Burax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sorular süper ya gece gece gülmektenkarnım ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bugunku bolumu begendim :) guzeldi ayrica gelismeler var ve gayet bom - wait for it... ... .. .... ... ... .. ... -- BA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 - wait for it - sürecine girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 it's a miracle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 arcane said: CoolRider said: sevdiğimiz lilly sanki yavaştan geri dönüyor. Evet, Lily'i tekrar eski haline döndürmüşler o iyi olmuş. CBS yeni sezon siparişi vermiş. İlginç kısmı benim tekrar gördükçe dayanamadığım Britney'in ratingleri yükseltip diziyi kurtardığı söyleniyor. Britney'in karakterinin iş yapmış olmasına mı yoksa CBS'de onca niteliksiz, sıkıcı yayın varken HIMYM'ı iptal etmeyi akıllarına getirdiklerine mi şaşıracağımı şaşırdım. Kusura bakmasınlar ama kanal da zevksiz, izleyicisi de. 2. sezonunu gördükten sonra Jericho'yu iptal eden kanaldan herşey beklenir. Jericho'nun daha fazla akışı kalmadı aslında. Ama "Jericho: Chronicles" falan şeklinde yeni bir dizisini çekseler, iç savaşı anlatsa, bizim esas karakterleri falan sallasa da Albay Beck ve ekibine falan yoğunlaşsa mükemmel olur. Tabii o kadar yüksek bütçeli dizi çekebilirler mi o da var. Çok iyi yaparlarsa 2. bir Band of Brothers gelebilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lala ooo barneye araba çarptı aşk adamı oluverdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Rewendor said: arcane said: CoolRider said: sevdiğimiz lilly sanki yavaştan geri dönüyor. Evet, Lily'i tekrar eski haline döndürmüşler o iyi olmuş. CBS yeni sezon siparişi vermiş. İlginç kısmı benim tekrar gördükçe dayanamadığım Britney'in ratingleri yükseltip diziyi kurtardığı söyleniyor. Britney'in karakterinin iş yapmış olmasına mı yoksa CBS'de onca niteliksiz, sıkıcı yayın varken HIMYM'ı iptal etmeyi akıllarına getirdiklerine mi şaşıracağımı şaşırdım. Kusura bakmasınlar ama kanal da zevksiz, izleyicisi de. 2. sezonunu gördükten sonra Jericho'yu iptal eden kanaldan herşey beklenir. Jericho'nun daha fazla akışı kalmadı aslında. Ama "Jericho: Chronicles" falan şeklinde yeni bir dizisini çekseler, iç savaşı anlatsa, bizim esas karakterleri falan sallasa da Albay Beck ve ekibine falan yoğunlaşsa mükemmel olur. Tabii o kadar yüksek bütçeli dizi çekebilirler mi o da var. Çok iyi yaparlarsa 2. bir Band of Brothers gelebilir bile. ??????????????????????????????????????? :) Hatlar karıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 zhuahua ben de anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yok hayır, son cümleyeydi o mesajım "Jericho'yu bile iptal etmeye kalktılar" denmesine, zaten Jericho nun orada bitmesi lazımdı demek istedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Meeeh pif Barney-Robin olayı olmamalı ya, asla olmamalı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 katılıyorum rewe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 of böyle sezon sonu mu olur be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Abi böle romantik içerikli sit-com larda illaki bir bahçivan ışak aşçı olayı oluyor arkadaş grubu içinde. Jericho da da jeton şimdi düştü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Abi noldu yaa? Haydaa.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 barney robin olabilicek en iyi durumdu benım kutsamamamı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sezon sonu mu bu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet baya *meh* ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ing altyazı bi çıkmadı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Cok begendim ben, olmamali dediginiz seyi de destekliyorum, 100% match direk birbirlerine :) Tahminen kiz Ted'i reddeder, wait for it kismini her zamanki gibi ilk sezon bolumunde atlatirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Hem eğlenceli hem de heyecan dozu yüksek bir bölüm oldu. Bakalım gelecek sezon bize neler sunacak. İzlemediyseniz okumayın... Barney ve Robin mis gibi ikili işte, artık çokta uzamayacağını düşündüğüm dizi için güzel bir birliktelik olur. Stella ve Ted'de yakıştı gibi, takılsınlar işte, happily ever after olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Önemli bir bağ Şimdi şu St.Patrick's Day bölümünü hatırlıyor musunuz hani Ted'in o mağlum sarı şemsiyeyi bulduğu bölüm? Bir başka bölümde de Ted, Stella'ya ilk kez çıkma teklifi ederken Stella çok vaktinin olmadığını en son yaptığı aktivitenin de St.Patrick's Day olduğunu söylüyordu. Bence annemizin Stella olma şansı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ancak ve ancak Anne stellaysa kesin ayrılırlar. Son bölüme kadar bell ietmiycekler ya.. Ya da Stella değil. Bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Iyi de stellanin zaten cocugu var, o zaman hikayeyi anlattigi cocuklardan biri stellanin cocugu mu yoksa tedin cocugu mu... olay nedir... ayrica stella degil your mother diye hitap etmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 veyr10 said: Önemli bir bağ Şimdi şu St.Patrick's Day bölümünü hatırlıyor musunuz hani Ted'in o mağlum sarı şemsiyeyi bulduğu bölüm? Bir başka bölümde de Ted, Stella'ya ilk kez çıkma teklifi ederken Stella çok vaktinin olmadığını en son yaptığı aktivitenin de St.Patrick's Day olduğunu söylüyordu. Bence annemizin Stella olma şansı çok yüksek. bizim oyle dusunmemizi istiyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar