alperozg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biterse özlerim bu diziyi ama konunun bokunu çıkarıcaklarına tadında bitirsinler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tadı diyosanız tadı kaçalı çok oldu. Sıradan sit-com'a döndü bayağı uzun süredir ne konusu ilerliyo ne orjinalliği kaldı yani. Ha, hala güldürüyo mu? Güldürüyo. Ama sıradan bi sit-com işte. Bitireceklerini sanmam ama bitirseler de çok şey kaybetmeyiz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bence o scrubstaki kadın doktorun diziye katıldığı bölümlerin hemen öncesinden, ted'in aşçı sevgilisiyle olan ilişkisini orijin kabul edip baştan çekseler dizi belki adam olabilir. o kadar gereksiz boş yönlere savruldu ki dizi artık alışkanlıktan ötürü izler oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 eregorn2 said: ben ööle duymuştum ama... bu sezon son. anneyi göstercekler falan die. işte anneyi gösterene kadar vakit geçiriyorlar belkide, ellerinde başka elle tutulur malzeme kalmadığından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biterse yüksek ihtimalle how i met your father başlar. güzelde olur (: hatta http://www.youtube.com/watch?v=KDPgcBQPksw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bitmesin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ahahaha family guy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sonunda dizi family guy daki olaya döncek diye korkmuyor değilim. Suit up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 wikipediada hiç biticeğe benzemiyordu. ya yalnız anne kim çok merak ediyorum bak anneyi göstersinler sonra devam etsin, o da kabulüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 moriQ said: biterse yüksek ihtimalle how i met your father başlar. güzelde olur (: hatta http://www.youtube.com/watch?v=KDPgcBQPksw http://forum.paticik.com/read.php?11,1902757,page=94#msg-3955119 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,1902757,page=93#msg-3941155 Ondan önce burda var, iyi ki bi sayfaya koyduk yahu, hemen ertesi sayfa bi daha, 2 sayfa sonra bi daha konmuş her sayfaya ekliyo muyuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mum_Chamber said: sayfa degissin bir kere de ben vericem o how i met your father'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 anneyi gösterdikten bi sonraki sezon son diye biliyordum ben... Dizi çok vasat kaldı ana konusu olan komediden çok senfield tarzına döndü sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 son bölüm süpeeeeeeeeeeerdi.. seyrettiğim en iyi bölümlerden biri kesinlikle.. 4x20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sezon bittimi? bittiyse indircem... sölein bittimi hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bitmedi, 4 bölüm daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 robin'in lafları yardı bu hafta ahahah You leave a big chocolate cake on the counter, Mama's gonna cut her off a slice. hala gülüyorum aklıma geldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lily'yi sağlam kovdular şimdilik, bi de 4 hafta gelmedi dedi ya, son 4 bölüm kaldığı aklıma geldi ve güldüm =D robinin göbek almış başını gitmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sdf eet ya, hamileler direkt kovalanmis haha iyidi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu bölüm 4. sezonun en iyi bölümüydü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 nesi bu kadar muhteşem bu bölümün anlamadım, lily i diziden uzaklaştırmak için saçma bi neden uydurmuşlar yok espiri fln, ted le robinin evde geçen muhabbetleride iyi değildi, sekreter olayı saçma sapandı vs. iyice cılkı çıktı bu bölümde, resmen sezon bitsin diye ıkınıo senaristler.. bu sezonun en kötü bölümlerinden biriydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 valla bnm son zamanlarda en çok gulduğum bolumuydu himym'in. ozellikle bitişi cok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu arada esprinin punchline'i su you can’t peanut butter your dick up someone’s ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Valla hiç beğenmedim bu bolumu,nesi bu kadar komik anlamadımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yok, son bölümlere kıyasla başarılıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar