KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cellobello said: naruto bile şu anda yondaimeyi geçti. (td) cık katılmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ona bende katılmıyorum. Naruto şu anda kesinlikle herhangi bir hokage yada başka kage seviyesinde değil. Sadece rasenganı ile Yodaime geçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 En azından kakashinin düşüncesi bu yönde, yondaimenin yapmadığı, pek çok kişi için imkansız olan bişeyi yaptı, ha naruto bu ne kadar efektif kullanır dahada ilerletirmi orası apayrı bi tartışma konusu. Sinir krizleri geçirtip hüzünlendiredebilir hiç belli olmaz :D Sizde heyecan yapmayın hemen geçer dediysek gelene geçene tek atar deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kamikaze'ye genelde ben de katılmıyorum da, cellobello sen de pek iddialı yorumlar yapma bence eheh, naruto nasıl yondaime'yi gecti ya, hayır nasıl karsılastırdıgını da anlamadım, alakası yok ne dovus stili olarak ne jutsu olarak falan, en fazla jiraiya'yla karsılastırabilirsin, onu da ne kadar fukusaku ikide bir bu cocuk jiraiya'yı gececek dese de pek bi olayını goremedik henuz, naruto'yu seviyorum ben, hatta serideki en favori karakterlerimden biri, ama daha konoha'ya donmeden pek bir sey goremeyecez belli ki... edik: rasengan konusunda demissin sanırım, evet jutsu'yu tamamladı da, yondaime gibi rasengan'ı en bastan bulabilecek bir ninja degil naruto, bir de kakashi, yondaime'yi gecebilecek tek ninjasın gibi bir sey dedi, daha degil de ilerde gecer insallah =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Futon Rasengan - Rasenshuriken öhö yani nasıl takip ediyosunuz seriyi, yondaime neresinde iyi bi düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 e tamam jutsu'yu tamamladı dedim zaten, yondaime'yi gecti konusunda tek kriterin buysa peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Orası ayrı canım, jiraiyanın ellerinden öpmek lazım, kakashi bile ikisinin bir araya getirilmesi mantığını kırk takla atarak anlatırken, nasıl olduda rasengan gibi bir skilli narutoya öğretebildi diye derin düşüncelere daldı. Halen futbol takımı gibi sahaya çıkıp çeşitli stratejilerle yapsada hakkını yememek lazım.. Kolay iş deil Yondaime gibi yetenekli biri bile tamamlayamamıştı, buradada onun öngörüsünü takdir etmek lazım, narutoda kyubi olmasa bunların hiçbirini yapamayabilirdi, ki halen narutonun kapalı olan yang chakrasıda ilerde çok daha güzel anlar yaşatabilir. Minato oğluna dahada ötesi ülkesinin geleceğini bağladığı bir ninjaya olabilecek en değerli mirasları bıraktı. Edik: çok peş peşe yazınca karışabiliyo, kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 orochimarunun kolları hakkında dezavantajı varken jirayanında chakrasıyla ilgili problem vardı,aynı şekilde jiraya vs itachi konusunda pek bir tartışmaya giremeyiz ,itachi 2kere mangekyou kullanmıştı ve konahaya karşı düşmanlık beslemiyordu jirayayla dövüşmesinin bir anlamı yoktu. Lee başkan konaha şampiyon =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Eh lee ve neji var tabi lee kıyafetleri içinde sai :D ama mangada pek fırsat kalmıyo gibi, isterim bende görmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hinata olsun. Birde bu narutodan önce birisi daha Hokage olurmu acaba? Kakashi olur diyordum ben ama yalan oldu :D naruto hokage olur bencede o kadar adam arasında hokage olacak kapasiteye pek sahip değil ya. Gökten bir tome of wisdom düşmezse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hinata noldu sahi,özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 narutodan şöle range bir jutsu bekliyorum ben gördüğüm bir kaç sayfa buna işaret gibiydi ama bakalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Rasengan ın bir o halini görmedik, kishi çok düşünüp yeni teknik olarak verebilir haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Fillerin birinde rasenganı 1mye yakın atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben iddialı yorumdan daha çok yorumlarınızı almaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam....tabi size göre daha acemiyim ama naruto yandaimeyi geçmeyi bırak tek başına kaç ninjayı yenebilir (kyubisiz) şu sage mode yi öğrenmesiyle bişiler yapabilir. hem sonra narutoda çeviklik yok gibi görüyom ben.... bide yandaime genç yaşta öldü. bide benim merak ettiğim bu mangekyou'ya karşı savunmanın yada kazanmanın yolu yok mu çünki yok gibi duruo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sharingan varsa, Sazke gibi "ben nefret dolu adamım" triplerine girer, dispel edebilirsin lol. Yada Gai gibi Eye Contact yapmıycaksın. Naruto isen, Kakashi'nin yaptığı gibi KageBunshin kullanabilirsin. Her bir KageBunshin'e Mangekyo atmayı denerse, beyin kanaması geçirir herhalde :D. Naruto'nun Yondaime veya Jiraiya'yı geçmesine gelince. Yok daha oralara gelmedi henüz. Ama Sage Chakra eğitimi almaya başladığında beri hiç dövüşdüğünü görmedik. Ayrıca gizli gizli bir teknik üzerinde de çalışıyor. Taijutsu olarak da Frog-fu(Kung-fu) öğrendi. Tek derdi Genjutsu, o da Naruto'nun stiline uymuyor zaten. İlerde ki 20-30 chapter da belli olur Naruto'nun ne kıvama geldiği, fakat şuan seviyesi pek bir belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bide bu adamın benim gördüğüm belki yanlışır bi yawaşlık sorunu var buu adam elini kaldırana kadar kakashi saske lee neji gibi karakterler çoktan deşmiş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 naruto yavaş değilki ama tabi speedster de değil. O değilde kakashininde gözünü narutoya takalım bakalım ne oluyor sdfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aynn..kakashinin ölememsini umuyom ama ölürse olması ereken de bu zaten naruto bu chakrayla magakyouyu kapamaz bi gözünede pain ölürse onun gözü Rinnegan ne fantaz, oldu be:Dama kishi onlarıda saskeye verirse hiç şaşmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İlk Hokage Madara'yı yenmişti. Varmış demekki yolu. İtachi Jiraiya'dan çekiniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 x vs. y karşılaştırmaları naruto serisi için anlamsız bence. çünkü o tarz bir mantığa oturmuyor hikaye. oturtursa zaten bu bölümlere gelemezdi =) naruto da sarı flaş'ın oğlu güya... cidden kağnı arabası gibi. yol alsın biraz yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yondaime de agility herosu degil ki? shunshin no jutsu'su cok guclu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 agility herosu. ehe. garip geldi bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kakashi gaidena baktım da gayet güçlü.O kadar mangekyoudur,sage chakradır görünce insan doyumsuzlaşıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 426 ilk sızanlar jigoku (hell) realm in sorgusu ıle baslıyor olay. Ebu sensei konohamaru nun önunde beliriyor.(pein konohamaruyu farkedıyor oncesınde) sonra narutoya donuyor.Pa frogun arkasındakı code yuzunden Basarısız olmamak ıcın cok calısıyor asıl oglan fln. Sonra ebusi ye donuyor olay pain buna narutonun nerde oldugunu soruyor bır flashbackten sonra ona nerde oldugunu soylemıyegını belırtıyor sonra pain konohamaruya shuriken fırlatıyor bu kadar bılgım var su an ıcın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar