copry Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yere düştüm gülerken adios bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sıkıcı bölüm. kıyamet kopucak hala çolukla çocukla uğraşıyorlar. artık beni castielsiz bölümler sarmıyor ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi o kadar olay döndü. atlısından ölümüne ama tık yok ya. hiç mi vukuata başlamadılar. dünya normal hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu bölüm gelir artık cass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bir ara dean ölüp dirildiğinde, arabada sam'in ipodu takılıydı ve bir müzik çalıyordu dean'in beğenmiyordu. o parçanın adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bayık bi bölümdü ama herhalde sıradaki bölümde gene normal konuya dönecekler ufaktan bi atırlatma yaptılar vessel konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 TNT de türkçe dublajlı hali nekadar kötüymüş ya hahaha. chuck la ilk defa karşılaştıkları bölüm var şuanda. of felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Güzel bölümdü bu haftaki Back to the future 2 Cass adamım yine iş başındaydı,Michael'da piyasaya çıktı sonunda,kader olayını zırvalamasalar ne güzel olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 STOP of ya michael çok iyi olmuş tavırlar falan dean'ı küçümsemesi ' sen kendini ne sanıyon bilae' tavırları. ben kardeşimi yine de çok seviyorum demesi kopardı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Michaelında kardeşinden farkı olmadıgını anklamış olduk kısacası ama çok daha kuvvetli yani lucifer Cassi zart diye yok edemiyordu micheal diger melekleri toz gibi yok etti. Güzel bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ? farklı olmadığını derken? pek spoiler olmadı ama korkumdan herşeyi spoilera alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Michael John Winchester görmek istoruz dioduk da orjinal johnu görsek daha güzel olacak gençliği yerine. Birde John'a öyle beyaz ışık gelince bi an Tanrı mı gircek acaba die beklemedimde değil hani. Michael da baya güçlü duruyordu öbür meleklere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çok iyi bölümdü hakkaten. özellikle aile gezisi muhabbeti çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben iice hasta oluorum bu diziye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben hala beklediğim kadar epic bölümleri göremedim o kötü... michael da gayet tırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o diilde sam ve dean'in annesi ne taş hatunmuş off kim oynuyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.imdb.com/name/nm3004295/ bu hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şu kız bu bölümde oynamış hatırlamıyom ben neresindeydi dizinin ama OLUM KIZ 96LIMIŞ ben mi yaşlanıyom yoksa kızda mı bişeyler var :S http://www.imdb.com/name/nm3354143/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende hatırlayamadım kızı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 96 ne bee benden büyük gösteriyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çüş nasıl 96 lı lan bi yanlışlık var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dizide gayet 96lı gibi görünüyor ya o fotoğraflarda büyük çıkmış elbiseden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne alaka ya dizi de de büyük gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yalnız dizi istediğinden alayına gidebilen Fenerbahçe gibi sıradan bölümlerin ardından çok güzel yükselişe geçebiliyor. gelecek hafta büyük ihtimal ana konudan bağımsız tırt bir bölümle geçiştirebilirler ama bu bölüm cass birader ile aile olaylarına girmeleri çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dean in please i need some help diye ağlamasına içim parçalandı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar