Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ortalama ilk sezon bölümleri tadında bir bölümdü.

bu sezon death ile yaptıkları anlaşma ile ilgili bir adım atılmazsa yani tanrı odaklı bölümler olmazsa neden uzun bir ara verdiklerini ve neden konunun aniden değişip farklı bir yere doğru odaklandıklarını anlayacağız.
Mesaj tarihi:

Normal sıradan bir yaşantısı olan kızcağızın camı alıp böbreğine sokabilmesine anlam veremedim ben. Sonunu başka türlü bitirseler daha iyiymiş bölümün, o kadar soğukkanlı nasıl olsun o kızcağız.

Beğenmedim bölümü.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ilk 10dk ya geldim ama bu abi dr who bölüm 1

aynı şey aklımdan geçmediyse n'olayım, dr who ordan çıkıp, don't move, don't turn your back, don't blink diyecek sandım.

ayrıca gereksiz yere korktum da gece gece, çok çerez çok öylesine bir bölüm olmuş. üstteki posta da aynen katılıyorum.
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Normal sıradan bir yaşantısı olan kızcağızın camı alıp böbreğine sokabilmesine anlam veremedim ben. Sonunu başka türlü bitirseler daha iyiymiş bölümün, o kadar soğukkanlı nasıl olsun o kızcağız.

Beğenmedim bölümü.

Kız kendine mi soktu orda? Ben araba girince binaya öyle cam parçası fırladıda girdi kıza sandım. Hatta kardeşi geldi im sorry fln dedi. Kız bilmiyorduki böbreğinin hayaletli olduunu saplasın kendine.

Mesaj tarihi:
bende izlerken tereddütte kaldım. bilerek soktuysa çok Amerikanvari yanlışlıkla tam böbreğe girdiyse çok Türkvari oluyor. halbuki başka bir yerine saplansa ve ölse, bizimkiler böbreği söküp yaksa hem daha aksiyon hem biraz daha gerçekçi olurdu. dean in böbreği çıkartırkenki suratını hala merak etmiyor değilim yani =)

edit: imla
Mesaj tarihi:
esasinda bobrege girip girmedigi kesin belli degil orada kiz olunce bobrekde normal olarak oluyor iste :) sol bobregide olabilir yani degisen...

bokrek ziplayarak kacmiyor ya :D
Mesaj tarihi:
mehhhhhhhhhhhh....
nebcim sezon oldu bu ya
1-2 tane iyi bolum cikti daha arada cok average geciyor herseyi bi sekilde baglamaya calisinca baydimi ne 3-4te arada hikayeden kopuyordu boyle en kotusunden ghostbusters bile vardi
Mesaj tarihi:
bu bölüme eleştiri yapanı keserim.

önemli soru

bunlar paralel evrende supernaturalin bildiğimiz setini çektiler ya hani, gerçek dünya falan. muhabir reytinglerin iyi gitmediğini falan sölemiş bunlara. cidden verilmek istenen bi mesaj falan mı vardı, reyting mi yok dizide noluyo.

Mesaj tarihi:
Pluton said:

reyting olmayan diziyi neden 6 sezon çeksinler abi. Ama konusu muhteşemdi gerçektende, gerçek isimlerini gerçek setini kullanmışlar harbi süperdi

o zaman gerçekte küsler heralde. yoksa herşey gerçek o mu yalan olacak =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...