cemad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence fake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 taa ilk sezonda bir bolum finalinde(thanksgiving'le alakalı olan) annenin adı geciyor abi, daha once de soylemistim, orada dedigi gibi Tracy cıkıcak bak annenin adı =)... edit: 4x22 tekrar stella cıkması da baska bir fail ayrıca :... edit2: annenin acıklanmasına da cok az kaldı, adı Tracy olmazsa kotu ezilicem ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kfg nerede geçiyor o tracy yaw ben hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 güzeldi bölüm, baya hoşuma gitti. hele cecilia sahnesi, cecilia şarkısına hayran olan biri olarak kopardı beni. oo cecilia, you're breaking my heart you're shaking my confidence daily :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ALL ABOOOOARD THE FAIL TRAIN! CHOO CHOO arcane said: Süper bölümdü. :) Keçi 30. değil 31. doğum gününde vardı ve Robin'in elbisesini yiyordu çünkü Robin o evde yaşıyordu. Yani bir sene sonra Robin o evde yaşıyor. 2 senedir anne Robin diyorum, dinlemiyorsunuz :P arcane said: Barney lokomotif, Robin anne, Ted ise jerk. arcane said: anne robin arcane said: Yine söylemeden geçemeyeceğim, anne Robin. Yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bu bölümde annenin belli olduğunu varsaymışsın. Söylemim hala geçerli. Sana Ted cevap versin: Ted said: - I don't want perfect. I want Robin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çocukların barney ile robin in çocukları olduğu ihtimalini düşündünüz mü hiç ? yani hatırlamıyorum ilk sezonu falan, "dad" diye hitap ediyolar mı ted e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1425523/ tracey diye bi karı var 24 te kfg nin şeysine destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ediyolar da altyazı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 @rewendor, abi ilk sezon thanksgiving bolumunun sonunda ted bi striptizci ile konusuyor, kadın adını soyluyor, onu hatırlamıyorum simdi, ondan sonra "actually i'm tracy" gibi bir sey diyor, ted de "and that's how i met your mother" diyor, sonra da saka yaptım falan diyor da adını ogrenmis olduk oradan =), bakın goreceksiniz eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 orda sırf espri için söylüyodu onu diye algılamıştım ben. anne robin değil kesin. robinle barney beraber olucak, bu gayet açık bence. stella da değil bence, gerçi çok kızdım stella çıkınca bütün bölüm heyecanla bekledim çünkü.. stella bi arkadaşıyla falan tanıştırıcak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ingilizce altyazı yok mu en azından ya bulan varsa link verebilir mi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fake bencede. bi yerden bağlıycaklar bi şekilde, sonunda stella'ya da teşekkür edicek orda olduğu için falan. arkadaşı muhabbetide olabilir. bu sezon bitiyo mu dizi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fake ne abi, kari orda cikti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 eğer anne buysa resmen yazık oldu izlediğim zamana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sezon bitti mi daha bolum var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2 bölüm daha olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Böylr ortada bırakmıyolar mı bölümleri deli ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ing altyazı çıkmadı mı daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 spo kesin stella sayesinde tanışır anneyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 eagle_dnz said: spo kesin stella sayesinde tanışır anneyle bencede anneyi stella ile Mike(ismi herneyse) düğününde bulacak gibi bir his var içimde. Yani o bölümde çok kesin belirtmişlerdi anne stella değil diye. Lütfen yazarlar duyun sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 altyazı bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 divxplanette var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar