Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bence de o olur gibime geliyor neden çözemedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nasıl kıvırılır bu kadar yahu teyze teyze dedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Anne Robin hariç herkez olabilr gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 lily de olmaz canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cocuklar evlatlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aslında anne ted miş! ve bu hikaye kendini kadın olarak tekrar keşfetmesinin hikayesiymiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 stella 2009u gösterdiler diye niye stella devri kapansın ki, baya bi süre devam edicek bence, yani sonunda annenin o olucağını sanmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 barbie gitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 robin (:D(:D8-)X(;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 barbie, ya JD'nındir ya toprağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 r2 sweet tooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi boyle bir pick up line olamaz ya. yani bu o "angel fallen from the sky" i bile gecti abi ahaha inanilmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 smash said: stella 2009u gösterdiler diye niye stella devri kapansın ki, baya bi süre devam edicek bence, yani sonunda annenin o olucağını sanmıyorum da e cunku stella'nin yanina tasinmamis ted, evlenmiyolar demek ki. yani take it slow geyigi yapiyo olabilirler de 1 sene o geyigi cektirmez bize dizi, ondan kapanmis diyebiliriz stella defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 stella bunu kaldırır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 fotograf çekilirken robin ile barney biraz yakınmılardı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hakikatten, pek samimiydiler de, bilmem kaç senelik arkadaşlar aynı zamanda, normal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 barin o bi kere kesin bence ya, neden "aunt" robin sanıyosunuz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Barney kopardı ya bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 fakeler de feci baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Penthesilea said: smash said: stella 2009u gösterdiler diye niye stella devri kapansın ki, baya bi süre devam edicek bence, yani sonunda annenin o olucağını sanmıyorum da e cunku stella'nin yanina tasinmamis ted, evlenmiyolar demek ki. yani take it slow geyigi yapiyo olabilirler de 1 sene o geyigi cektirmez bize dizi, ondan kapanmis diyebiliriz stella defteri Penth açıkçası o evde barneyle robinin oturacağını düşünüyorum beraber, tedin de stellanın yanına taşınacağını düşünüyorum bi sonraki bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 funq said: stella bunu kaldırır mı ki? 405'te olanlari ted nasil kaldiracak ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ted kafayı sıyırdı sonunda olucağı da buydu bi toplanıo bi boşaltıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 inanılmaz bi bölümdü o kadar heyecanlandım ki bi sonraki bölümü göriyim diye karnıma ağrı girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 AAAAABİİİİİİİİİİİ TEEEDD :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 evet :( ama sonu daha iyi olucak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar