vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 onun da sonu zaten doakes gibi olcak ki. baska cikari yok. dexter yakalanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dexter'ın hak yolunu bulup seccadeye alnının değmesini ve dizinin samanyolunda yayınlanmasını istiyorum.. son bölümü ise ümmügülsüm ve 3çocuğu ile birlikte eyüpsultan'da iftar açarken şükretmesi ile bitmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 baska nasil biticek ki, ya olucek, ya yakalanicak, hani tobe ettim bi daha yapmicam cok sacma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hiç de saçma olmaz. gerçek hayatta doğru yola gelmiş insanlar çok var bi kerem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 romantik komedi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hayoor. ama ilginc bi sonla bitmesi lazim. en ilginci de o. yok yok ben inaniyorum öle bitcegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 nesi ilginc onun be, kiz akli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 doğru yolu bulacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 son sezon mu ki bu yeuw bu arada lumen çok başarılı ya, role tam uymuş hatunun tipi ilginç bi güzelligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: nesi ilginc onun be, kiz akli iste. hayir mantik kurdum. yesilcam izlemedigimizin farkindayim alala. dexter sonucta hayati boyunca kendini yalniz hissetti falan, simdi lumen gibi kendine benzeyen bi hatun bulunca güzel bitebilir die düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vaniLLe said: mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. ne dark defender ı geri zekalı dark passanger ahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 LİLA DA BENZİYORDU KENDİSİNE NE OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tartistigimiz kisiye bak yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. ne dark defender ı geri zekalı dark passanger ahahahaahaha ashdashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ama bence de lumen ile beraber çalışacaklar birlikte yaşayacaklar harrison'a bakacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. ne dark defender ı geri zekalı dark passanger ahahahaahaha hayir beyinsiz. the dark defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: ama bence de lumen ile beraber çalışacaklar birlikte yaşayacaklar harrison'a bakacak falan. kiz akli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 IM THE DARK DEFENDER DEXTER THE DARK DEFENDER. bir de quote lamış yazmış özenmiş kıyamam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 mokoko said: sipeyskeyk said: vaniLLe said: mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. ne dark defender ı geri zekalı dark passanger ahahahaahaha ashdashdas asdasdasdasasdfşdflgdfşlgkşdflk4435 Bence dexter lumenle evlensin..Lumen ama çnce bi silikon olayına girsin kızda hiç bişi yok be abi silikon şart.Ondan sonra işte dexter işe gider iş çıkışı adam keser gece de lumeni yer harrisonu öper efendi gibi yatar..Olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ABI ama resimde defender diyo, öle deil miydi =( kafam karisti simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: mutlu sonla bitcek iste. yalnizligini paylasabilcek, kendisi gibi bi ''dark defender'' bulcak, hayatindaki boslugu tamamlicak (?!) ne kadar optimistim ya. ne dark defender ı geri zekalı dark passanger ahahahaahaha http://img263.imageshack.us/img263/457/wallpaper312839.png bide bencede Lumen'le birlikte sevişçekler sora Lumen'e ritueli göstercek sora da birlikte çalışcaklar. Bu sezon son olamaz ama ya hani hiç öyle bir şey demediler. Rahat bir sezon daha gider bence. edit: gerçi herkes Lumen'le sevişip mutlu olmasını istediği için kesin öyle olmaz asdfsdafsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi çizgi romanı koyuyorsunuz ısrarla. neden böyle yapıyorsunuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=toYzUtZdYUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ne farkeder, ikisi de dexter degil mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar