Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gereksiz bi bölümdü bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ilk 10dk ya geldim ama bu abi dr who bölüm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ortalama ilk sezon bölümleri tadında bir bölümdü. bu sezon death ile yaptıkları anlaşma ile ilgili bir adım atılmazsa yani tanrı odaklı bölümler olmazsa neden uzun bir ara verdiklerini ve neden konunun aniden değişip farklı bir yere doğru odaklandıklarını anlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Normal sıradan bir yaşantısı olan kızcağızın camı alıp böbreğine sokabilmesine anlam veremedim ben. Sonunu başka türlü bitirseler daha iyiymiş bölümün, o kadar soğukkanlı nasıl olsun o kızcağız. Beğenmedim bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: ilk 10dk ya geldim ama bu abi dr who bölüm 1 aynı şey aklımdan geçmediyse n'olayım, dr who ordan çıkıp, don't move, don't turn your back, don't blink diyecek sandım. ayrıca gereksiz yere korktum da gece gece, çok çerez çok öylesine bir bölüm olmuş. üstteki posta da aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: Normal sıradan bir yaşantısı olan kızcağızın camı alıp böbreğine sokabilmesine anlam veremedim ben. Sonunu başka türlü bitirseler daha iyiymiş bölümün, o kadar soğukkanlı nasıl olsun o kızcağız. Beğenmedim bölümü. Kız kendine mi soktu orda? Ben araba girince binaya öyle cam parçası fırladıda girdi kıza sandım. Hatta kardeşi geldi im sorry fln dedi. Kız bilmiyorduki böbreğinin hayaletli olduunu saplasın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 e zaten senin dedigin gibi oldu progamer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bende izlerken tereddütte kaldım. bilerek soktuysa çok Amerikanvari yanlışlıkla tam böbreğe girdiyse çok Türkvari oluyor. halbuki başka bir yerine saplansa ve ölse, bizimkiler böbreği söküp yaksa hem daha aksiyon hem biraz daha gerçekçi olurdu. dean in böbreği çıkartırkenki suratını hala merak etmiyor değilim yani =) edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sonic screwdriver olsaydı böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 esasinda bobrege girip girmedigi kesin belli degil orada kiz olunce bobrekde normal olarak oluyor iste :) sol bobregide olabilir yani degisen... bokrek ziplayarak kacmiyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eğer o cam parçası kazadan sonra girdiyse alalh belasını versin. kadın soktuysa respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kadın niye soksun bilmiyodu ki olan biteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Kadın falan sokmadı ya atmayın. KAçarken veya kaza anında girdi işte cam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 mankenlerin canlanması, böbrek olayıı ve berbat bir final.. izlediğim kötü bölümlerden biriydi bu kadr zaman beklet 2 bölüm ya p güzel sonra hemen sıç. olmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Aslında tipik eski sezon bölümlerinden biriydi yani tek bölümlük bir hikayeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 böcekli bölüm hayalet araba falan en azından bunlardan fena değildi. yinede supernatural kötü bölüm klasiklerine hak ederek girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mehhhhhhhhhhhh.... nebcim sezon oldu bu ya 1-2 tane iyi bolum cikti daha arada cok average geciyor herseyi bi sekilde baglamaya calisinca baydimi ne 3-4te arada hikayeden kopuyordu boyle en kotusunden ghostbusters bile vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu bölüm dean mükemmeldi. baya eğlendirdi. cass için de sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben çok beğendim bölümü ya harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Evet güzeldi bu bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HOLA MISHAMIGOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 rol yapmaya çalıştıkları(ama yapamadıkları)sahne öldüm gülmekten,harika bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu bölüme eleştiri yapanı keserim. önemli soru bunlar paralel evrende supernaturalin bildiğimiz setini çektiler ya hani, gerçek dünya falan. muhabir reytinglerin iyi gitmediğini falan sölemiş bunlara. cidden verilmek istenen bi mesaj falan mı vardı, reyting mi yok dizide noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 reyting olmayan diziyi neden 6 sezon çeksinler abi. Ama konusu muhteşemdi gerçektende, gerçek isimlerini gerçek setini kullanmışlar harbi süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pluton said: reyting olmayan diziyi neden 6 sezon çeksinler abi. Ama konusu muhteşemdi gerçektende, gerçek isimlerini gerçek setini kullanmışlar harbi süperdi o zaman gerçekte küsler heralde. yoksa herşey gerçek o mu yalan olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar