sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 baya leş bölümdü. 2-3 lost göndermesi ve 1-2 yer hariç bööle aval aval baktım ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yanlış dizi takip ediyorsun o zaman. dizinin ilk sezonunun ilk bölümünden beri tüm konsepti bu bölümdeki tarz espiriler, göndermeler (ve ara ara bu bölümde çok rastlamazdığımız barney çapkınlıkları) üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi bölümler gerçekçilikten biraz uzaklaşınca komik gelmemeye başlıyor bana. Öyle ağızdan blitz çıkması uçması falan görünce bi anda soğuyuverdim bölümden. O ana kadar güzel gidiyodu. Gerçi güldüm 3-4 yerde de, o kadar yarılmadım yani. Şu topikte de bölümü beğenmeyenlere niye saldırıyosunuz anlayabilmiş değilim? İsteyen beğenir, isteyen beğenmez, size ne yani? Benim gibi çok keyif almasa da dizinin sonunu merak ettiğinden izleyen çok kişi var yani. Herkes illa sizin gibi mi olmak zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Rewendor said: yanlış dizi takip ediyorsun o zaman. dizinin ilk sezonunun ilk bölümünden beri tüm konsepti bu bölümdeki tarz espiriler, göndermeler (ve ara ara bu bölümde çok rastlamazdığımız barney çapkınlıkları) üzerine kurulu. he yanlış dizi takip ediom evet. taqıl. hey allam ya bi de böle artist cevaplar gelmiyor mu. muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yok saldırmadım, ama dizinin genel konsepti bu, bundan hoşlanmayan insan bu zamana kadar nasıl izledi dedim. O tür olayları zaten metafor olarak düşünürseniz gayet güzel şeyler katıyo. Bi de aylardır yaptığım teklifim geçerli. Sırf sonunu merak ettiği için izleyen adam niye izliyo? izlemesin, lost değil sonuçta bu. kendine işkence etmesin, söz, anne belli olur olmaz yazacaz biz buraya, o da kesmezse o bölümü indirir izlersiniz, en fazla 1 gün geç izlemiş olursunuz. hani 1 bölüm 2 bölüm 3-5-10 bölüm neyse de en az 3 sezondur hemen her bölüm diziye demediğini bırakmayan ama inatla da izlemeyi sürdüren adam bayağı bi kendiyle tutarsız hatta komik oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 haters gonna hate rew, parmaklarına, klavyene yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ben hala az çok gülüyorum diziye. Şikayetçi değilim, vakit kaybı olarak da görmüyorum. Ama eskisi gibi olmadığını da kabullenmek gerek tabi ki. Geçen ilk sezonlardan birkaç bölüm izledim de bayağı eğlendim kaç kere izlemiş olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hah lafım sana değil o zaman zaten, her bölüm buraya gelip diziye binbir laf eden ama inatla izlemeyi sürdürenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu bolum baya iyiydi. çok guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi sırf jennifer morrison en neşeli halinde ve sarışınken BU DİZİ BİTEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 1. sezonun hatırına, alışkanlık olduğu için izliyorum düşüncem ise son 2 sezonun boktan daha kötü olduğu yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 MrLevie said: abi sırf jennifer morrison en neşeli halinde ve sarışınken BU DİZİ BİTEMEZ! ayrıca evet. jennifer canıms estirio resmen. çokzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 şişman herif ne alakaydı ya ünlü birimiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ciddi mi bu soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 BaaL said: onetimebaby said: cok kotuyle en kotu arasi bi bolum aha default kötüleyici direk, izlemeden sallayan izleyince anlamayan. süperdi bölüm. cok malla en mal arasi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Sparkcaster said: ciddi mi bu soru benimkimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 onetimebaby said: BaaL said: onetimebaby said: cok kotuyle en kotu arasi bi bolum aha default kötüleyici direk, izlemeden sallayan izleyince anlamayan. süperdi bölüm. cok malla en mal arasi bir adam. şuan sana himym izlemeyi yasaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Cons said: Sparkcaster said: ciddi mi bu soru benimkimi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 barneyin gerçekte gay olduğu bir şaka dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 değil ağır ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sen nerden biliyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iyice düştü benim kalitem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ehahah guzeldi. nph kocasiyla evlat bile edindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 zoey neden anne olmasın ki? adam anneleriyle ilgili hikaye olunca çocuklara "your mother" diye mi anlatıcak? Seyirciye öyle mi suncaklar ahahaha bıragh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar