aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAH BELANIZI VERSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aquila said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAH BELANIZI VERSIN!:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya rekor ya dl bitti elektrikler kesik 2 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 indirip izleyen var mi? gercekten 12. bolum mu? imdbde yayin tarihi yazmiyordu ve altyazi falanda cikmamis henuz (ingilizce altyazisi hemen duserdi divxplanete) elin dallamalarina tatmin yasatmayalim sacma sapan bir seyi indirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 benden de geliyor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSİKTİR LAN diyorum böyle sezon finaline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mani said: benden de geliyor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSİKTİR LAN diyorum böyle sezon finaline.:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Popeye said: indirip izleyen var mi? gercekten 12. bolum mu? imdbde yayin tarihi yazmiyordu ve altyazi falanda cikmamis henuz (ingilizce altyazisi hemen duserdi divxplanete) elin dallamalarina tatmin yasatmayalim sacma sapan bir seyi indirip çıktı çıktı. eztv de 720p si bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Popeye said: indirip izleyen var mi? gercekten 12. bolum mu? imdbde yayin tarihi yazmiyordu ve altyazi falanda cikmamis henuz (ingilizce altyazisi hemen duserdi divxplanete) elin dallamalarina tatmin yasatmayalim sacma sapan bir seyi indiripyok kesin cıktı, oneddl ve irfree de linkleri verildiyse doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 OF OF OF OF (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 indiriyorum ben de,heyecan yaptım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Çooook güzeldi ve çooook güzel bitti. finale dairRita neden geri döndü acaba? Kafamda bir sonraki sezonu kurmuştum. Rita ile Debra konuşur, Rita "Dexter annesinin gözleri önünde öldürüldüğünü söylemişti bana" der, Debra WTF olur diye. Ama şimdi GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 koymayın spoiler falan çok açasım geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi rita yokolsun istiyordum ama böyle değil ya. böyle olmamalıydı. şimdi rita dan nefret eden her dexter hayranının içi parçalandı eminim. O'nun sonu böyle olmamalıydı. alçak, şerefsiz, adi senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Hehe zaten biri dayanamaz açar diye ona göre yazdım pek birşey belli olmuyor. Dexter böyle final görmedi. Zaten sadece ilk sezonun finali düzgün o da sezon 2'ye sarktığından final gibi olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Son bölümü izlemeden burda yazılanları okumak sakıncalı. Final harkiyadı ağzım açık kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi yazacak bişey bulamadım, sözler kifayetsiz kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bütün bölümün efsane iyi olması bir yana, ki bence tartışmasız en iyi dexter bölümü, gerçekten sezonun en büyük twist i dedikleri şey buymuş demek, valla dexter diziyse diğer izlediklerimiz ne. 4-12 spoiler acaba rita niye intahar etti, yoksa trinity mi öldürdü dicem hangi arada yaptı imkanı yok, house 4-16 da yine sevmediğimiz amber ölmüştü onada üzülmüştük ama ritanın öleceği yada bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. özellikle debranın öğrendiklerini dextera anlattığı ve trinity nin ailesi evden çıkarken kendi ailesini görmesi felan çok etkileyici olmuş sahneler.of çok değişik duygular içersindeyim. hani sevmediğiniz birine kötü bişey olmasını ister sonra başına bişey gelince üzülürsünüz ya, aynen öyle :(( 5. sezon tahminler daha belli değil heralde ama 5. sezonda biter dizi, astor la cody i babasının ailesi alır diye tahmin ediyorum, harrisonla başbaşa kalır dexter, fbi davayı aldığı için büyük olasılıkla bütün sezon fbi ın trinity i araması, dexterın öldürmeyi bırakması felan üstüne olur, 4 ü bu kadar mutsuz bir sonla bitirdikten sonra 5 mutlu sonla biter bir şekilde ve dizi finali olur gibime geliyor o değilde 9 ay nasıl beklenir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 finalNe intiharı arkadaş ne diyorsun ehue. Trinity stili cinayet işte, küvet falan. Dexter işteyken yaptı işte. Asıl soru Rita niye eve döndü? Sezon 5'de göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 telefonda diyo ya abi id yi unuttum geri dönüyorum eve diye ben trinity nin yaptığına inanmak istemiyorum ama öyle olmuştur, çocuk kaybolduktan 5 gün sonra olmuş oluyor, fbi da ordan ulaşır dextera. ayrıca banyoda öldürülen kadınların hepsi bekardı sanırım, trinity araştırma yapmadan öldürmez diye tahmin ediyorum, kazara düşüp biyerini kesmiş de olabilir, o kısımlar biraz boş kalmış 5. sezonda öğrencez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Harbiden diyor. Kaçırmışım, uykusuzluktan herhalde veya bir sonraki sahnede ambale olmamdandır, lol. Şok gibi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 offff şu sezon sanırım hayatımda izlediğim en iyi dizi yaptı dexterı. uzak ara bu kadar etkilendiğim, sevdiğim başka dizi izlemedim. trinity evinden paraları aldıktan sonra gidip pusuyor işte dexterın evine. zaten parayı almayla arabayı almaya gitmesi arasında çok saatler var farkederseniz. rita da eve geri dönünce id için: gg 5. sezon çok karışacak. eğer trinity öldürdü derse dexter trinitynin ailesi bilecek bunu onlar diyecek biz bu adamı önceden tanıyorduk cart curt. dexterın başı acayip belaya girecek dexter bir şekilde intahar süsü verdirecek gibi geliyor bana, tabi mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Muhteşem bir sezon finalini spoil eden 4chan posterını... Kazara 4chane giren kafamı... offfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aquila said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAH BELANIZI VERSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 YA. ARKADAŞ. BU SENARİSTLERİ BEN. NEYSE. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şimdi izledim ben de.. bu ne abi dumurdayım hala :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar