Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben çok güldüm. kötü diziye gidiyo yeaa diye önyargıyla yaklaşmadan izlemek gerek bence. ya da bilmiyorum benim ruh halim çok elverişliydi gülmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abi ben çok güldüm aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Güzel başladı bence, güldürdü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Katılıyorum, gayet güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 popülerite amaçlı HIMYM kötüleme kampanyasına kanmayalım, güzeldi gayet bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dizi değişerek ilerliyo aslında. güzel bi bölümdü. Ha klasik amerikan sit-com tarzından da uzaklaştı ya da enstantaneler üzerinden dönen american sit com tarzından. biraz daha hikaye odaklı oldu son sezonda olduğu gibi. ama güzel bölümdü. bakalım devamında nası olucak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 güzel bölüm.özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 gene mi populer olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 proffessor ve good enough güzeldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dizideki ayrıntılar gülmekten kırdı beni hockey maçında yumruk attıkdan sonra adamın mısırını alması WHAAAAAT sesleri falan:D ve dizi artık oturmuş direk bu sezon anne ile sevgili olur bidahaki sezonda evlenirler gibime geliyo ama annenin kim olduğunu açıkladıkdan sonra dizinin nasıl bi olayı olucak onuda merak etmiyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Geçen sezondan sonra bu sezon bomba gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ilk bölüm şahaneydi iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 biraz daha tempolu beklemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yine güldük ama hala ilk 2 sezonu aratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bitmesin istiyodum ben geçen sezon ama miyadı doluyo yavaştan bokunu çıkarmadan güzel güzel bitirsinler bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben çok eğlendim valla. 22 dakika boyunca olmasa da bir çok kısmında güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Zaten 22 dk. boyunca güldüren dizi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fena değil beğendim ben de ilk bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben eğlendim bayağı. Prof mu Proff mu olayına bayağı güldüm, tahtaya kalkınca lisede benim de başıma gelirdi böyle şeyler. Yanlış sınıf olayı da komik olmuş bayağı. Barney'le Robin'e de sevindim bayağı, hoştu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok gülmedim ama beğendim ilk bölümü iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Wispy said: Ben eğlendim bayağı. Prof mu Proff mu olayına bayağı güldüm, tahtaya kalkınca lisede benim de başıma gelirdi böyle şeyler. Yanlış sınıf olayı da komik olmuş bayağı. Barney'le Robin'e de sevindim bayağı, hoştu bence katılıyorum özellikle ilkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya ben de bakıp bakıp, hala trailer üsütnden yorum yapıosunuz sanıyodum, meğer yeni bölüm çıkmış ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ya iyide bu adamın hiç akademik geçmişi yok bildiğim kadarıyla (1.2 ve 2. sezonları net izlemedim hatırlamıyorum.).Nasıl Prof oluyor yaşı ne başı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 eğitim sistemleri öyle sanırsam bende onu düşündüm sonra güldüm geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 üniversite öğretmeniyse profesör deniyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar