Buddha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 akinci said: Bir sonraki bölümü 2 Subat'a atmislar. Eger böyle ayda 1-2 bölüm verip paso ara olcaksa, komple yayindan kalksin baydi artik.. İcine ettiler ya baydı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bölüm çıkmadı bu hafta. çok kırıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 07x13 çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok pis spoiler dean'den olma lydia'dan doğma emma http://www.supernaturalwiki.com/images/thumb/0/02/Emma.jpg/800px-Emma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 spoiler açıklaman başlıca spo ahtapot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Çok iyi bölümdü. Bu sezon ilk defa beğendim bir bölümü. seabiscuit the impaler ahauhauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 s7 e 14 1. unicornlar adam ölrümez,öldüremez =( 2.stephen king abv çocukluğunda bana aşıladığın clown korkusu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 it miydi o filmin adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yepp =( kitabı daha da korkunç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 evet. brrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 15ide izledim. En sevdiğim dizi olduğu için kendimi kandırıyormuşum. Dizi bitmiş çevirme ihtimalleri bile yok. 7. sezon daki leaviathan muhabbeti bundan sonraki iyi sezon ihtimallerinide öldürdü o kadar saçma ki şu sezon. Sırf Dean'ın espirileri için izliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konu: Dizinin Geleceği Hk. Devlet memuru bir insana yakışacak spoiler başlığımın altında şunu belirtmek isterim ki, ölümsüz düşman mı olur lan?! Dizi cıvır tabi öyle olursa, tüm dünyayı ellerine geçiriyorlar, deneyler yapıyorlar leviathan lar bizim oğlanlar yusuf yusuf ordan oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 16 Mart'a kadar yeni bölüm yok yine ara vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 17. bölümde cass geliyor yanlış hatırlamıyorsam bence değişicek seyri dizinin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şimdi ne yapcaz diye mi düşünüyorlar acaba bu aralarda anlamadım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XTsxF47wx5M&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bence önce castiel gelicek-ki geliyor (gerçi sadece 3 bölüm varmış), luci ve michael e ihtiyacınız var diyecek sonrada hep beraber takılacaklar. sonunda luci ve michael kapışacaklar ve tanrı görünecek. sonunda da gameover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 16 mart çok yea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 tanrı rolü için morgan freeman gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya 1 bölüm oynuo 2-3 hafta bölüm gelmio, niye böyle oldu bu dizi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z3huJPVrHao&feature=relmfu bu hafta geliyor yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 castiel mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar