Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 robin var ya. balina gibi sismis artik... dogursun kadincagiz, saklayacagiz diye sokmadiklari sekil kalmadi kadini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 OFFFFFFFFFFFF şemsiye ya geçen bölümde bunun olucağını bilseydim herkese sarılırdım marılırdım diye niye olay yapıyosun o zaman bu kadarcık stellayı görücektin biticekse hiçbişey olmicaksa aptal mısın ted robin robin çok hamile hamile diye dikkat etmezseniz normal duruyo bence bol kıyafetle, yüzüne bakın işte. barneye uygun bi şekilde biraz modifiye ettiler ama robin zaten hep barneye uygun bi insandı bence biraz böyle hareketleri vardı spo lilynin gitmesini komik bulmuştum ama bu bölümde iyi işleyememişler. off nası saçma bi bölümdür ya yazdım yazdım sinirim geçmedi geçen bölüm niye olay yaptılar o zamana nlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rewendor said: Son birkaç bölümde Robin'i sırf barney e uysun diye bildiğin modifiye ettiler, değiştirdiler. 3.5 sezonda oluşturduğu karakteri komple silindi silikleşti başka bişi oldu. (td)(td)(td)(td)(td) Abi bu dizi berbat artık tek kelimeyle. Şu sezon ilk sezonu olsaydı iki bölüm bakar bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu ne ya bu ne biçim bir sezon finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 haftaya bi bolum daha var. final degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sarı şemsiye eve girerken elinde şemsiye olmasının bi sebebi var bence. bakalım haftaya görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 e23 resmen sezon finaline ulaşmak için yapılmış gereksiz bi bölümdü, olmasa da olurmuş neyse umarım iyi bi final izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 resmen sallamışlar, laf olsun torba dolsun misali. hani bizdeki dizilere laf ediyorum, vakit doldurmak için dizinin yarısı klip gibi çekiliyor, insanları aptal yerine koymaya çalışıyorlar diye. ama yani güzelim dizi ne hale geldi. artık uzatalım da uzatalım, üretmeden tüketelim diye ne yapacaklarını şaşırdılar. bari adam gibi bir sezon finali yapsalar (ki hiç sanmıyorum öyle olacağını). hatta mümkünse dizi finali yapsalar da şu dizi umumiyetle iyi ve güzel espirileri ile hatırlarda kalsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dizi finali olmayacak.. ben de öyle umuyordum, anne çıkacak ve bitecek diye. yalnız sezon finalinde- malesef aptallık edip wikipdiadan çok bişey yazmıyodur diye baktığım için- güzel bişeyler olacak diye bekliyorum. yani anneyi öğrenir miyiz bilemiyorum ama yine de güzel bi sezon finali çıkaracaklar anlaşılan. Hemen pazartesi olsun da görelim. gerçi tabi hemen çarşamba olsun da lostu görelim esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 wedding bride moviebölümün olayı buydu aslında, sırf şu olayın altyapısı için yapılmış bir bölümdü. yazılanlara +1. http://www.weddingbridemovie.com/ güzel bölümler için sıkıcı bölüm gerekebilir diye teselli ettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çok salak bi bölümdü ama beni en çok yıkan tarafı saatte 20km'yi geçince eli ayağı birbirine dolaşan adamı hız manyağı yapmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 south park'ın bi sezonu boyunca kenny yoktu, sezon sonunda bi anda ortaya çıkıyodu, diğer elemanlar da sadece "hey kenny!" diyodu. lily'nin gelişi aynı ona benzemiş sdfsgsdf. buarada karnını iyi sakladılar lily'nin. robini barney'e benzetme amaçları da belli, o ikisi birlikte olcak bence kesin =D onun harici sezon finalini güzel yapmazlarsa bırakıcam diziyi, o derece! acaip sıkıldım bu bölümü izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Smoke said: çok salak bi bölümdü ama beni en çok yıkan tarafı saatte 20km'yi geçince eli ayağı birbirine dolaşan adamı hız manyağı yapmaları. AAAAAAAAAAAAA unutmuşum bunu ben. çok haklısın ya inanılmaz saçmaymış edit: ee yok hiçbişey bu sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ohaaa evet bizim gibi yapımcılar da unutmuş demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Himym' nin cidden basit bir dizi olduğuna barninin hız olayından sonra inandım. Git gide kötüye gidiyor dizi. Şu stella da diziye bir daha uğramasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 harbiden saçmaladılar hız olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya şöyle.. hani hırs yapması falan ok, karaktere çok uygun. ama hız olayı hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lily'nin olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Smoke said: çok salak bi bölümdü ama beni en çok yıkan tarafı saatte 20km'yi geçince eli ayağı birbirine dolaşan adamı hız manyağı yapmaları. Biri hatırlatsın bana bunu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lily lousalık tatili yapıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 barney birinci sezonda galiba Bye bye Fiero mu ne öyle bi bölüm vardı hani Marshall'ın arabası ölüyodu :) işte Barney arabadan nefret ediyomuş alan daha önce araba kullanmayı bilmiyomuş Ted öğretiyo ve inanılmaz korkuyo böyle saatte 5 kilometre hızla gidiyo köpeğe çarpıcam diye korkuyodu bağırıyodu altına ediyodu hatta galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iyi de o o zamanmis, onun disinda hiz yapmaktan korktugunu gosteren bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 neden onun dışında birşeye ihtiyaç duyasınki bu bir dizi.Her karekterin her özelliğini 28 farklı şekilde göstermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e o zaman kesin bi ozellik diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya adam altına yaptı üç sene önce araba kullanırken.. ve o arabadan nefret ediyorum falan diyodu bi daha da araba kullandığını görmedik deli gibi hız yapması normal değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar