Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 en iyi bölümlerinden birisiydi bu haftaki =) hepsinin gıcık olduğu noktaları söyleyince bardak kırılması sesi süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 geliyo efsane bölüm az kaldı. =) www.slapcountdown.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 güzel bir bölümdü 1.sezonun aksine 2.sezonda topluca takılıyorlar yani barney ted fln artık pek yalnız kalmıyor topluca yemek fln yiyorlar önceden 1vs1 çok olurdu neyse bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 3. sezon yalamaya devam ediyor. Slapsgiving 12'den vurmazsa sezon ikideki Barney hesabı çeşitli şekillerde intihar triplerine gireceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sezon 2 yazmışım 3 olcak o yetişemedim ama siz anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yazmayım diyodum da benden başka allyson hannigan a aşık olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 biz daha çok robinciyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben de basladim izlemeye daha ilk sezondayım ama yetişicem heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yeni bolum inanilmaz iyi. ozellikle sarki....... evet evet sarki... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oha geldi mi yeni bölüm ? Slap var mı ? Victoria's Secret var mı ? Alo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 victoria's haftaya. slapbet mi? countdown'a basvur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 0 landı işte slap countdown . Anaaaam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 chuckla ayni zamanda bu, izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 [ t h i s m u c h f u n ] seviyesinde bölümler gelmiş : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Zheld said: yazmayım diyodum da benden başka allyson hannigan a aşık olan var mı Var merak etme, tek sen değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çok çok çok çok iyi bi bölümdü :) dolu dolu geçti yani süperdi! özellikle: general knowladge,corporal punishment,colonal stuck in my theeth,major buzz kill... ahaha hastayım robine ya oooooof of.! edit: major cleaner ve general idea yı unutmuşum ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Spidee said: Zheld said: yazmayım diyodum da benden başka allyson hannigan a aşık olan var mı Var merak etme, tek sen değilsin. allyson değil de şarkı söylediğinde lisa hannigan'a aşık olasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sevmedim yaw ben bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende sevmedim, general/major vs lerde tebessüm ettim ondan ibaretdi geneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahahah aşmış bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 :F barney in acı çektiği sahne çok iyiydi yav :C lütfen tokat atma son 2si çok acıtmıştı vs klş en sonu bomba zaten you can slap him :C nihahah +kimse barney ile kadeh tokuşturmadı o da güzeldi :F üşenmedim ss aldım ss ve marshall barneyi tokatlar :F tokatladığı sahneden çok lily tokata izin verdiğindeki sevinci daha güzeldi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ee şimdi robinle ted yine bir arada? haydaaa demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 komedisi olarak değil de, genel olarak çok beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 beraber degiller ya, kenk oldular iste artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 friends with benefits diyor amerikalılar, ondan :D Lily karakteri bu sezonda katledildi. "Saucy Scarlett" ve "Slapbet Commissioner"'dan kahküllü sevimli kıza. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar