bunu anlatmaya calisiyodu sanki 6 - 11 preview i bulamadım yav :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.sho.com/site/dexter/episodes.sho?episodeid=139852#fbid=RoW3m_c_ZY9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 of yeni sezona başlama fırsatı bulamamıştım.oturdum bi seferde izledim bütün bölümlerini.dizi sezon sayısıyla doğru orantılı olarak inanılmazlaşıyor.çok çok çok iyiydi yani 11. bölüm çıksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 of nasıl bir bölüm ve promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ohaha abi promonun tamamını izleyin, 11. bölümün sonunda yarıda kesilmiş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 dexter ve debra olayı nedir ya pff kusucaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 oofff 6x12 promo http://www.youtube.com/watch?v=iAUb2GEvoIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 o ne abi izlemeseydim keski geçmez bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Yukarıdaki videoyu izlemeyin. Bişey olmaz izlerim ben deseniz bile bir daha düşünün ve izlemeyin. Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 debra reis akar gibi travise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sezon finalinde stajyer nerd den bir süpriz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 .. komutan adama ölü çıkınca bu sezon katil olarak kaldık şu travis malına. herifte mal bakışlar olduğunu ve yeteri kadar karizma olmadığını bilen yazarlar bu sezon 2li gidelim demişler herhalde. stajyeri mantıklı bi bağlamda dahil etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 11. bölümü hiç beğenmedim yahu ben. o melek tablosu olsun, atlılar tablosu falan olsun muhteşemken bu muydu lake of fire yani? hemde son tablo. adam bu tablodan sora dunya sona ericek diye inanıyo ama lake of fire diye yaptığı tabloda hiçbişi yok. baya hayal kırıklığına uğradım. o tablodaki dexter suratından falan direk dedim dexter'ın boynuna insan kafası asıcak, boynuz falan filan derken yakıcak diye bekliodum. adam gitti denize benzin döktü ve yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 mokoko said: 11. bölümü hiç beğenmedim yahu ben. o melek tablosu olsun, atlılar tablosu falan olsun muhteşemken bu muydu lake of fire yani? hemde son tablo. adam bu tablodan sora dunya sona ericek diye inanıyo ama lake of fire diye yaptığı tabloda hiçbişi yok. baya hayal kırıklığına uğradım. o tablodaki dexter suratından falan direk dedim dexter'ın boynuna insan kafası asıcak, boynuz falan filan derken yakıcak diye bekliodum. adam gitti denize benzin döktü ve yaktı. şuna ben de baya takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben onlara takılmadım da, dexter'ın iyice beyinsiz olduğuna inanmaya başladım gerizekalı videosunu yolluyo. polis veya fbi dexter'dan önce yakalasa, dexter'ın kendisi de gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ^ akljsdjkla şunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ayrıca o marinada kamera yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Az önce bitirdim bölümü My reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 FAAAAAAAAAAAAAAKKK YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar