alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 How I Met Your Mother S04E15 PREAIR XviD-NPH yeni bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sanırım gerçek warezbb de yorumlarda herkes gerçek diyo edit: ben de indirdim onaylıyorum gerçekmiş izlemeye başlıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 my episodes fail verdi galiba ozaman. torrentleechte de çıkmış sabah indiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çaldılar mı naaptılar artık preair zaten, başladım bakalım indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hehe eğlenceli bölümdü. ama artık ana hikayeyi ufaktan etkileyen bölümler sıktı biraz. ama bölümün sonunda anladık, bundan sonra bi hareketlenme olacak. hayde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Çok güldüren bir bölüm değil ama güzel bölüm. Barnacle'ın film yorumları legendary! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Myepisodes ters köşeye yatırdı valla. Burda okumasam 2 Mart'a kadar beklicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 15. bölüm cikmiş preair edit: yazilmiş bile xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 torrent ile rssten otomatik indirmeye ayarladım dizileri, eve bir geldim office'in yanında himym de inmiş. fake sandım ama değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kimse bunun çevirisini yapmıyor heralde 3 siteye baktım 3 ünde de bi kıpırtı yok unuttular mı ne yaptılar, arada patiyi yakip etseler görcekler ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 preair olduğundan çevirenler beklememiştir bugün çıkıcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 out of sync die yorum yazmış biri bi yerlere, rahatsız etcek kadar bişi var mı ya da sıkış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 son 5 dakikası öyleymiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim izledigim versiyonda herhangi bir sync sorunu yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yeni bölüm (The Stinsons) çıktı. Barney yine döktürüyor. :) Hiç bir sahnede Robin'in karnı gözükmüyor. Bir senaryoya bağlamak yerine saklamayı tercih etmişler sanki de nereye kadar saklayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 2 hafta önce zaten sızmıştı Stinsons nete, baya eğlenceli bölüm. Ama boyutu küçüktü kaliteden mi yoksa eksikliğindne mi bilemedim bi tekrar indireyim Ara verecekler diye biliorum zaten saklanmaz hale gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 az önce 15. bölümü çektim, böle o rol yaptığı ailesi ile ilgili idi bölüm barneynin, eski bölüm die sildim? ondan başka bölüm mü çıktı sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 @mortis hayır preair versionunu çekmişindir. son bölüm oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gri takım elbise barneyi çok yaşlı gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 15te kaldı deme bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Benim izledigim versiyon gayet iyiydi. Bolum de cok iyi ehuehuhe Yakinda Barney - Robin muhabbeti gorucez yine, Ted de hatun yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Marshall :D Sezon finali çekilmiş. 4x20 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 oh ted! how could you! (clap!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Çok kötüydü yahu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kısa ve anlamsızdı ama güzeldi yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar