Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 3ten 4ten daha kötü değil 5 rahatça izle. arada bayık 1-2 bölüm var da olacak o kadarı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 3'den bayağı daha kötü. 4'den değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 1>2>3>>>>>>>>>>4,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_fVqUsK7UeU4/S9YFkuSCciI/AAAAAAAAETo/22WgpBLumcA/s1600/barney-stinson-ozdilek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Rikkie said: http://1.bp.blogspot.com/_fVqUsK7UeU4/S9YFkuSCciI/AAAAAAAAETo/22WgpBLumcA/s1600/barney-stinson-ozdilek.jpg hahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ahahahahah yalnız adama takım elbise yakısıyo harbiden. ya da biz cok gormeye alıstıgımızdan mıdır nedir, bikac bolumde takım elbisesiz gorunce baya sasırmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ahahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olmamis, barney ozel diktiriyo takimlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 özdilek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Revell said: manyaklaştım iyice, gece gündüz "sezon 1 - sezon 4" çevirip çevirip izliyorum sıkılmadan. Yorumlardan sonra 5 e geçmeye korktum Yoruma göre izlenir mi abi aç izle, en kötü biraz zaman kaybetmiş olursun. Çok kötü diyen de var, bence aynı komiklikte devam ediyor dizi ben de çok memnunum. İzleyip kendin karar ver, en güzeli o olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu haftaki bölüm... meeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bu haftaki bölüm güzeldi bence.Barney'in tripler bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 3. sezonun 13. bölümüne geldim ben de. 5. sezon hakkındaki yorumları okudukça adım adım sona yaklaştığımı hissediyorum asklfjhasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Pek komik değildi bence ama güzel bölümdü. Barney her bölüm komik zaten sdfsdf ama ama ama.. Robin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 geçen gün dur dedim devam edeyim şu diziye, üç bölüm birden indirrdim 16-17-18 16 ile 17. bölümü izledim 18'i izlemeye istek kalmadı içimde :p acaba karakterler ilginçliklerini yitirdi diye mi böyle bi bayma oldu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hikaye hikaye diye tutturanlar severler 20'yi. o değil de robin ted için en mükemmel hatundu be, bi işte ciddi bişi istemiyodu artık onu da istiyo ted varken don ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 s05e21 herhalde bu sezonun en iyi bölümüydü resmen böğrüme öküz oturmuş gibi hissediyorum kendimi! hayallerim yıkıldı bu hikaye böyle bi yön alamaz hele ki sezonun bitmesine yakın! resmen yıkıldım (yıkıldım derken resmen üzüldüm).. bölümün sonunda çalan şarkıyı (hook, line and sinker) bilmiyordum ama kamuran akkor dinler gibi evire çevire 20 defa dinledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gitti donsuz adama guzelım kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 not tutmayı benimde yapmam lazım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 inanilmaz kotuydu 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Qualius said: s05e21 herhalde bu sezonun en iyi bölümüydü resmen böğrüme öküz oturmuş gibi hissediyorum kendimi! hayallerim yıkıldı bu hikaye böyle bi yön alamaz hele ki sezonun bitmesine yakın! resmen yıkıldım (yıkıldım derken resmen üzüldüm).. bölümün sonunda çalan şarkıyı (hook, line and sinker) bilmiyordum ama kamuran akkor dinler gibi evire çevire 20 defa dinledim.. Ne bekliyordun ki? Barney ve Robin'in evlenmesini mi? Hala olabilir de yani yıkılan hayal bu muydu? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 nileppezdel said: Yoruma göre izlenir mi abi aç izle, en kötü biraz zaman kaybetmiş olursun. Çok kötü diyen de var, bence aynı komiklikte devam ediyor dizi ben de çok memnunum. İzleyip kendin karar ver, en güzeli o olur bence :) (tu) kötü değilmiş hakikaten, beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 nileppezdel said: Qualius said: s05e21 herhalde bu sezonun en iyi bölümüydü resmen böğrüme öküz oturmuş gibi hissediyorum kendimi! hayallerim yıkıldı bu hikaye böyle bi yön alamaz hele ki sezonun bitmesine yakın! resmen yıkıldım (yıkıldım derken resmen üzüldüm).. bölümün sonunda çalan şarkıyı (hook, line and sinker) bilmiyordum ama kamuran akkor dinler gibi evire çevire 20 defa dinledim.. Ne bekliyordun ki? Barney ve Robin'in evlenmesini mi? Hala olabilir de yani yıkılan hayal bu muydu? =/ yoo robinin evden ayrılmasına yıkıldım ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Abi spoiler sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar