Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 O kız biraz iri yarıydı sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ele gelmeyen bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 BENCE ANNE SLUTTY PUMPKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 5. sezonun pek tadı yoktu bence. yada benim artık tadım yok.. eski sezonları izlerken çok eğlenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya bişey sorucam.. Robin bunlar Robin'le dalga geçiyodu hemen evleniceksin diye. Sonra da diyo ki Bob Saget, gerçekten de evleneceği adamla tanıştı. Yoksa öyle demiyo muydu? Öyle dediyse ve ayrıldıysalar saçmaymış iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ve işte o anda Robin Don'la tanıştı, Don'u biliyosunuz diyodu. Hani direkt evleneceği adam demiyo ama sanki evleneceği oymuş izlenimi yaratıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ayrilip tekrar barisanlari bilmiyorsunuz sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya çok kötü ayrıldılar ama be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ne kotusu ya adam kizin oyle dusunecegini sanmadi falan filan shit happens kadinlari kim anlamis ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi robini iyice kevaseye bagladilar, boyle heran tedle yiyisebilir bardan biri kaldirabilir filan. Hos hep boyleydi. Genel olarak dizi sezon basindaki efsaneliginden yine uzaklasmaya basladi. Bu arada tekrar soyluyorum. Anne marshall a biber gazi sikan sadece arkadan gosterilen mclarn bardaki sari sacli kiz. Cunku himym boyle ufak detaylara geri donmeyi filan seviyor, Sonunda ciktiginda iste boyle ornek bir kizdi, marshall amcaniza biber gazi sikti filan diye tikistirip baglarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ted in sacini sariya boyamasi ve marshall in what s ellen degeneres doing in my bedroom repligi superdi harbiden benzemis adam ellen a ahahahah eglendim aksam aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Olivies said: Abi robini iyice kevaseye bagladilar, boyle heran tedle yiyisebilir bardan biri kaldirabilir filan. Hos hep boyleydi. Genel olarak dizi sezon basindaki efsaneliginden yine uzaklasmaya basladi. Bu arada tekrar soyluyorum. Anne marshall a biber gazi sikan sadece arkadan gosterilen mclarn bardaki sari sacli kiz. Cunku himym boyle ufak detaylara geri donmeyi filan seviyor, Sonunda ciktiginda iste boyle ornek bir kizdi, marshall amcaniza biber gazi sikti filan diye tikistirip baglarlar. Hangi kız o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 marshall a biber gazi sikan sadece arkadan gosterilen mclarn bardaki sari sacli kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 barney nin CBS reklami ile kendi telefonunu ekranlarda gosterdigi bolumde gecen bir sahneydi galiba o sprey olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Fistan said: marshall a biber gazi sikan sadece arkadan gosterilen mclarn bardaki sari sacli kiz evet dee hangi bölüm hangi sezon en azıdnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Biber gazı sıkma sahnesi hangi bölümdeydi ya, silmişim kafamdan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 s05e15, bide arkadan falan değil, baya baya göstemişler hatunu, sanmıyorum anne o çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 marhsallın saçını kessinler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 çıkmadı mı halen ynei bölüm ya takip edemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sezon bitti 1 ay falan önce, 6. sezonu bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 anneyi bulma hırsınızı anlamıyorum, haftada 20 dakika izle gül sonra hayatına devam et. Dizi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hepsi lost yüzünden bunların. İnsanlara TV'de futbol maçı göstersen arka planda uluslararası komplo arar hale geldiler artık. Komedi dizisinde mi yapmayacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 behey beheheheeeeey=)=) Jenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Alooo anne diyorum Jennifer Morrison olacakmış diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sen diyosun da, haberde oyle bisey kesin degil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar