Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 mayıs , ama sonra sezon sonun kadar ara yok, 2-9-16 sonra gg.

gg dediysem, 6. sezona güle güle diyicez, 7 ile ilgili bi bilgim yok açıkçassı.
Mesaj tarihi:
bu aralar çok sıkıcı bölümler yapmaya başladılar, "çıksa da izlesek" modundan "yarım saatim boş, naapsam, himym izliyim bari" moduna geçtim resmenç
Mesaj tarihi:
0ne said:

bu aralar çok sıkıcı bölümler yapmaya başladılar, "çıksa da izlesek" modundan "yarım saatim boş, naapsam, himym izliyim bari" moduna geçtim resmenç

3 sezon geriden geliyorsun galiba
Mesaj tarihi:
oha be.
bu bolumde cok guldum (ozellikle hangi ickiden hangi reaksiyon olacak olayina)
siz izlemeyin artik birakin sanki zorla izlettiriyoruz
(evet daha once 20 kere soyledim 21 kere de soylerim)

DEAL WITH IT
Mesaj tarihi:
130 bölüm oldu ne demek abi, millet 9 sezon dizi çekiyor fıstık gibi. Heriflerin öyle bir tarzı var ki artık nerede espri geliceğini falan bile kestirebiliyorsun, sürekli aynı şeyler.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

130 bölüm oldu ne demek abi, millet 9 sezon dizi çekiyor fıstık gibi. Heriflerin öyle bir tarzı var ki artık nerede espri geliceğini falan bile kestirebiliyorsun, sürekli aynı şeyler.

seinfeld (tu)
Mesaj tarihi:
son bölümün adı challenge accepted, baya da fena duruyo

Robin and Barney bond when they intervene in Ted's relationship...until they run into Nora. Marshall and Lily watch a ticking clock as he fears that he soon will be the victim of food poisoning. Meanwhile, Ted performs his Best Man duties at a very important wedding.

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

son bölümün adı challenge accepted, baya da fena duruyo

Robin and Barney bond when they intervene in Ted's relationship...until they run into Nora. Marshall and Lily watch a ticking clock as he fears that he soon will be the victim of food poisoning. Meanwhile, Ted performs his Best Man duties at a very important wedding.

!!!!!!!!! tanışıcak mı yoksa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...