arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: dizi miamide geçiyor latino crapi bir kenara bırakması gerçekçi olmaz.latino crap'ten kastım karakterler değil dizinin kültür bakanlığı turizm reklamı gibi olması. gerilimin içine ediyor. ana karakterin seri katil olduğu bir dizide gerilim > miami. açılış jeneriğindeki müziğin yerine kapanıştaki müzik olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gerilimin içine etmiyor, tam tersine daha rahatsız edici hale getiriyor bence. lay lay lom bir yandan bir yandan millet ölüyor falan. güzel bence. tat katmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence bu diğer polisiye dizilerden farklılaşıp karakteristiği olmasını sağlıyor. karakterlerden degil genel ironik havadan bahsediyorum, yoksa diziyi new yorkta da çekerlerdi yani. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 13:04 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Miami'de olmasının sebebi yaz dizisi olması. Nip/Tuck da Miami'de geçiyor. Latino crap'in sebebi de o büyük ihtimalle. Böyle daha rahat izlenen birşey yapmışlar hatta o hale gelmiş ki böyle sayko bir ana karakteri ve öbür saykoları normal birşey izlermiş gibi izliyor insan. Biraz tüyler ürpertmeli, Elrondo'nun salsası yerine elektrikli testeresine odaklanmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 masters of horror oneriyorum o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 2. sezon ilk 2 bolumuyle beni benden aldi, muhtesem bir dizi bence. hastasiyim dexterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Dün gece ilk sezonu indirdim, pilot bölümü de az önce izledim. bayaa güzel gidiyo. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 2. sezonun 3. bölümü ne zaman gelicek. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Dizi legal olarak 30 Eylul'de basliyor, once ilk iki bolumu yayinlanacak tabii, yani 14 Ekim'de 3 bolumu izleyebilecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dizi 12 bölüm olunca tabi bölümler arası zaman da haliyle kopuk oluyor tabi. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 01:08 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 güzel dizi ama çok pis bağlıo kendine bildiğim kadarıyla sezon 2nin ilk 2 bölümü çalınmış[hoş ben inanmadım kesin kendileri internete sızdırmıştır] neyse 3.bölümü heyecanla bekliyorum [spo]adamcağız bi yandan öldürme dürtüsünün önüne geçemio bi yandan da yakalancam yav diyor güzel kurgulanmış özellikle ilk 2bölümdeki kimseyi öldürememesi sonradan öldürüp rahatlaması :F gerçi öldürmüş müydü ya yanlış hatırlamıyorumdur inş[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 cok guzeldi ilk 2 bolumde. little chino ownz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 up Season 2, Episode 3: An Inconvenient Lie Original Air Date: 14 October 2007 http://www.imdb.com/title/tt0773262/episodes#season-2 az kaldı az 5gün kaldı 3. bölüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Off başlatın artık... S02E03'ü merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 torrenti nete düştü unutmuşum yav şanseseri gördüm hayde kaptırın hoş daha ing altyazısını bulamadım ama indiriom şimcik bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 2. sezonda bir death note havasi sevdim. FBI ajani:L dexter:light ehehe elbette tam olarak boyle demek mumkun degil ama dexter ve fbi ajani'nin akil oyunlarini izleyecegiz sanirim 2. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yazık şu dizi beklenen ilgiyi göremiyor ya, üzülüyorum. showtime da değilde cnbc-e de yayınlansaydı keşke. e2 de fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 indirdim fake değilmiş oh yea hell yeah ama ingilizce altyazısı bilem çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet daha çıkmadı normalde çıkardı da.. hiç bir altyazı sitesinde yok.. ben de bekliyorum, en ufak diyalog kaçırmamak için.. edit: dizinin ilgi görmemesinin sebebi herkeze hitap etmemesi açıkçası.. yoksa kimsenin dizi kötü dediğini duymadım.. sadece herkez izleyemez kan vs. gibi şeylerden dolayı.. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 01:04 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 rahatsız edici bir kan unsuru göremedim ben dizide, tamam sayko olabilirim. edit: ayrıca nip tuck izleyen zihniyet bu diziyi hayli hayli izler diye düşünüyorum. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 02:10 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 altyazı çıkmış.. 3. bölümle dizi 2. sezona iyi bir başlangıç yaptı diyorum umarım 1. sezon kadar iyi bir senaryosu vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 s02e03 türkçe altyazı çıkmışsa linki verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 http://www.divxplanet.com a giriyorsun kendin çekiyorsun bi zahmet :) [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 s02e03 türkçe altyazısı divxplentte yok baktım daha önce. Şimdi de baktım yine yok. İngilizce var. Neyse ingilizce izleyelim bakalım... [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 13:58 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ingilizce izleyin kardeşim, geliştirin kendizi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar