Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya o bıcaklardan herhangi birini sapladı mı birine, ondaki chakra'yı kontrol edebiliyor sanırım (jiraiya'nınkini costurmustu ehueh), diger bedenleri de o piercing'ler sayesinde kontrol ediyordu falan, onun icin bi kere saplasa karsısındaki gg gibi bi dusunce vardı ben de, ama burada oyle olmaz herhalde =)...
Mesaj tarihi:
Shikamarunun olaya yakınlaşması lazım ondan başka parçaları birleştirebilecek kapasitede kimse yansıtılmadı daha.
Bu savaş daha uzun sürecek gibi görünüyor.
Ve kesinlikle destek ekip gelecektir yada naruto dediği gibi kendisi halledecek öyle olursa %90 kyubi vakası gerçekleşecek.
Flashback bölüm olacak yenisi sanırım ay çıksada okusak heyecanlandım umarım fıs bi bölüm olmaz...
Mesaj tarihi:

Nagato sonunda..

Nagato sonunda görücüye çıktı bakalım, beklediğim gibi deildi aslında pek, sage of the six paths'in normal olduğunu görmüş biri olarak painin o hali hayal kırıklığı yaratmadı desem yalan olur ama öyle olmasınında bir nedeni vardır illaki. Görücez artık..

Mesaj tarihi:
Walla o çubuklardan kurtulmadan yaş o iş. Adam pisişik çıktı bodylere deil kendinede saplamış. Banada o kadar saplamış olsalar bende dünyanın annesini derim. Narutonun anlaşabileceği muamma biraz, pain tamam güçlüde arap yağı bol bulunca misali napıcanı şaşırmış..
Mesaj tarihi:
dostum akatsuki dedin damoclesin kilici cikti bu

son 2-3 senedir icinde politik elementler bulunan savasi insan dogasini isleyen her yapimin altindan sey cikiyor

"olm bak bir makine yapcam dunyanin #$%%#$@ kocam birdaha korkudan hickimse savasamiycak NIHAHAHAHAAHAH"

damoclesin kilici konsepti bariz overuse a girdi artik
daha orjinal bisiler bulun yaratici olun biraz

yoksa ana karakter "I UNDERSTAND, I UNDERSTAND WHAT YOU ARE SAYING BUT I AM/EVERYONE/HUMANITY WISHES FOR A FUTURE!" der yokeder kilicinizi

gerci ana karakter naruto iken "bende senin gibiyim hadi herseyi unutup kardes olalim" beklemek daha mantikli
Mesaj tarihi:
Her zaman yapılan "ben de senin gibiydim,aynı acıyı yaşadım" edebiyatını Naruto'nun başkasından duyduğu sahnede gülesim geldi :) Hakikaten de peinle naruto benziyormuş...
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
spoiler doğruysa toplanın kishinin ağzını burnunu kırmaya gidelim hep beraber.

Ağzını burnunu kırsak gene iyi.Ne demek ya nasıl olur ya offf, delirdim resmen.

Not :Kishi yaktım çıranı, Tokyo'da ilk işim SJ binasını bulup seni pataklamak olacak.

Not 2 : Dua et spoilerlar fake çıksın !
Mesaj tarihi:
ben manga okumuyorum ama forum vs bir süredir çok feci spoil oldu merakdan anime genede zevk alıyorum izlerken. Sorum şudur arkadaşlar spoilerları nerden okurum şu doğruysa dediğiniz neymiş merak ettimde :P
Mesaj tarihi:
spoiler her yerde confirmed olarak geciyor dogru sanırım, direk yanınızdayım kishi'yi dovmeye gittiginizde...

kishi senin yapıcagın ise koyim off, adam kendi serisini sabote etmeye mi calısıyor anlamadım ki ben :...
Mesaj tarihi:
Eğer spoiler gerçekse hayallerim yıkılacak bu ne.Mangada "benim daha çok chakram var,seni döverim,bende mangekyou var seni yenerim" muhabbetinden fazlası olmalı.

Jiraiya gibi feda edilmez umarım

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...