_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 İzmir konseri çok keyifliydi.Sahne performansları,atmosfer,seyirci,ortam falan bayağı iyiydi bence.Detayları sonra anlatayım
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çok kısa kalmaları,çalınan şarkı tercihleri,konser ortamındaki veletler vs vs bi ton kötü şeyi ile hatırlayacağım konser oldu.. vip bileti aldığıma mı pişman olayım,saatlerce kapıda beklediğime mi pişman olayım,bağırıp ses tellerimi sktiğime mi pişman olayım bilemiyorum şuanda... ha çaldıkları şarkıda performansları iyiydi ona bişi diyemem.. set listi hatırlamıom. yrak kürek şarkılar işte. ekşi sözlük editi: war of wrath into the storm born in a mourning hall the script for my requiem nigthfall fly time stands still lord of the rings valhalla and then there was silence imaginations from the other side mirror mirror the bard's song [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:15 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ödtü konseri iyi olsa bari.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yaş sınırı neden koymazlar anlamıyorum, ztn dinlicek kesim ortada.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 içeri girmeden yavaş yavaş kendimize adam seçioduk dalmak için,allahtan vipde velet yoktu da biraz rahat ettik..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Vip'yi bilemiyorum ama ben gerilerde pek bir absürd duruma rastlamadım.Normal bir konser + Blind Guardian dı yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ankara konseri iyiydi ama başlarda ses sorunları oldu biraz. Dreamtone'da çıkmadı çok üzdü bizi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu yorumları görünce gitmediğime pişman olmadım. İi ki gitmemişim.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o sahne ne öyle ya? "oooo Hansi beyler de buradaymış haydi Hansi bey sahneye sahneye buyurun buyurun... "
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 İstanbul konseri tek kelime ile mükemmeldi. Girişte ne kadar çok beklesekte içerde Blind Guardian'ı dinledikten sonra sorun ortadan kalkmıştı. Ne sololarda bir akor ya da nota kaçmış ne de sahnede ses problemi olmu$tu. Bir daha gelsinler , bir daha giderim. Fotoğrafları arkada$tan alınca upload ederim. İstanbul'dakine ba$ka kimler gitti? edit: Hansi göbek yapmı$ , lolaz. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:33 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Geçen Seneki Kadar İyi Konserdi Biz Mest Olduk Adamlar Mest Oldu...Hansinin Göbeğinden Korkmaa Başladım Her Sene Dahada Büyüyor..
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben yine kaçıyıorum yaf..şansıma tüküreyim bir bard songu dinliyemedik canlı
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 İstanbul konseri için playlisti yazabilir mi birileri.
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 İstanbuldaki konser iyiydi ama mekan çok sıcaktı.Konserin ortasına doğru havalandırmayı çalıştırmayı akıllarına getirince ortam daha da iyi oldu.Biralar rezaletti-Tuborg vardı sadece.Bir de konserin ortasında tam havaya girerken çocuklar çarpışan arabalar misali sağa sola atlamasalardı daha iyi olacaktı.Sonuç olarak kaçıranlar için üzgünüm...
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 neden kapalı yaptılar anlamadım , geçen seneki gibi açık yapsalar güzel olurdu.
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Tam havalar ısınmadığı için riske girmediler herhalde.Bir de geçen hafta yağmur falan olunca mecburen içeri kurdular tesisatı ama dışarısı çok daha iyi olurdu.Biraz erken de geldiler sanki.
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 şöyle 14 mayıstan sonra filan gelselerdi ne süper olurdu
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yaş ortalamasının 14-15 olduğunu farkedince kendimi yaşlı hissettim ya
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ankara konserinde baya iyidi bence, odtü vişnelik güzel yermiş konser için, fazla kalabalıkda değildi rahat rahat izledim gardiyanımı diplerinden. ergen kişi sayısıda az olduğu için hiç rahatsız etmedi.
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 konser gerçekten mükemmeldi. keşke üstünü kapamasalarmış refreshin, çok havasız olmuş, beklerken daralıyosunuz (konser başladıktan sonra ne var ne yok yalan oluyor). mordred's song, banish from sanctuary ve skalds and shadows gibi şarkıların çalınmaması biraz garibime gitti. "kardeşim yuh artık 18 şarkı boru mu" diceksiniz, değil de, yine de en azından biri olmalıydı. geçen seneki kadar coşkulu bi kalabalık yoktu kanımca. geçen seneki, amcamları 2. bise zorlayıp 21 şarkı çaldıran, üstüne bards songla türk bgciler efsanesi yaratmış, her şarkıya bitmeyen tükenmeyen bir enerjiyle eşlik etmiş seyirci topluluğu biraz zayıflamış gibiydi. tüm buna rağmen, vipde çevremdeki çoğu kişinin and then there was silence'a şarkının sonuna kadar eşlik etmesi gerçekten göz yaşartıcı bir durumdu. ah bi de şu bards song başladığında, telefonları yukarıya kaldırıyosunuz iyi güzel de, bi eşe dosta şarkı dinletme geyiği vardı, o kalmamış be birader. herkes almış telefonu videoya, hansinin suratını çekiyor. ayıpladım doğrusu. neden kimse resim koymamış onu anlamadım tam. nese hadi bi kaç tane ben koyalım da tam olsun [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] hatta şunu da koyalım; cep telefonundan çekim mirror mirror, into the storm ve a past and future secret. hiçbiri şarkının tamamını içermiyor (şarj problemi) ama en azından baktıkça hatırlarsınız işte ne bilem.http://dosyam.net/?id=6d6v8h [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:40 tarihinde, Zeppelin tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar