Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yok rüya değil hatta tam düşünüldüğü gibi offical olarak senaristler söyledi bi röportajda, o yüzden nasıl oldu da oldu teorileri lüzumsuz, herşey göründüğü gibi ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Spoiler Rita'ya duyulan kin ve öfkeye sinirlenmiş olacak senarist arkadaşlar heralde ki çoğu seyirciyi üzecek bir şekilde bitirdiler. Sahidende sağlam finaldi, her nekadar official olarak herşey göründüğü gibi deselerde, dexter ne ara girdi bagaja, ne zaman takip etti onu vs vs. ulan dexter herşeyi yapıyosun karıyı kurtaramıyosun! demek geliyor içimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 boo Rita'yı taa uzaklara yolladı yani daha napsın dex korumak amaçlı. Yalnız bölümün kötü bitceğini duymuştum böyle son 5 dakika full screenden çıktım hafif sesi kıstım kesin ev sahnesinde birşey olcak böle arkada müzik tabi arkada ee böyle bitmemeliydi kesin birşey olmalı düşünceleri de var ve baam. Büyük ihtimalle 5.sezon Dex ve federallerin kapışması falan olcak Debra'da artık çakar belki bazı şeyleri. Bir de finali izledikten ve şoku atladıktan sonra Arthur'un "Its already over" lafının anlamı böle hmghm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iyide bu karthoroz ritayı nezaman cıkardı aradan gıtmedımı balayına.çekici yerken de kafasına soylemedı.ritaya verdim diye asdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 rita biseyini unutmus. onu almaya eve dondugunde adam halletmistir. zaten evini gozetliodu. dexter tarafindan kafasina cekici yerken soylese dexter daha kotu bi sekilde oldurebilirdi belki kendisini. ritayi oldurdugunu soyleseydi istedigi intikami tam olarak alamicakti belki de. adama, dexterin karisini ve cocugunu o sekilde gormesi daha tatli geldi. adam psikopat sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mantik hatasi bi de bebegin kanlar icinde oturuyo olmasi garipti biraz, tamam dexterin gecmisine baglamislar iyi güzel de tiriniti denyosu bilmiyo sonucta o olaylari. e tarzina da uymuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Trinity koymamıştır belki bebek kendisi gitmiştir :). Bir de Dexter ben aynı hatayı yapmıcam falan filan derken "Its already over" diyerekten Arthur belirtti aslında birşeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 başlığı görünce hep gelip "Dexter! the last dinosaur!" yazasım geliyor idi şimdiye nasipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 denver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 he ya, garip garip serbest çağrışımlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yeni sezon sıkıntı sezonu olacak dexter kaç fbi tut şeklinde herhalde. bi yandan hayatını düzene koyarken bi yandan dextercılık yapıp bir yandan da fbi ile oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ya bu dizinin doğasında FBI'dan kaçmak falan yok. Bence dexter hiç çaktırmıcak federallere. Blend in olucak bir şekilde. Esas olay dexter nasıl değişicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 blend in mümkün değil trinity nin ailesi dexterı tanıyor, bastista trinity i karakolda felan gördü, ritada trinity nin ölüm şekline kurban gitti, götüne yapışcaklardır dexterın yine, quinn de var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çocuklar ben nedense ritanın çocukları merak ediyorum. dextera derlermi acaba, senin yüzünden anamız öldü. istemiyoz seni. kick/ban vs. Hüzünlü olcak olaylar. Dexterin durumu ise anca sezon sonunda belli olur bence. 5. sezonun sonunda dexter ya çaktırmadan işe devam yada tam olarak yakalancak die ümit ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Quinn gelecek sezonun Doakes'u olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 üü quinnden daha önemli seyler var simdi düsüncek :/ ha ama eed doakes gibi quinn de buna kil gitcek. soora quinnde gg olcak. dexterin icindeki pitircikvari duygular tamamen gitcek, daha hasin adam olcak. acilarin cocugu gibi dramaydi esasen ama, iyi ki yesilcamda deil hollywoodda dfjd. nasil baglicaklar hakkaten merak ediyorummmfs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bence tam tersi oğlu için dark passanger dan kurtulmaya çalışcak çocuklarıda ananaesi babanesi alır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Spoiler 5. Sezonda polisler yada federaller Dexterdan suphelenmezse suratlarına tükürmek lazım, zaten söylendiği gibi batista trinity ile dexter'i gördü karakolda ilk olarak o var. Quinn doakes gibi olamaz o mallığı ile, dayağı yer oturur. Debra kesin birşeyler bulacak 5. sezonda dexterla ilgili, kıllandı bir kere Brian'ın kardeşi oldugu için. Bütün bunlar varken dexter nasıl adam kesmeye devam edecek gerçi bu sezon dark passengerı trinityden sonra bırakma modundaydı, ama sadece kan analisti olan dexter bayık dexter olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dexterle lie to me birleşsin asdhgas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şimdi izledim de... HASİKUME demek istiyorum ): mükemmel final. çok ağır oldu. bi de bi arkadaşım bi şeye dikkat çekti. neden mesaj geç geliyo dexter'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 telefona gec baktigi icin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya bana aslında 3. sezonun ilk bölümünde istemeden yaptığı şeyden sonra bi evin içine giriyo orda çalan müzik lazım, orjinal ost de bulamadım, böyle previously on dexter bölümlerindede çıkıyo bazen heycan öğesi oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 geç baktı derken. telefonu mu kapalıymış sdf gayet sesli sesli ötüyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Trinitynin büroya gelmesini açıklamak kolay yani alay etmek içn geldi bende kendisine yanlış katta olduğunu ilettim gitti veya inceleme ne aşamada onu görmeye gelmiştir falan diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lan cok pis bitti ya. off yeni sezon gelse biran önce de izlesek sdfg keşke şöyle 20+ bölüm olsaydı sezon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar