ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 harikaydı ya. anne de kütür kütürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Larva said: Marshall lily hikayesini okul sahnesi gosterildigi anda hamileligi sonra marshall hasta olmayinca anlasilacagini tahmin etmistim ama gene de kafedeki anneyi yedim resmen :) iş yerinde ohaa diye tepki verdim herkez dönndü baktı beklemiyordm bide sonra bi cümle sonra tırtladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 nora <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 guzel sezon finali.. bi soraki sezonu iple cekmek baslasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 inanılmazdı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ahmedinejad said: harikaydı ya. anne de kütür kütürmüş. wat, hangi anne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Anne diil o feyk attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel finaldi, lily'nin hamile olabileceği hiç aklıma gelmedi mesela, sonra o anne olayını yemedim, çünkü anne sarışın olmıcak bence. bu boşlukta 1-2 dizi daha bulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 he ya fake anne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 izleyebiliceğim bi site söyleyebilirmisiniz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dizihd diziport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 nora robinden daha mı güzel? sonunu gerçekten beklemiyordum ben spoiler ben punchy'nin düğünü sanıyordum onun da best man'iydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 oow çektirdi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 smash said: nora robinden daha mı güzel? sonunu gerçekten beklemiyordum ben spoiler ben punchy'nin düğünü sanıyordum onun da best man'iydi ya Bence evet, ingiliz aksanı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ne aptal bi dizi bu yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bok oldu herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok önemsemişisniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bence Barney henüz evlenmiyor. Sezonun başında azıcık gösterip, "durun daha oraya var, sonra anlatırım" diyip yine normal devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aktiftablet said: Bence Barney henüz evlenmiyor. Sezonun başında azıcık gösterip, "durun daha oraya var, sonra anlatırım" diyip yine normal devam edicek. öyle yapmadı mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 oyle yapti da, gene arada zaman atladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sezon başında mı evlencekti abi? yine gelecek sezonun son bölümünde felan evlenir yani, size kalsa 1. sezonun sonunda aha anne bu hadi kapattık dükkanı gidiyoruz olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 0ne said: güzel finaldi, lily'nin hamile olabileceği hiç aklıma gelmedi mesela, sonra o anne olayını yemedim, çünkü anne sarışın olmıcak bence. bu boşlukta 1-2 dizi daha bulmak gerek. sarışın olmalı anne mantıken, çocuklara anlatıyo sonuçta, içerdeki sarışın dedikten sonra "annenizle böyle tanıştım" diyip,sonra "gandırdım" diyo. Anneleri sarışın olmasa yer mi çocuklar o şakayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 final bence de düğün barney-robin'in. ama senaristlerin sağı solu belli olmuyor. ben hala seviyorum bu diziyi ya. düzenli takip ettiğim tek dizi hatta şu an. samimi geliyor bana tüm oyuncular. eskisi kadar güldürmediği doğru, ama finalde başlarda bir yerde bildiğin sesli güldüm. o bile yetiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 anasını diyerek bitti sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 keyifli dizi ama çok abartmadan bu sezon bitirmelerini isterdim hatta keşke 5. sezon son olsaydı da tadı damağımızda kalsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar