Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ortalamanın üstünde bi bölümdü bence, ben beğendim bunu :D bing ve xbox reklamlarına da ayar oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 xbox reklamını kaçırdım sanırım ben :( bölümü de beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Microsoft disinda hersey mukemmeldi. Barney yine her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bölüm güzeldi de hakaten windows reklamının suyuhnu çıkarmışlar. sürekli yapılsa neyse reklam da , 6 senedir ilk defa reklam izledim dizide , saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sictiniz olm 500 milyon dolarlik reklam butcesi ayarlandi yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 off her yerde ipad vardi, simdi wp7 kullanicak herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dfasdf iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Son zamanlardaki en iyi bölümüydü :)) müziklerde güzel seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben beğendim valla bölümü. eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tunch said: bölüm güzeldi de hakaten windows reklamının suyuhnu çıkarmışlar. sürekli yapılsa neyse reklam da , 6 senedir ilk defa reklam izledim dizide , saçma geldi. WORLD OF WARCRAFT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 her bişide reklam var ki.. izlemedim himym'ın bu bölümünü haftasonuna işalla.. ama herhalde çok gözünüze soka soka reklam dayamışlardır ondan rahatsız olmuşsunuzdur. yoksa her bişide reklam var. misal chuck'ta laptoplar windows logoluydu. sanıyorum son bölümde arkadan arkadan logitech webcamleri falan gösterip durdular. söylem olarak toyota ve bir marka daha adı ve ürünün adı geçti.. toyota sienna mıydı neydi? reklamsız olmuyor ki bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 chucktaki mainframe win7di orda guldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 her bişi de deli gibi reklam dönyüro. misal gossip girl'de bi ara telefonlar windows kin mi ne vardı ya iptal edilen. onalrdan dı. ondan önce motorola droid idi.. bi de usb connectionda ve sim kart takılı olmadan kullanıyorlardı (ekran görüntüsünden anlıyoruz bunu) lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benim teyzem de windows 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya reklamlardan rahatsız olmam ama bu çok kalitesiz yapılmış be abi. direk göze sokmuşlar. utanmasalar oyuncular direk seyirciyle konuşacak reklam yapacak. ha birde cylonlar windows XP kullanıyordu hehe http://cache-02.gawkerassets.com/assets/images/4/2008/05/cylonwindows.flv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Penthesilea said: sictiniz olm 500 milyon dolarlik reklam butcesi ayarlandi yeni MSFT alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 HIMYM'ın asıl bu kadar kötü olmasının sebebi her hareketini daha önce görmüş olmamız veya tahmin ediyor olmamız. Bunların üstüne bu haftaki gibi anlamsız bölümlerde eklenince insan istemsiz olarak sıkılıyor. Örneğin Lily Robin'e çok zor bir yıl geçirdini kaç kez kullanmıştır ? Robin karakterinin her sene mesleki hayatı kötü gidiyor, her sene aşk hayatı kötü gidiyor ve Lily her sene çok zor bir yıl geçirdin diyor. Ayrıca Robin Amerikalı oluyor, Robin New Yorklu oluyor iyi de bize ne ? Ana karakter Ted ise artık kimseyle çıkmıyor bile eskiden birileriyle çıkar olmaz ama en azından bir heyecan olurdu şimdi kimseyle çıkmadan sadece öğretim hayatı üzerinden gidiliyor ki o da sıkıcı karşısına Robin gibi yine biri çıksa ama ne bileyim ülke dışına gitmesi gerekse hani bi aksiyon olsa çok daha iyi olacak. Lily ve Marshall çifti ise ayrı ayrı iyi ama çift olarak gayet monoton gidiyorlar. Bu dizinin açıkcası en güzel bölümleri 1'in sonu ve 2'nin başları yani Marshall ve Lily'nin ayrı oldukları zamandı zira Marshall'ın özlemi Lily'nin durumu aslında gerçekten çok güzel bir şekilde hikayeye renk katıyordu ama nedense o bölümleri hemen kestiler. Barney'e de artık değişim lazım şu hatun şöyle bu hatunun şu yerinin şurasında şu olduğu için böyle geyikleri bi yerden sonra sadece geyik olarak kalıyor. Bence ne bileyim o kadar sevişen adamın bir çocuğu fln ortaya çıksa yada Robin ile çalkantılı olan ilişkilerine bir yön verse çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sanırsam hiç gülmeden bölümü bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 eski heyecanını kısa sürede yakalayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Llama said: sanırsam hiç gülmeden bölümü bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Longshanks said: Llama said: sanırsam hiç gülmeden bölümü bitirdim bende biraz tebessüm oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.dizimizi.com/modmen/content/general/imgs/jennifer_morrison8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hah aynı bilgiyi ben de yazacaktım da spoiler içine almayı düşünüyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Kaç sezonluk sıkkınlığınızdan dolayı önyargılı yaklaşmaya başlamışsınız bence, himym tadında iyi bir bölümdü son bölüm, katılakatılakahkahaattıramadıklarımızdan mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar