Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 zoey acayip kötü bi şekilde kambur lan. Dikkat edin bak. Bölüm de hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Longshanks said: MrLevie said: jennifer anne çıkacak sanki... anne çıkamaz çünkü anne olacak kız tedin çıktıgı bi kızla ev arkadaşıydı bu kadın evli yani kimsenin ev arkadaşı olamaz i ih o deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla ben lyndsy fonseca ve jennifer morrison arasındaki tip benzerliğine dayandırdım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 zoey'nin "üzgün bakışı" çok dandikmiş, ne zaman üzgün üzgün baksa gülesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Of harbi Zoey'nin üzgün hali çok leşmiş. Yalnız Robin ve Barney efsaneydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu bolum cok guzeldi bence. begenmeyen varsa internetini silsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Saeros said: zoey'nin "üzgün bakışı" çok dandikmiş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 2 beavers are better than one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oh 2 sezon ardından %83 geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 leş sayılır bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 himym episode generator'a tıklıyorsun bunlardan 80tane yapıyor 10sn.de falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dandiiiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 smay değilmi laaa ooo :) adamım gelmiş diziye :D hahahahaha smay ne lan :D semiy olcaktı şu amerikan futbol olayı dizisindeki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Çok güldüm ben bu bölümde, siz böyle dedikçe korkuyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben de güldüm bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bence de güzeldi ya güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 En kötü 5 bölümüne girer. Punchy olmasaydı en kötüsü diyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bence de punchy en kötü olayıydı bölümün. Garip ne kadar farklı mizah beğenileri oluyor aynı diziyi izleyen insanların bile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dasaaa said: himym episode generator'a tıklıyorsun bunlardan 80tane yapıyor 10sn.de falan.. ahuauhah böyle bişey var mı hakkaten? yoksa da yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nileppezdel said: Bence de punchy en kötü olayıydı bölümün. Garip ne kadar farklı mizah beğenileri oluyor aynı diziyi izleyen insanların bile :/ himym gibi boş bi diziden bunun gibi boş bölümler çıkıyo gülüyoruz işte, sen neye gülüyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yok bu bölüme çokgüldüm işte ama punchy hiç güldürmedi, o olmasa daha bile iyi olurdu bölüm de genel olarak güzel olan bölüme olmasa daha iyi dediğim karakter olmasa çok kötü bölüm denince garipsedim yani. Gülmüyo olsam himym izlemem zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben beğenmedim bu bölümü pek. Ha güldüm o ayrı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gerçi punchy gereksizdi evet, 1 bölümlük bi karakter değil gibi duruyo ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar