Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aga bu diziyi barney kurtarıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Her sezon sonunda olan duygusallık vardı yine beklenti ne onu çözemiyorum bence de güzeldi. Abartı iyi değil ama berbattı demekte bence haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sezon finali için çok sönük normal bi bölüm olarak fena değildi hatta sezona kıyasla iyiydi. bu arada 2 sezondur "kötü kötü" diyip inatla izlemeye devam eden garip arkadaşlara da yardımımız dokunsun, o kadar kötüyse sözünüzün arkasında durun izlemeyi bırakın. Biz size annenin kim olduğunu haber veririz açıklandığında merak etmeyin :) Yoksa her bölüm kötü diyip sora izlemeye devam etmek bi yerden sonra komik oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Barney'nin bıçak yutan kadın sahnesinde çok güldüm eheah. Onun dışında pek eğlendirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çok güzeldi bence, son iki bölümdür dizi normal kalitesine döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Fazla duygusallık vardı yine. Duygusal sahnelerde özellikle Ted'i oynayan arkadaşın yetersiz oyunculuğu drama parodisi havası veriyor ama drama parodisi değil cidden drama yapmaya çalıştıkları için rahatsız edici oluyor. Friends'de David Schwimmer'ın oynadığı duygusal sahneler bile daha iyi oluyordu. Ha ben hala beğenerek izliyorum diziyi ama Barney olmasa izlencek gibi de değil aslında. Dramayı kısıp komediye odaklanmaya tekrar başlamaları lazım. Anneyle tanışma yaklaşıyor diye dramayı arttırıyor olabilirler ama başarısız oluyor bence. Bunları dememe rağmen yine de iyi dizi, her bölümünü keyifle izliyorum ama "less QQ pls" diyorum yapımcılara da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çok akademik bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nileppezdel said: Fazla duygusallık vardı yine. Duygusal sahnelerde özellikle Ted'i oynayan arkadaşın yetersiz oyunculuğu drama parodisi havası veriyor ama drama parodisi değil cidden drama yapmaya çalıştıkları için rahatsız edici oluyor. Friends'de David Schwimmer'ın oynadığı duygusal sahneler bile daha iyi oluyordu. Ha ben hala beğenerek izliyorum diziyi ama Barney olmasa izlencek gibi de değil aslında. Dramayı kısıp komediye odaklanmaya tekrar başlamaları lazım. Anneyle tanışma yaklaşıyor diye dramayı arttırıyor olabilirler ama başarısız oluyor bence. Bunları dememe rağmen yine de iyi dizi, her bölümünü keyifle izliyorum ama "less QQ pls" diyorum yapımcılara da :D kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kusura bakma da Josh Radnor kesinlikle David Schwimmer'dan daha kötü oynuyor duygusal saneleri. Ya da bu dizide yetemiyor, ama suratındaki ifade falan o kadar gerçekdışı ki.. hiç inandırıcı olamıyor, sanki her an aslında duygusal değilmiş de testis geçiyormuş gibi hissettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 artık eskisi kadar güldürmüyor ama yinede izleniyor en azından ted çok güzel iyi de bi ilişkisi olsun uzunca bi halt anlaşılmıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sarı saç yakışmış ama ted e, bi ara bende boyatmayı düşündüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Rewendor said: bu arada 2 sezondur "kötü kötü" diyip inatla izlemeye devam eden garip arkadaşlara da yardımımız dokunsun, o kadar kötüyse sözünüzün arkasında durun izlemeyi bırakın. Biz size annenin kim olduğunu haber veririz açıklandığında merak etmeyin :) Yoksa her bölüm kötü diyip sora izlemeye devam etmek bi yerden sonra komik oluyo :D Aynen katılıyorum, ben keyifle izliyorum şahsen devamlı güldürecek diye birşey yok ayrıca. Barney çok iyidi bu bölümde de :D Neyse güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nileppezdel said: Kusura bakma da Josh Radnor kesinlikle David Schwimmer'dan daha kötü oynuyor duygusal saneleri. Ya da bu dizide yetemiyor, ama suratındaki ifade falan o kadar gerçekdışı ki.. hiç inandırıcı olamıyor, sanki her an aslında duygusal değilmiş de testis geçiyormuş gibi hissettiriyor ya ben onun adına kusura bakmadım ki, David Schwimmer adına kusura baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ya suratı o kadar şapşal oluyor ki.. Gülmemek için kendini tutarmış gibi bir hal alıyor bazen de.. Hakkaten bana çoğu zaman inandırıcı gelmiyo hatta Friends'de itici bulduğum nadir sahneler Ross'un duygusal sahneleri =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 haterlar haklı ama sezon 5 bitti friendscilerden kurtulamadık. josh radnor http://www.youtube.com/watch?v=MPwi62gYzNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nileppezdel said: Ya suratı o kadar şapşal oluyor ki.. Gülmemek için kendini tutarmış gibi bir hal alıyor bazen de.. Hakkaten bana çoğu zaman inandırıcı gelmiyo hatta Friends'de itici bulduğum nadir sahneler Ross'un duygusal sahneleri =D friends hayranı diğer friends hayranlarını kınamaz kınamamı geri aldım :) kurtulamazsınız tabi isterse 10. sezona gelsin bişey fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 How i met de çok güzel dizi ama barney olmasa vasat kalır. Alex'siz bir Fenerbahçe gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o değil de son bölüm hoşuma gitti benim baya ya. uzun zamandır izlediğim en güzel himym bölümü falan değil ama uzun zamandır eski bölümleri anımsatan tek bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 TBBT izleyip "Sheldon olmasa" diyebiliyor musunuz? veya lafımı geri aldım, burada onu da diyebilen çıkar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 shapshal said: o değil de son bölüm hoşuma gitti benim baya ya. uzun zamandır izlediğim en güzel himym bölümü falan değil ama uzun zamandır eski bölümleri anımsatan tek bölüm.(tu) özellikle son cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 robin olmasa izlenmez ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 arcane said: TBBT izleyip "Sheldon olmasa" diyebiliyor musunuz? veya lafımı geri aldım, burada onu da diyebilen çıkar lol. http://forum.paticik.com/read.php?11,3017686,3573744#msg-3573744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://blog.nj.com/alltv/2008/04/large_victoria-first-view.jpg 5 sezon oldu, üşüyoruz victoria reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 (tu) victoria herkesi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Evet ya iyi kızdı hoş kızdı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar