mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 altyazı çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://divxplanet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 güzeldi de kids die başlayıp böle bi hikaye anlatması çocuklarına komik biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 robinde iyice yollu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çok ii bölümdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aaaa ben yeni bolum yok diye hic bakmadim, tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mortis said: güzeldi de kids die başlayıp böle bi hikaye anlatması çocuklarına komik biraz =) çocuklar eskiden tavşan gibiyim. güdgüdgüd sürekli. şimdi bile hatırlayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 eğlendim ben de baya aslında. iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok güzeldi.. de yapılmaz bu kadarı da barney'ye. yazık lan, adamın orda canından can gitti. neyse anladı sonra ted denen dingil de bitirdiler olayı. deal bölümleri süperdi bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çöp televizyon fırlatmak istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mükemmel bölümdü zaten de, dizinin her ne kadar süper işlese de gittiği yeri barney-robin olayını beğenmiyorum ben bi türlü hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Vingthor said: Mortis said: güzeldi de kids die başlayıp böle bi hikaye anlatması çocuklarına komik biraz =) çocuklar eskiden tavşan gibiyim. güdgüdgüd sürekli. şimdi bile hatırlayıp... asdfghjk süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 vinghthor'un lafi aklima getirdi. bizim eski sirketde bir amca vardi. boyle dogma buyume istanbul cocugu adam, eski toprak. muhabbeti super olur oyle adamlarin zaten. o bir kere bir olayi anlatiyordu (ama cok daha guzel argo bir sekilde) "iste hatun oyleydi, ben costum tabi. kosa kosa eve gittim, sonra cok afedersin yengene bir caktim" diye anlatiyordu bize "cocuklar" diyip ahahahahaah. ted'de oyle valla. "kids, bir gun costum tabi ben. sonra cok afedersiniz robin teyzenize bir caktim ki barneyin gozleri yasardi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Haha, evet o açıdan bakınca komik baya. Çocuklarına anlattığını düşününce yani. Güzel bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hakkaten he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 marshall ne gerizekalı bi karakter ya diziden soğutuyo tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 en iyi bolum deildi en kotu bolum de deildi ortalarda bişiydi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 simdilik barney iyi de bu olayi uzatirlarsa barney'nin karizmasi eriyecek gibime geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Heimdall said: marshall ne gerizekalı bi karakter ya diziden soğutuyo tek başına nasıl ya? efsane bi karakter marshall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Marshall bence dizideki en iyi karakter. (Tabii Robin'in yeri ayrı (L)(f)(L) ama onun yeri başka sebepten ayrı) Bu bölümde biraz bayıktı Marshall'lı kısımlar katılıyorum, ama genel olarak bakıldığında bence en başarılı karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Heimdall said: marshall ne gerizekalı bi karakter ya diziden soğutuyo tek başına marshall ve barney götürüyor diziyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2ci sezon bölüm 6dayım ben ama marshala tapıyom tipi komik adamın la salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mum_Chamber said: simdilik barney iyi de bu olayi uzatirlarsa barney'nin karizmasi eriyecek gibime geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Katılıyorum. En başarılı karakter bence barney, ancak aşık olmak ona hiç yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Heimdall said: marshall ne gerizekalı bi karakter ya diziden soğutuyo tek başına yok artık (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar