Brigand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 LİLİLİLİLİLİLİ son bölüm süper olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 üff yaa gece sakin sakin keyif yaparak izleyeyim diye plan yapıyodum bakınca şimdi buraya hemen izleyesim geldi:o ama yok yok bekleyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de indirdim kasıyorum izlemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 MÜ KEM MELLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 süperdi son 2 bölüm. final gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oyoyoy her geçen bölüm kendini aşıyor bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 en iyi sezon finali olabilir bu anammmm::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 olağanüstü bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kalpkrizi için dil altı hapla seyrediyorum artık, efsaneleşti dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oh yeah. kac bölüm sürcek bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sezon finaleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Dexter 04X11 ve 04X12 Şimdi şu promoyu yavaş oynatınca dexterı polis vurup düşürüyor. Peki neden Dexter'ı yere indiriyorlar? Dexter iğneyi Trinity'ye saplıyor fakat 2 kişi Dexter'ı yere indiriyor. Dexter gündüz polisler tarafından yere indiriliyor Trinity'ye iğne bastığı yer ise karanlık ve ışıkları açık. Bana gece gibi geldi. Yani bu olay birbirinden bağımsız. Artık Arthur Michell olduğunu polisler de biliyor, Arthur'un evini basıyorlar. Deb Dex'in annesini buluyor fakat gerçekten de Dexter'ın kim olduğunu çözebildi mi? Şimdi olayı Ice Truck Killer'dan hatırlayan varsa buradan bağlantı kurup gerçekte Dex'in kim olduğunu bulabilecek mi? 11 inci bölümde yem gibi suspectin kim olduğunu yuttu ama babalarının derin dosyalarından Dex'in gerçek kimliğini bulabilecekmiş gibi gelmiyor bana. Şimdi 11 inci bölüme dönelim Şimdi Dexter gerçekten de böyle bir hataya düşüp nasıl da kızkardeşini çağırdığında hemen gitti, arkasını kollamadı? Trinity ise rahatlıkla izini sürdü. Bu kadar acemiliği yakıştıramadım. Yani ailesi olduktan sonra Dexter'daki değişimi biliyoruz zaten. Ama bu dikkatsizlikleri hep başını belaya sokuyor. İşin acı tarafı da final bölümünde ben askerde olacağım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: oh yeah. kac bölüm sürcek bu sezon? haftaya 12. yani son bölüm oynıcak. bölüm de promo da müthişti.bekliyoruz bakalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eyvah bitiyo =( 5. sezon olcak mi? yazmiyo imdbde falan, aman olsa da taa ne zaman olur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 olur tabi 5. sezon,final sezonu değil bu.ama seneye anca tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2 sezon daha var... 11. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 @prawler iyide dexterın annesini öğreniyor sadece, kim olduğunu öğrense nolcak işte, ice truck killer ın kardeşi olduğunu öğrenir de nolcak yani dexter aa bilmiyordum ayağına yatar.katil olmasıyla ilgili bişi öğrenemez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Of ulan offf haftaya askerdeyim. İzleyemeyeceğim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 HAhaha en son sahnedeki çekim mukemmel bence trinity dev gibi DEX ise yavru kedi gibi görünmüş çekimde resmen. Ve artık adını biliyorum sen benden kork ulan serefsiz gibi DEXTER MORGAN demesi güzeldi. Bu sezon seri katilliğini değil ama muhtemelen trinityi öldürdüğünü eşi bilecek bir şekilde gibime geliyor. Bu arada garibim başı o kadar mesgulduki karısına agız tadıyla bi kızamadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 en çok 331. döneme koyacak lan.. adamlar teslim olduktan 2 gün sonra final yayınlanacak ama onlar en erken 1 ay sonra izleyebilecekler ehue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Emin ol teskere alan adamda dexter düşünür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ya askerlik yapmayacaksın ama karşılığında bir daha Dexter'ı izlemeyeceksin deseler kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 e bi zahmet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu arada şimdi izledim 11'i 12. bölümü odamda mumlar ve tütsüler eşliğinde izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 @sipeys: Dikkat et naylon poşet ve kurbanların fotoğrafları da olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar