Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dizi süper 5. sezonda bitti; Sammy Gerimi gönderildi sanki? Birde o elçi tanrıydı demi. 6. sezonu olurmu? Birde michaelin lucifer ile aynı yere gitmesi güzeldi helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buddha said: Dizi süper 5. sezonda bitti; Sammy Gerimi gönderildi sanki? Birde o elçi tanrıydı demi. 6. sezonu olurmu? Birde michaelin lucifer ile aynı yere gitmesi güzeldi helal team elçi tanrı değildi elçiydi, görevi bitti cennete aldılar. 6. sezon olacak, birde lucifer sam'in bedeniyle birlikte geri döndü, farkettiysem son sahnede sam'in üstündeki ışık söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SpiderS_DangeR said: Buddha said: Dizi süper 5. sezonda bitti; Sammy Gerimi gönderildi sanki? Birde o elçi tanrıydı demi. 6. sezonu olurmu? Birde michaelin lucifer ile aynı yere gitmesi güzeldi helal team elçi tanrı değildi elçiydi, görevi bitti cennete aldılar. 6. sezon olacak, birde lucifer sam'in bedeniyle birlikte geri döndü, farkettiysem son sahnede sam'in üstündeki ışık söndü Yok artık! 5 sezon uğraşttılar be yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Chuck tanrı değil diyenler, 04x18'i tekrar izlesinler bence :) Özellikle başlarını, onuncu dakika civarları. Chuck ile ilk tanıstıkları sahnede Chuck "aman allahım bunun tek açklaması var; ben bir tanrıyım; çok zalim bir tanrıyım hem de, sizin çektiğiniz acılar vs..." diye konuşuyor. Kripke resmen dalga geçmiş bence seyircilerle eheh. Bu sahneyi izleyince kesinlikle emin oldum, Chuck tanrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 cennet bahçesindeki zenci melek tanrı hakkında bahçıvan diye bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Venator said: Chuck tanrı değil diyenler, 04x18'i tekrar izlesinler bence :) Özellikle başlarını, onuncu dakika civarları. Chuck ile ilk tanıstıkları sahnede Chuck "aman allahım bunun tek açklaması var; ben bir tanrıyım; çok zalim bir tanrıyım hem de, sizin çektiğiniz acılar vs..." diye konuşuyor. Kripke resmen dalga geçmiş bence seyircilerle eheh. Bu sahneyi izleyince kesinlikle emin oldum, Chuck tanrı. tam tersine o bahsettiğin şey tam zıt yönde bir kanıt bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sammy Peki herkes eminmi Luciferın samle birlikte döndüğüne? Sam sanki Dean'a bakarken mutlu bir şekilde bakıyor. Burdada şu ihtimal var Sam Lucifer'i ciddi ciddi ele geçirmiş, ama bu ihtimalde abartı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi, ne emini herkes götünden uyduruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dizinin daha ne kadar devam edeceği belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 1 sezon daha var sonrası belli değil, son olur ama büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 6. sezonda Deccal kaybolan çocukla ilgili olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 daha çok action kokan bir sezon geliyo bence . dean'in rahatı yine bozlucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 supernatural yokluğunda american gods okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu tarz başka dizi varmı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yeni bitirdim 5. sezonu. abi bir an hakkaten bitiyor dedim dizi. 6 ya gerek yok muhteşem bi final yapmışlar dedim. dedim dedim de sam geldi hayal kırıklığı oldu. iyice baydı artık ya. öl geri gel. öleyim melek döndürsün. öleyim şeytan döndürsün. şeytan ölünce nereye gidio bide o var :p saçmalamaya mı başladım nedir. sonra tanrı herşeyi yarattıysa nası paganlar daha eski oluor. ve ölüm nası daha yaşlı oluyor. neyse keşke bitseydi bu bölümle dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Tek tanrili bir olay yok ki dizide. Kimin en cok followeri varsa, o en kuvvetli tanri iste. Su anda da bizim tanri en kuvvetlisi dogal olarak. Kimin daha eski oldugu bilinmiyor, netekim su biliniyor ki "Death" en eski amcalardan ortamdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Death en eskilerden ve muhtemelen kendisinin de dediği gibi diğer tanrılar gibi tapıldıkça güçlenmiyor. Onun görevi sonlandırmak yani gün gelip tek tasnrılı dinler gücünü kaybederse gene işini yapacak olan o. Ölüm olduğu sürece dünyada death kalacak. Ama şöyle birşey var diğer 3 mahşerin atlısını öldürdüğü gibi onuda öldürseydi bizimkiler ne olurdu veya öldürdülermi diğerlerini yoksa sadece yüzüklerini mi aldılar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ölmemişti onlar yanlış hatırlamıyorsam, parmakları koptu sadece, kaçıp gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bahsetmişlerdi servantla konuşurlarken hatırlarsanız, diğer üçü ölmedi, parmakları kesilip yüzükler çıkınca güçleri bayağı azaldı onlar da cehenneme kaçtılar. Hatta yüzükleri geri vereyim falan diye Dean teklifte bulunduğunda (crowleyle beraber seyisi kandırmak için blöf yaparken son bölümlerde) "işime yaramaz ki, yüzüklerini geri taksam bile tekrar güçlenmeleri yıllar alır" falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sharky said: Tek tanrili bir olay yok ki dizide. Kimin en cok followeri varsa, o en kuvvetli tanri iste. Su anda da bizim tanri en kuvvetlisi dogal olarak. Kimin daha eski oldugu bilinmiyor, netekim su biliniyor ki "Death" en eski amcalardan ortamdaki. Tek tanrılı din bir yerde var, hani eski tanrılar döneminde bile "kenarda durup izlediğine" dair bir laf geçiyordu gibi hatırlıyorum dizide bizim "the god" tanrının. Hatta Gabriel'in kendini Loki olarak gizlemeyi başarması da Gabriel'in (ve dolayısıyla tanrının) eski tanrılar döneminde de olduğunun göstergesi işte. Cennette takılıyor, diğerlerini izliyor ama müdahale etmiyor. Diğerlerinden güçlü yani normalde de. Diğerleri daha çok tanrı değil de çok çok güçlü yaratıklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 CARRY ON MY WAYWARD SOOOOOONNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Rewendor said: Tek tanrılı din bir yerde var, hani eski tanrılar döneminde bile "kenarda durup izlediğine" dair bir laf geçiyordu gibi hatırlıyorum dizide bizim "the god" tanrının. Hatta Gabriel'in kendini Loki olarak gizlemeyi başarması da Gabriel'in (ve dolayısıyla tanrının) eski tanrılar döneminde de olduğunun göstergesi işte. Cennette takılıyor, diğerlerini izliyor ama müdahale etmiyor. Diğerlerinden güçlü yani normalde de. Diğerleri daha çok tanrı değil de çok çok güçlü yaratıklar gibi. Dogru ya boyle bir sey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Rewendor said: sharky said: Tek tanrili bir olay yok ki dizide. Kimin en cok followeri varsa, o en kuvvetli tanri iste. Su anda da bizim tanri en kuvvetlisi dogal olarak. Kimin daha eski oldugu bilinmiyor, netekim su biliniyor ki "Death" en eski amcalardan ortamdaki. Tek tanrılı din bir yerde var, hani eski tanrılar döneminde bile "kenarda durup izlediğine" dair bir laf geçiyordu gibi hatırlıyorum dizide bizim "the god" tanrının. Hatta Gabriel'in kendini Loki olarak gizlemeyi başarması da Gabriel'in (ve dolayısıyla tanrının) eski tanrılar döneminde de olduğunun göstergesi işte. Cennette takılıyor, diğerlerini izliyor ama müdahale etmiyor. Diğerlerinden güçlü yani normalde de. Diğerleri daha çok tanrı değil de çok çok güçlü yaratıklar gibi. bende öle düşünmüştüm. bi yerde çünkü lucifer her şeyi yaratan babamız bla bla bişiler diodu. o deil aklıma şey takıldı. tanrı cass gibi sıradan 2. sınıf bi melek veya 3 kaçsa onu tekrar diriltio. ama gabrieli diriltmio? sonra bu gabriel bizim prophetle ilişkisi hiç olmadı nasıl peygamber oldu ki bu ? sonra ne bilim peygamber dediğin karı kız peşinde koşup ne bilim busty asian females takılmamalı. saçma. neyse bide cass insan bedenine girmeden öküz gibi güçlüydü. deprem yapıodu ne bilim bakan kör oluodu zart zurt. insan bedenine girince bi nane yapamaz oldu. hatta ilk karşılaşmalarında sanırım dean ile görüşmek için insanın içine girdiğini söylemişti. çünkü dean ona bakamıodu duyamıodu fln aynı mantıkla lucifer ve michaelda insan bedenine girmezse daha güçlü olmaz mı niye kıçlarını yırtıolar kabul et beni kabul et beni diye. hadi hepsini geçtim. son yerde biraz saçmaydı. düşerken tutuo michaeli bereber düşüolar. hani olm senin telekinezin. o kadar artis artis takılıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Gabriel'i diriltip diriltmediğini bilmiyoruz Tanrı'nın, belki de diriltmiştir ama şimdiye kadar dizide göstermemiştir, ki öyle olması kuvvetle muhtemel. Peygamber olayına gelince, Dean için dediysen peygamber değil zaten, yok chuck için dediysen orası da normal. Hani gerçek peygamberlere de bakarsan ahlaki açıdan bayağı kusurlu hareketleri olduğunu görürsün hemen hepsinin. Kaldı ki dinin gücünün iyice azaldığı 21.yy'da dine göre yaşamaması hayli hayli normal. insan bedeni için bişey diyemeyecem, ama girince güçsüzleştiğine dair bir bilgi hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bilgiye gerek yok ki abi. görmedin mi cass eskiden deprem fln yapıodu sağda solda. deanı çıkardığı zaman yani dünyaya ilk indiği zaman o bölgeyi komple yok etmişti. ne bilim şeytanların gözü kör olmuştu son geldi fln diolardı. sonradan (cennetten atıldıktan sonra güçsüzleşmiştir belki de bi ara hala cennetteydi o zmnlardan bahsediyorum hala) sadece milletin kafasına dokunmaya bide teleport yapmaya başladıi. başka bişeye yaramıodu. chuck için demiştim o olayı. peygamberlik olayını. 21. yy fln zart zurtta abi anlatılanlara göre muhammed de çok farklı yerden gelmemiş. ama dierleri gibi deilmiş fln fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar