Brigand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 calimero said: Brigand said: işteeee şu anki 1. sıradaki dizi Dexteeeer http://www.tv.com/shows/top-shows/today.html?tag=container;top_ten_shows haketmiyo mu ama beee ben spoya alam bari de başkaları burdan görmesin edit: şu trinity'i alaşağı etme sahnesini 10. defadır filan izliyorum... abi kusura bakma ama söylemek zorundayım. mal mısın? spoiler diye bişey duymadın mı hayatında. teyallaaa... editle yazdığımdan spoilera almayı unutmuşum, kasten yaptığım birşey değil ama sen bana mal diyorsun. aferim, çok iyi terbiye vermişler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kusura bakma ama 5-6 bölümdür devam eden bi hikayenin en önemli, can alıcı noktasını spoiler verirsen sinirlenmemizi doğal karşılaman gerek. biraz aşırı tepki vermiş olabilirim ama, edit yapıyorsun yani... edit ile yazdığın kısmın spoiler olduğunu biliyorsun, zaten edit ile yazılan başka bir şey de yok. bu durumda spoiler ı unutmak da enteresan. şu cevabı yazarken dahi ulan acaba uplamasam mı, millet görmesin mi diye düşünüyorum. En iyisi DİKKAT BU SAYFADA 4x09 İÇİN SPOILER VAR. İZLEMEYENLER YUKARILARA BAKMASIN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 öyle olsun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 son bölümü izlemeden başlığa girmeyin aga o zaman, ne yazılmasını bekliyorsunuz pazartesileri buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben de onu dicektim de tartışma açmıyım diye demedim. anlayamıyorum bir insan bir dizin son bölümünü izlemeden o dizinin konusunun son sayfasına gidip neden bakar. Hakikaten gidip neden bakar? Nedir amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Artık birşeyler olsun diye izlediğim bölümdü ve al ulan sana şeklinde bir cevap gibi geldi :) Spoiler Ritaya acayip uyuz oldum, dexter evini boşaltmamış diye o kadar terapiler falan sonra git hemen kaşar mode on şeklinde eliyotla öpüş, sağlam dayak lazım :D Dexter'ın Arthur'un evinde rage'e girmesi sıkıntı yaratacak gibi, birde kızı sayesinde dexterin kan analisti oldugunu ögrenir kesin. Bence bu sezon işleri sadece dexter halletmeyecek, kız kardeşinin bir leşi var diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çok abartı bi spoiler yokmuş bence de o yazıda. bu kadar ağlanacak bir durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yahu brigand ve sparkcaster, ne demek son bölümü izlemeden girmeyin başlığa. o zaman filmleri de izlemeden başlığa girmeyelim, var mı böyle bir mantık. bölüm nasıldı, rölantide mi gidiyor. bölüm iyi miydi kötü müydü diye dl ederken girer insan. zaten spoiler ın mantığı da budur. sizin mantığınızla spoiler denen birşey olmaması gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 youtube'u aç trailerine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben de o bölüm hakkındaki "iyiydi" ya da "kötüydü" şeklinde yorumları görmek için giriyorum diziyi izlemeden önce.beklentilerimi de bu yorumlar doğrultusunda ayarlayıp öyle seyrediyorum dizimi. elbette yorumlara bakayım derken dizinin senaryosunun can alıcı noktasından bir spoiler gözüme ilişirse sinirlenirim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 debra zaten az cok cozdu olayi, dextera kalmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hiç beklenmedik şeylerin ortaya çıktığı bi bölümdü... gg'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 10 (tu) 2 bölüm kaldı meraklardayım nolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 11 çok daha süper olacak gibi duruyor bölümün sonundaki 11 için olan trailer baya bi coşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ortalama cozum bolumu gibiydi ama son 2 sanirim deli olacak. onceki bolumle ister istemez kiyasliyor insan. guzeldi genede ;) dexter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Trollemek için sormuyorum. Bilenler yazsın lütfen. Yazın Dexter'ın reklamlarında dönen bir müzik vardı. Arka fondan geliyor. Hoş bir bayan sesi sanki plakmış gibi. Diziyle ilgisi olmayabilir. Cnbc e kendide montajlamış olabilir. Bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3.11 efsane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 11 ve 12 bir seferde sunsalar keşke doruğa ulaşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 11 air plzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Max Damage" said: Trollemek için sormuyorum. Bilenler yazsın lütfen. Yazın Dexter'ın reklamlarında dönen bir müzik vardı. Arka fondan geliyor. Hoş bir bayan sesi sanki plakmış gibi. Diziyle ilgisi olmayabilir. Cnbc e kendide montajlamış olabilir. Bilmiyorum yani. The Pierces - Secret hatta promoda bu, süper uyumluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 herhalde bu kadar dexter odakli bir bolum yoktur. neredeyse 40 dakika dexteri izledik sadece, ki 11. bolum promosundan da anlasilacagi gibi boka yan basmak uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Çok sağol Garadia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bölüm güzel, promo ondan da güzel. Hatta promoyu izlemeyin gaza geliyorsunuz baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Dexterin kimliğini öğrendikten sonra muhtemelen ailesini tehdit edecek ve dexter delircektir. Arada bir yerde trinity dexterin komşusunu temizler böylece o karmaşadan da kurtulmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Dexter 4x10 Hakikaten çok sağlam bölümdü. 11 promoda gösterdiği üzere Arthur Dexter'ı bulmak için Kyle Butler'ları öldürüyor, en sonunda da buluyor. Bence Rita'nın profil bebek Harrison olmasına rağmen bir nevi uyuyor ritüel profiline. Zaten Dexter'dan nefret ediyor. Abso'nun dediği gibi kesin zarar gelecek. Quinn'in sevgilisine de iyi oldu, patladı. Bütün cinayetleri biliyor zaten, bir öterse Arthur gider bu da Dexter için çok kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar