Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 final havası yoktu, önceki sezonlarla kıyaslanırsa normal episode olarak bile tatmin edici değildi. bi yerinde sanırım güldüm ama. seyredip bakın işte, sözüm ona sezon finali işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 baa means baa lafına baya güldüm dfg. sezon finali olarak baya sönüktü. barney ve robin konusu yine geçiştirilmiş falan. ama ben yine de umutluyum diğer sezonlardan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Chastise said: baa means baa lafına baya güldüm dfg. sezon finali olarak baya sönüktü. barney ve robin konusu yine geçiştirilmiş falan. ama ben yine de umutluyum diğer sezonlardan hehe evet hatırladım şimdi ben de o espiride gülmüştüm bir tek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 robin barney beni çok hayal kırıklığına uğrattı. yani robinin bi şaşırmasını falan bile göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Finali izledim:"Çeeeeek sündür 5 sezon don lastiği 1 milyon" tipi dizi halini aldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bencede finale yakışmayan bir bölüm oldu. anne, bölümün sonunda kamera uzaklaştığında sol altta kalan mavili bayan bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Birkaç espri dışında güldüğüm yer olmadı, aksine sinirlendim. İyice saçmalamaya başladılar artık. Robin' le Barni yi bir arada görmek istemiyorum yahu anlasınlar artık :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 tabiki legen wait for it finalinin eline su dökemezdi. gelecek sezondan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 YETER. ben bu diziyi,kız arkadaşımın zoruyla izlemeye başladım onun zoruyla izlemeye devam ettim ama dizi o kadar kötüki artık,isyan ettim diziyede kız arkadaşımada. tamam,barney bazen çok güldürüyor,ama barney izlemek için Ted'e katlanamıyorum,gerçekten ted karekteri hatun kişiler dışında kimseye ilgi çekici geliyormu merak ediyorum. sürekli,sürekli,sürekli, gülme efekti kullanıyorlar,resmen gülmeye programlıyorlar,seinfeld'dada nefret ederdim bu olaydan,hayır asıl kötüsü sürekli var sürekli,10 saniyede bir HAAHAHAHAH sesi gelmesse merak ediyorum başına bişimi geldi diye. çok komik anektodlar geçiyor başlarından,ted'in işten kovulan patronuyla ile ilgili bölümünü asla unutmam mesela,ama arada sırada arkaya dokunaklı müzik koyup ders verir gibi oldukları yahut üzücü olması gereken sahneleri gördükçede sinirlerim kalkıyor.yahu hep saçma anektodlarla dolu bir dizi olsaydı,seinfeld gibi,biraz daha izliyebilirdim,lakin çok kötü bir hikaye anlatımı-gidişatı var dizide o yüzden "ay acaba anası kim bu cocukların,tedin kayıncosu kim" vb hiçbirşeyi merak etmiyorum. her karekterin 20 tane alter egosu var hepsinin garip garip garip huyları çıktıda çıktı çıktıda çıktı çıktıda çıktı ama bitmek bilmedi buda ayrı bir kıl ediyor beni. bide en çok tedden nefret ediyorum lütfen bu dizi bitsin ayrıca allah tedin belasını versin. sezon finali : anası ted'e köyden kız buldu,barney meğersem manifaturacıymış marshallla willowda evlendi,ağvadan yazlık aldılar,haydi yallah. not: ted ölsün,bu dizi bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 şey kısmı komikmiş hakkını yemiyim söylüyorum: spoiler Sven :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Merak etmiştim, hazır bi arkadaşım edinmişken ben de ondan sömüriim dedim, aldım HIMYM'yi ondan. Ama ilk sezonun ilk 5 bölümü yokmuş. Hard disklerde de yer yok, indiremiyorum dolayısıyla. Şimdi ben bu ilk 5 bölümü izlesem olmaz di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Barninin YEES derken eğilirek kasmasına hastayım bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ne yeto adamlarsiniz ya, istemiyorsaniz izlemeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DoGMeaT said: YETER. ben bu diziyi,kız arkadaşımın zoruyla izlemeye başladım onun zoruyla izlemeye devam ettim ama dizi o kadar kötüki artık,isyan ettim diziyede kız arkadaşımada. tamam,barney bazen çok güldürüyor,ama barney izlemek için Ted'e katlanamıyorum,gerçekten ted karekteri hatun kişiler dışında kimseye ilgi çekici geliyormu merak ediyorum. sürekli,sürekli,sürekli, gülme efekti kullanıyorlar,resmen gülmeye programlıyorlar,seinfeld'dada nefret ederdim bu olaydan,hayır asıl kötüsü sürekli var sürekli,10 saniyede bir HAAHAHAHAH sesi gelmesse merak ediyorum başına bişimi geldi diye. çok komik anektodlar geçiyor başlarından,ted'in işten kovulan patronuyla ile ilgili bölümünü asla unutmam mesela,ama arada sırada arkaya dokunaklı müzik koyup ders verir gibi oldukları yahut üzücü olması gereken sahneleri gördükçede sinirlerim kalkıyor.yahu hep saçma anektodlarla dolu bir dizi olsaydı,seinfeld gibi,biraz daha izliyebilirdim,lakin çok kötü bir hikaye anlatımı-gidişatı var dizide o yüzden "ay acaba anası kim bu cocukların,tedin kayıncosu kim" vb hiçbirşeyi merak etmiyorum. her karekterin 20 tane alter egosu var hepsinin garip garip garip huyları çıktıda çıktı çıktıda çıktı çıktıda çıktı ama bitmek bilmedi buda ayrı bir kıl ediyor beni. bide en çok tedden nefret ediyorum lütfen bu dizi bitsin ayrıca allah tedin belasını versin. sezon finali : anası ted'e köyden kız buldu,barney meğersem manifaturacıymış marshallla willowda evlendi,ağvadan yazlık aldılar,haydi yallah. not: ted ölsün,bu dizi bitsin. YETER Ben bu yorumlari bu sayfayi acinca goruntulenmesi yuzunden okuyorum, bu zorunluluktan dolayi izlemekteyim ama bu yorumlar o kadar kotu ki, isyan ettim artik kendi kendime. Tamam bazen kotu bolumler olabiliyor ve benim de kendimi yerden yere vurasim geliyor ama ben bu kotu yorumlara katlanmak zorunda miyim dizim hakkimda 2-3 yorum yaparken veya okurken gercekten merak ediyorum, bu yorumlar kimseye ilginc geliyor mu? bazi yorumlar cok kotu olsa da ilginc olabiliyor, mesela bir ara marshall'in saclarina laf eden arkadasin yorumlarini hic unutamiyorum ve dusundukce kendi kendime guluyorum. Ama bu girip te, bir cok kisinin bariz sevdigi diziyi elestirirken dizinin konseptine kizanlar, isyan edenler yok mu, kaldiramiyorum arkadas! elestiri olarak dizinin butun konseptini ve fikrini sunan arkadaslara da sormak istiyorum... madem dizinin ozune bu kadar dusmansin NEDEN IZLEYIP BEGENMEYIP BURAYA GELIYORSUN. madem sevmiyorsun, neden izliyorsun? madem biri icin izliyorsun, neden gelip puskuruyorsun elestir de elestir elestirdikce elestir ben her begenmedigim dizinin topigine girip elestiri yapacak olsam ohoooo... kil oluyorum arkadas! bi de en cok kose yazisi gibi yazanlara kil oluyorum cunku kendimi gazete okuyormus gibi hissediyorum bu da beni kotu haber okuyacakmis piskolojisine sokuyor final soz: elestirmeyin lan en sevdigim dizilerden birini... yoksa safakta meclis parkinda sizi olum dovusune davet ederim! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kız arkadaşımla 3-4 bölüm zor izledik sağolsun barney yüzünden 5. bölümde falan kapattık. biraz izlese severdi kesin :2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 azmod,o kadar döktürmüşsün lakin ted'in barbunya bir karakter olduğuna karşı çıkmamışsın :P sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ted barbunya bi karakter zaten, dizinin bütünü güzel ama ted in yavaş yavaş adam olmasını izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DoGMeaT said: azmod,o kadar döktürmüşsün lakin ted'in barbunya bir karakter olduğuna karşı çıkmamışsın :P sadfasdf ted COK kotu bir karekter zaten sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 24. bölüm torrentlere düştü mü? isohunt ve mininovada bulamıyorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Düştü düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 murder train ne zaman çalsa altımı dolduruyorum gülmekten.bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu arada ted nasıl geçiniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu sezon iyi güldüğüm nadir bölümlerden biriydi. çok şaşırdım beğenilmemiş hiç... galiba biraz önyargı oluşmaya başladı bu diziyle ilgili. bi de final olarak sönüktü falan denmiş de, sitcom yani zaten ne gibi bi final bekleniyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Soruna cevap olarak sezon 1 ve sezon 2 finallerini izleyebilirsin. Hatta sonra sezon 1 finalini tekrar izle, öyle birşey çünkü o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abi inanılmaz efsanevi mükemmel kötü bir finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar