0ne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 2 mayıs , ama sonra sezon sonun kadar ara yok, 2-9-16 sonra gg. gg dediysem, 6. sezona güle güle diyicez, 7 ile ilgili bi bilgim yok açıkçassı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 devam ediyor 7. ve 8. sezon anlasmasi yapildi bildigim kadariyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bok gibi bok gibi bok bok bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu aralar çok sıkıcı bölümler yapmaya başladılar, "çıksa da izlesek" modundan "yarım saatim boş, naapsam, himym izliyim bari" moduna geçtim resmenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 türk dedi lan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu konsun diye yazılmış bir post var yukarda. http://www.sinavsurungeni.com/wp-content/uploads/2010/07/Umut_Sarikaya-300x253.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 0ne said: bu aralar çok sıkıcı bölümler yapmaya başladılar, "çıksa da izlesek" modundan "yarım saatim boş, naapsam, himym izliyim bari" moduna geçtim resmenç 3 sezon geriden geliyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Myshkin said: bok gibi bok gibi bok bok bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 134 bolum olmus daha ne iyi bolumu kotu bolumu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oha be. bu bolumde cok guldum (ozellikle hangi ickiden hangi reaksiyon olacak olayina) siz izlemeyin artik birakin sanki zorla izlettiriyoruz (evet daha once 20 kere soyledim 21 kere de soylerim) DEAL WITH IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu bölüm bence de fena değildi. 2. 3. sezon aramıyorum tabi artık ona göre fena değildi diyorum. hiç gülmediğim bölümler hatırlıyorum ki güldüğüm yerler vardı bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 içki muhabbeti iyiydi özellikle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çogzeldi bu bölüm ben beğendim ve baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 foku ondan daha şirin bir fokla dövüyordu cümlesinde burnumdan çaylar fışkırdı net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bence oldukça güzel bölümdü , güzel değildi diyenleride anlamıyorum daha ne bekliyorsunuz ki 130 küsür bölüm olmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 130 bölüm oldu ne demek abi, millet 9 sezon dizi çekiyor fıstık gibi. Heriflerin öyle bir tarzı var ki artık nerede espri geliceğini falan bile kestirebiliyorsun, sürekli aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Myshkin said: 130 bölüm oldu ne demek abi, millet 9 sezon dizi çekiyor fıstık gibi. Heriflerin öyle bir tarzı var ki artık nerede espri geliceğini falan bile kestirebiliyorsun, sürekli aynı şeyler. seinfeld (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şu son bölümü beğenmeyenler cidden hipster kittylik yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 son bölümün adı challenge accepted, baya da fena duruyo Robin and Barney bond when they intervene in Ted's relationship...until they run into Nora. Marshall and Lily watch a ticking clock as he fears that he soon will be the victim of food poisoning. Meanwhile, Ted performs his Best Man duties at a very important wedding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sparkcaster said: son bölümün adı challenge accepted, baya da fena duruyo Robin and Barney bond when they intervene in Ted's relationship...until they run into Nora. Marshall and Lily watch a ticking clock as he fears that he soon will be the victim of food poisoning. Meanwhile, Ted performs his Best Man duties at a very important wedding. !!!!!!!!! tanışıcak mı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 biz gormeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 son bölümü mü sezonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Diziler tarihinin en kötü bölümü olmuş 23. Bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar