Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ya o bıcaklardan herhangi birini sapladı mı birine, ondaki chakra'yı kontrol edebiliyor sanırım (jiraiya'nınkini costurmustu ehueh), diger bedenleri de o piercing'ler sayesinde kontrol ediyordu falan, onun icin bi kere saplasa karsısındaki gg gibi bi dusunce vardı ben de, ama burada oyle olmaz herhalde =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Shikamarunun olaya yakınlaşması lazım ondan başka parçaları birleştirebilecek kapasitede kimse yansıtılmadı daha.
Bu savaş daha uzun sürecek gibi görünüyor.
Ve kesinlikle destek ekip gelecektir yada naruto dediği gibi kendisi halledecek öyle olursa %90 kyubi vakası gerçekleşecek.
Flashback bölüm olacak yenisi sanırım ay çıksada okusak heyecanlandım umarım fıs bi bölüm olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

dostum akatsuki dedin damoclesin kilici cikti bu

son 2-3 senedir icinde politik elementler bulunan savasi insan dogasini isleyen her yapimin altindan sey cikiyor

"olm bak bir makine yapcam dunyanin #$%%#$@ kocam birdaha korkudan hickimse savasamiycak NIHAHAHAHAAHAH"

damoclesin kilici konsepti bariz overuse a girdi artik
daha orjinal bisiler bulun yaratici olun biraz

yoksa ana karakter "I UNDERSTAND, I UNDERSTAND WHAT YOU ARE SAYING BUT I AM/EVERYONE/HUMANITY WISHES FOR A FUTURE!" der yokeder kilicinizi

gerci ana karakter naruto iken "bende senin gibiyim hadi herseyi unutup kardes olalim" beklemek daha mantikli
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
spoiler doğruysa toplanın kishinin ağzını burnunu kırmaya gidelim hep beraber.

Ağzını burnunu kırsak gene iyi.Ne demek ya nasıl olur ya offf, delirdim resmen.

Not :Kishi yaktım çıranı, Tokyo'da ilk işim SJ binasını bulup seni pataklamak olacak.

Not 2 : Dua et spoilerlar fake çıksın !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...