smash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 nası bilmiyodunuz ki bunu daha önceden adam inanılmaz oyuncu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Barney Robin ateşli Klip google asian agali kız dedin panda çıktı. Barney robin iş bulsun diye bir klip hazırlıyordu onu vermediler dimi bendeki bölüm erken bitmiş olmasın.Bütün bölüm onu bekledim ama öylesine bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Anne Robin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Tenekeadam said: Barney Robin ateşli Klip google asian agali kız dedin panda çıktı. Barney robin iş bulsun diye bir klip hazırlıyordu onu vermediler dimi bendeki bölüm erken bitmiş olmasın.Bütün bölüm onu bekledim ama öylesine bitti. çekimlerini yaptılar ama videoyu göstermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi dahaki bölüm şemsiye garanti anne belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi de penth niye ya neden yaptın ki bunu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Şimdi izledim yeni bölümü, güzeldi güldüm baya. spoiler Anne hakkında bilgi yok, sadece bölümün sonunda annenizin numarasını aldıktan sonra hemen aradım tarzı bir şey diyor yanlış anlamadıysam. Bölümün konusu numara aldıktan sonra aramak için ne kadar bekleniceği ile ilgili olduğundan bağlamışlar sadece. Önceki bölümlerden bi numaralar yoksa beklenildiği gibi bi bilgi verilmemiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bahsi geçen bölümün sırası değişti. Bir değişiklik daha olmazsa haftaya göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 acaip sinir oldum bu bölümde görücez diye bekliyodum :) ama bölüm süperdi arada baya koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 @Sixoms: SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME SPOILERVERME :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Çoook pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 4x19 u izledim yeni i'm too old for that stuff bölümü. baya iimiş uzun zamandır dizide bu kdr gülmedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 cok iyi bolumdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bayadir bole guldurmemisti hehe OZLEMISIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mükemmel bir bölümdü bu haftaki. bu sezon en çok güldüğüm bölümdü sanırım girişteki jesus ve 3day rule olayı inanılmazdı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ted'in gülüşü süper ya "ha haha haha ha" sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ahaha tam da o gulusu yazmaya gelmistim haha ha ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben de onu yazmak istedim ama nasil yazicami bilemedim sdfsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yanlız robin de önüne gelenle düşüp kalkar oldu, dişi barney stinson haline mi geliyor acep? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 valla o zenci abiyle düşse pek kalkacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ahaha robin her bara gidişinde çantasıyla karnını kapamaya çalıştı, ama yine de pek bi işe yaramadı, yazık :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 3 gün gerçekten uzun bi süre ama 24 saat sonra aramak en mantıklısı yada aramamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hahah sabah izledim günüm iyi başladı baya güldüm(tu) robin zenciyi götürdü la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=82626556217&ref=nf nph çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ahahah çok iyiymiş bu ya :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar