ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Böyle bitmesi bizi memnun etmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hayallerim yıkıldı.. (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben daha 22 yi izlememiştim 21 son zannederken buraya girip bütün spoları açıp okudum ve hayallerim yıkıldı :( spo verirken üzerine bölüm numarası yazarsanız sanırım daha yararlı olabiler thnx8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pipet said: ben daha 22 yi izlememiştim 21 son zannederken buraya girip bütün spoları açıp okudum ve hayallerim yıkıldı :( spo verirken üzerine bölüm numarası yazarsanız sanırım daha yararlı olabiler thnx8-) Trollemek istemiyorum da madem izlemedin ne diye spoiler açıp okursun be insan.. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Izlemediginin farkinda olmadigi icin, soylemis ya. Kotu bitti bu arada. Sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben izledigim bölüm zannedip acıp okuyayım dedim heycanlı oluyo cunku izledikten sonra baskalarının fikirlerini okumak da bu sefer güldürmedi :(( neyse izliyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Deacon said: Izlemediginin farkinda olmadigi icin, soylemis ya. Kotu bitti bu arada. Sevmedim. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Sonu beklediğim gibi bitmedi ya ne bileyim daha farklı şeyler bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Buffimsi, Angel'ımsı bir hale dönmeye başladı bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Gidip 22 yi izledim ben de 21'i izlemeden. Hatta hani 2 bölümdü fln diye söylenmiştim. Demek ki yeni kalkınca girişmeyeceksin dizilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 beklediğim gibi bitmedi benim de. ama kötü değildi yani. ters taraftan vurdular sadece. bir de biraz kolay harcadılar baya bir karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oh gelsin bir sezon daha, egleniyorum ben bu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 spoiler değil ama cliffhangera bırakmadı geçen sezonlar gibi. ama kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben tatmin oldum. Gayet iyiydi. Sam in cehennemdeki hali süperdi, son on dakkayı gayet keyifle izledim. Cas tanrı moduna girdi de diğer sezon gerçek tanrı gelir bişiler olur. Azını burnunu kırarlar cas in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Flameoffear said: Ben tatmin oldum. Gayet iyiydi. Sam in cehennemdeki hali süperdi, son on dakkayı gayet keyifle izledim. Cas tanrı moduna girdi de diğer sezon gerçek tanrı gelir bişiler olur. Azını burnunu kırarlar cas in. Sanmıyorum ya. Araf çok uzun süredir aranılan ama bulunamayan bir yerdi. castiel aşırı güçlendi milyonlarca ruh ile ve crowley ilk başta ona 50k ruh vermişti avans olarak. Bağlamak istediğim Castiel cehennemdeki ruhlarıda kendine çekebilir daha da karmaşık bir varlık olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu dizide sevmediğim tek nokta, 2-3 sıradan adamın daha önceden yaptığını koskaca cehennem kralı cennet kral adayları beceremiyor. Daha öncede böyle şeyler oldu, adamın teki bir halt yiyor sonra cümbür cemaat herkes nasıl yaptın la diye arkasına düşüyor. Binlerce yıldır yaşayan varlıklarsınız sıradan bir adamın yaptığını niye yapamıyorsunuz. Cas ile ilgili olarak da olacak olan belli, Cas'ın vicdana oynayacaklar oda insafa gelicek. Başka bir yol yok yani. Adam tanrıyım dedi, ha o kadar güçlü değil bunu gelicek sezon göreceğiz de yinede gücü başmeleklerden üstün bir konumda ve normal - anormal yollardan cası yenemeyecekleri aşikar. Dizinin şimdiye kadar gidiş yolunuda göz önüne alırsak duygusal bir bağlamanın olacağı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 21-22 geçişinde gene bi "the road so far" ve gene carry on my wayward son. "the road so far" lardan 5 bölüm yapsalar tekrar izlerim o derece. ver arkadan kansas'ı tamamdır. http://img.bestmemes.com/pix/84924535.jpg http://www.youtube.com/watch?v=T8h679l08iE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 İşin yoksa yeni sezonu bekle şimdi... Pfff. İzlemeden bakma. Oh my Castiel... :D Sevdim bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu final kimseyi tatmin etmemiş. Birazdan izleyecemde heves falan kalmadı :D Yine gelecek yıla bir sürü soru mu bıraktılar neyse bir izliyim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Final 7. sezona tanrı lazımdı zaten tanrı kadar güçlü bir kötü adam. O adamın Cass olması kötü oldu. Genel olarak bu sezon kötüydü hatta diğer 5 sezona göre bayapı vasattı. 7. sezon düzeltirler umarım. Klasik dizilere döndü seyirciyi idare et bir final koy öbür sezonu merak etsinler. En kötü finaldi şimdiye kadar normalde son 5 bölüm nefes keserdi. Bu sezon final bile çok kötüydü. En kötü finaldi şimdiye kadar normalde son 5 bölüm nefes keserdi final efsane olurdu son 5 sezon. Bu sezon final bile çok kötüydü. 1-2 bölüm aha dizi kendine geldi dedik yok onların dışında devamı gelmedi final dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aslında şimdi düşünüyorumda benim favorim Ölüm :) Kim ne olursa olsun Ölümden daha güçlü olmayacak. 11. Bölümden sonra hiç Ölümü göremedim. Ayrıca 5. Sezonda ortada çıkan bir çocuk vardı ben onun'da dahil olacağını düşünüyordum sona doğru. Harbi beklemediğim bir final oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kötü olan neydi cass in dönüşebileceğini az çok tahmin ediyorduk hepimiz yeni sezon için, fakat o dönüşümü güzel yapamadılar. öyle bir dönüşüm olmalıydı ki dean o son sahnede "lan gerizekalı herif iki ruh aldın adam mı oldun" diye o bilindik sert çıkışını yaptığında, cass artık olmaz bu böyle olmalı ben canımı dişime takarken hiç kimse destek olmadı diye atarlanabilmeliydi. oysa bunun yerine deane cassin huyuna gitmesi söylenmiş, cass de sen kıskançlıktan çemkiniyorsun demekle yetinmiş. kötü değildi fakat sahneler biraz daha düzenlenebilirdi bence another brick in the walltabi duvar yıkmak yerine sami kutuba gönderebilirdi cass ama kardeşlerin balta beyden yardım alıp dean&sam fikir birliğinde cassin peşine takılabilmeleri ihtimalini hesapladı sanırsam. sam melek kılıcını daha önce gelip saplayabilirdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 böyle final olmaz olsun hani son sezondu yapsınlar konudan bagımsız bir sezon izliyelim de yani böyle bitirilmez biz de insanız bi true blood bi bu bi de flashforward adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ben eğlendim finali izlerken ,öbür sezon da ii olur umarım da . Koskoca purgotory iki latince laf bi bakire kanıyla açılıyodu da binlerce yıldır neyi bekledik :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 CASTIEL REYIZZZZ SMITE ME O MIGHTY SMITER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar