Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 sezonda çok başarılıydı bence, dizinin farklı bir havası var, introsu bile yeter tek başına. 5. sezon 2010'da gösterime girecek demişler, dexter kanserdi heralde 2010 sonlarını bulur diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
alperozg said:

4 sezonda çok başarılıydı bence, dizinin farklı bir havası var, introsu bile yeter tek başına. 5. sezon 2010'da gösterime girecek demişler, dexter kanserdi heralde 2010 sonlarını bulur diye düşünüyorum

edit: http://uk.tv.ign.com/articles/921/921985p1.html
Mesaj tarihi:
adam lenfoma değil mi? o halde nasıl devam ederki diziye. zaten saçlar kazınmış surat çökmüş falan. hayır herif iyi bir oyuncu. gerçekten iyi bir oyuncu göz göre göre yazık oluyor.
Mesaj tarihi:
Michael C. Hall kanseri tedaviye cevap vermiş. Lenfomanın tedevi edilebilri bir türüymüş. Zaten adam ben kanserm diye çıkmadı Ben kanserdim ama tedavim bitmek üzere diye açıklama yaptıydı.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

adam lenfoma değil mi? o halde nasıl devam ederki diziye. zaten saçlar kazınmış surat çökmüş falan. hayır herif iyi bir oyuncu. gerçekten iyi bir oyuncu göz göre göre yazık oluyor.

recovery şansı %80 üzerinde diyordu bi yerde okumuştum da bulamadım şimdi linki.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ve sonunda güzel haberler geldi. michael c hall kanseri yenmiş :)

said:
Dexter star Michael C. Hall has "fully recovered" from cancer, says his wife. The actor has returned to work on the hit show, in which he plays a serial killer who targets other murderers.

Jennifer Carpenter has confirmed he is in remission and back on deck.

She also said her husband was "incredibly brave" when he announced in January he was undergoing treatment for Hodgkins lymphoma, a cancer that attacks the lymph nodes.

The 38-year-old Hall is continuing treatment at a clinic near LA.

Hall won a Screen Actors Guild award and a Golden Globe award earlier this year for his portrayal of Dexter. Carpenter stars on the hit series as his seemingly unknowing sister.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...