Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En muhteşem sahne yok orada:

http://www.youtube.com/watch?v=ZGt1rxIyKqs

Thats Two!

Bu arada ben Ted in kısa süre sevgilisi olan sonradan almanya ya mı ne bi yere giden kıza hastayım. Şirin ve çok iyi aşçı. Rüyalarımın kızı. Robin alaycı kendini bir bok zannediyor işe yaramaz. Hem Kanadalı zaten.
[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:54 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:57 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahaha arkadaşlar az önce öğrendiğim bilgiye göre mandy moore un oynadığı bölümde enrique iglesias mıdır nedir o adam da oynuyormuş. kaynaksa allison hanniganın ta kendisi.
Mesaj tarihi:
24ünde sezon 3ün ilk bölümünü mü vercekler durun hatlar karıştı :F
sezon1 2 yi indirdim izledim de 3ü sezonu ne oldu bilmiom imdb amca sezon3 çekildi 3 bölüm oldu fln dedi torrent olarak bulamadım
bilen gören duyan var mı?
Mesaj tarihi:
said:
Prawler 7 Eylül 2007, Pazartesi - 01:43 tarihinde demis ki:
ya yalnız isim milf hunter ı hatırlatıyor gibime geldi.Yoksa ben mi çok fesatım?

haha ben de dizinin ismini ilk duyduğumda "argo kullanıyorlar herhalde" demiştim
Mesaj tarihi:
ya bıraz kafadan dalmak gıbı olacak ama gece gece usendım okumaya,sımdı benım gıbı usenmeyıpte bu attıgım postu okuyanlar arasında bu dızının ımumkun oldugunca serısıne sahıp olan varsa istanbulda onunla bı kaynasmak ıster benım gonlum :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...