kfg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya o bıcaklardan herhangi birini sapladı mı birine, ondaki chakra'yı kontrol edebiliyor sanırım (jiraiya'nınkini costurmustu ehueh), diger bedenleri de o piercing'ler sayesinde kontrol ediyordu falan, onun icin bi kere saplasa karsısındaki gg gibi bi dusunce vardı ben de, ama burada oyle olmaz herhalde =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Shikamarunun olaya yakınlaşması lazım ondan başka parçaları birleştirebilecek kapasitede kimse yansıtılmadı daha. Bu savaş daha uzun sürecek gibi görünüyor. Ve kesinlikle destek ekip gelecektir yada naruto dediği gibi kendisi halledecek öyle olursa %90 kyubi vakası gerçekleşecek. Flashback bölüm olacak yenisi sanırım ay çıksada okusak heyecanlandım umarım fıs bi bölüm olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o değil de konahamaru bile rasengan çekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Naruto yeni jutsu yapmış.Gomu gomu no rasengan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 confirmed spoiler cıkmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çok yavaş ilerliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Nagato sonunda.. Nagato sonunda görücüye çıktı bakalım, beklediğim gibi deildi aslında pek, sage of the six paths'in normal olduğunu görmüş biri olarak painin o hali hayal kırıklığı yaratmadı desem yalan olur ama öyle olmasınında bir nedeni vardır illaki. Görücez artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Rasengan spamdan bay geldi, 2 skille yıllar geçirdi yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 436 adam yatalak çıktı, naruto şimdi buna vuramaz da. hatta bu gidişle "SEN DE BENİM GİBİYMİŞSİN ASLINDA!" diyecek korkusundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Walla o çubuklardan kurtulmadan yaş o iş. Adam pisişik çıktı bodylere deil kendinede saplamış. Banada o kadar saplamış olsalar bende dünyanın annesini derim. Narutonun anlaşabileceği muamma biraz, pain tamam güçlüde arap yağı bol bulunca misali napıcanı şaşırmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Adam yıllardır tüm chakra sını dışarı göndermiş, haliyle kilo kaybı yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dostum akatsuki dedin damoclesin kilici cikti bu son 2-3 senedir icinde politik elementler bulunan savasi insan dogasini isleyen her yapimin altindan sey cikiyor "olm bak bir makine yapcam dunyanin #$%%#$@ kocam birdaha korkudan hickimse savasamiycak NIHAHAHAHAAHAH" damoclesin kilici konsepti bariz overuse a girdi artik daha orjinal bisiler bulun yaratici olun biraz yoksa ana karakter "I UNDERSTAND, I UNDERSTAND WHAT YOU ARE SAYING BUT I AM/EVERYONE/HUMANITY WISHES FOR A FUTURE!" der yokeder kilicinizi gerci ana karakter naruto iken "bende senin gibiyim hadi herseyi unutup kardes olalim" beklemek daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 naruto akatsukiye katılırsa epik olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 saske de konohaya geri donup uchiha ile konohayi canlandirmak isterse asil o zaman epik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 o tarz dönüşler ancak code geassde olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Her zaman yapılan "ben de senin gibiydim,aynı acıyı yaşadım" edebiyatını Naruto'nun başkasından duyduğu sahnede gülesim geldi :) Hakikaten de peinle naruto benziyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hicbiri olmaz muhtemelen. kishinin o kadar hayal gucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 spoiler doğruysa toplanın kishinin ağzını burnunu kırmaya gidelim hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Theghosthand said: spoiler doğruysa toplanın kishinin ağzını burnunu kırmaya gidelim hep beraber. Ağzını burnunu kırsak gene iyi.Ne demek ya nasıl olur ya offf, delirdim resmen. Not :Kishi yaktım çıranı, Tokyo'da ilk işim SJ binasını bulup seni pataklamak olacak. Not 2 : Dua et spoilerlar fake çıksın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben manga okumuyorum ama forum vs bir süredir çok feci spoil oldu merakdan anime genede zevk alıyorum izlerken. Sorum şudur arkadaşlar spoilerları nerden okurum şu doğruysa dediğiniz neymiş merak ettimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://mangahelpers.com/forums/forumdisplay.php?f=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 spoiler her yerde confirmed olarak geciyor dogru sanırım, direk yanınızdayım kishi'yi dovmeye gittiginizde... kishi senin yapıcagın ise koyim off, adam kendi serisini sabote etmeye mi calısıyor anlamadım ki ben :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 437 spo nayırrr...nolamazz..hinataa.. umarım doğru değildir hinata ölmesin.. ayrıca kyuubi form baya canlı bişy olmuş bu arada.. ayrıca kishi dövme olayına +1 ekleyin benide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Eğer spoiler gerçekse hayallerim yıkılacak bu ne.Mangada "benim daha çok chakram var,seni döverim,bende mangekyou var seni yenerim" muhabbetinden fazlası olmalı. Jiraiya gibi feda edilmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aa yok artık fake çıkmalı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar