alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 4 sezonda çok başarılıydı bence, dizinin farklı bir havası var, introsu bile yeter tek başına. 5. sezon 2010'da gösterime girecek demişler, dexter kanserdi heralde 2010 sonlarını bulur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alperozg said: 4 sezonda çok başarılıydı bence, dizinin farklı bir havası var, introsu bile yeter tek başına. 5. sezon 2010'da gösterime girecek demişler, dexter kanserdi heralde 2010 sonlarını bulur diye düşünüyorum edit: http://uk.tv.ign.com/articles/921/921985p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eylülde gelcek zaten, ondan sorasına da uzar michael ın tedavisi uzarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adam lenfoma değil mi? o halde nasıl devam ederki diziye. zaten saçlar kazınmış surat çökmüş falan. hayır herif iyi bir oyuncu. gerçekten iyi bir oyuncu göz göre göre yazık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Michael C. Hall kanseri tedaviye cevap vermiş. Lenfomanın tedevi edilebilri bir türüymüş. Zaten adam ben kanserm diye çıkmadı Ben kanserdim ama tedavim bitmek üzere diye açıklama yaptıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Vingthor said: adam lenfoma değil mi? o halde nasıl devam ederki diziye. zaten saçlar kazınmış surat çökmüş falan. hayır herif iyi bir oyuncu. gerçekten iyi bir oyuncu göz göre göre yazık oluyor. recovery şansı %80 üzerinde diyordu bi yerde okumuştum da bulamadım şimdi linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yalnız beni sevindiriyosunuz adam ölürse çok pis ağzınızı kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b170300_whats_next_dexter_how_michael_c_hall.html 5. sezon hakkında bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 4 sezonuda bitirdim 10 günde zaten bayaa sürükleyici 4. sezon finalide çok güzeldi dexter abimizede rep buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ve sonunda güzel haberler geldi. michael c hall kanseri yenmiş :) said: Dexter star Michael C. Hall has "fully recovered" from cancer, says his wife. The actor has returned to work on the hit show, in which he plays a serial killer who targets other murderers. Jennifer Carpenter has confirmed he is in remission and back on deck. She also said her husband was "incredibly brave" when he announced in January he was undergoing treatment for Hodgkins lymphoma, a cancer that attacks the lymph nodes. The 38-year-old Hall is continuing treatment at a clinic near LA. Hall won a Screen Actors Guild award and a Golden Globe award earlier this year for his portrayal of Dexter. Carpenter stars on the hit series as his seemingly unknowing sister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi yensin tabi yaa. cok sevindim.. skmsonik diziler izlemek zorunda kalmayalim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25104382/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yeni sezon ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 rita dan sonra éééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 uuu julia süper.juliayıda yatakta görmek istiyoruz.ritayıda 1 bölüm daha gösterceklermiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yav said: yeni sezon ne zaman? daha çok var, yaz sonunda bazen pre air düşüyor 1 2 bölüm nete, ekim kasım gibi yayına başlıyor normal sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 allahım allahım çıldırmak üzereyim ya böyle bitebilirmi bi dizi arkadaş kafayı yicem. 4 günde 4 sezon izledim. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya bu adamlar neyin peşinde anlamış değilim. ekim ne abi. yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 her sene fix aynı tarihte çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben her sene isyan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 comic con da çıkar belki teaser felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi teaser çıkıyor da daha beter oluyor. böyle en azından arada unutuyoruz falan. sonra ABİ DEXTER dedikçe teaser izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 uplamayın o zaman konuyu yaa hadi anlaşıyoruz. 1...2..3 Tıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar