Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

En azından kakashinin düşüncesi bu yönde, yondaimenin yapmadığı, pek çok kişi için imkansız olan bişeyi yaptı, ha naruto bu ne kadar efektif kullanır dahada ilerletirmi orası apayrı bi tartışma konusu. Sinir krizleri geçirtip hüzünlendiredebilir hiç belli olmaz :D Sizde heyecan yapmayın hemen geçer dediysek gelene geçene tek atar deil yani
Sosyal ağlarda paylaş

kamikaze'ye genelde ben de katılmıyorum da, cellobello sen de pek iddialı yorumlar yapma bence eheh, naruto nasıl yondaime'yi gecti ya, hayır nasıl karsılastırdıgını da anlamadım, alakası yok ne dovus stili olarak ne jutsu olarak falan, en fazla jiraiya'yla karsılastırabilirsin, onu da ne kadar fukusaku ikide bir bu cocuk jiraiya'yı gececek dese de pek bi olayını goremedik henuz, naruto'yu seviyorum ben, hatta serideki en favori karakterlerimden biri, ama daha konoha'ya donmeden pek bir sey goremeyecez belli ki...

edik: rasengan konusunda demissin sanırım, evet jutsu'yu tamamladı da, yondaime gibi rasengan'ı en bastan bulabilecek bir ninja degil naruto, bir de kakashi, yondaime'yi gecebilecek tek ninjasın gibi bir sey dedi, daha degil de ilerde gecer insallah =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Orası ayrı canım, jiraiyanın ellerinden öpmek lazım, kakashi bile ikisinin bir araya getirilmesi mantığını kırk takla atarak anlatırken, nasıl olduda rasengan gibi bir skilli narutoya öğretebildi diye derin düşüncelere daldı. Halen futbol takımı gibi sahaya çıkıp çeşitli stratejilerle yapsada hakkını yememek lazım.. Kolay iş deil Yondaime gibi yetenekli biri bile tamamlayamamıştı, buradada onun öngörüsünü takdir etmek lazım, narutoda kyubi olmasa bunların hiçbirini yapamayabilirdi, ki halen narutonun kapalı olan yang chakrasıda ilerde çok daha güzel anlar yaşatabilir. Minato oğluna dahada ötesi ülkesinin geleceğini bağladığı bir ninjaya olabilecek en değerli mirasları bıraktı.

Edik: çok peş peşe yazınca karışabiliyo, kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
orochimarunun kolları hakkında dezavantajı varken jirayanında chakrasıyla ilgili problem vardı,aynı şekilde jiraya vs itachi konusunda pek bir tartışmaya giremeyiz ,itachi 2kere mangekyou kullanmıştı ve konahaya karşı düşmanlık beslemiyordu jirayayla dövüşmesinin bir anlamı yoktu.
Lee başkan konaha şampiyon =p
Sosyal ağlarda paylaş

ben iddialı yorumdan daha çok yorumlarınızı almaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam....tabi size göre daha acemiyim ama naruto yandaimeyi geçmeyi bırak tek başına kaç ninjayı yenebilir (kyubisiz) şu sage mode yi öğrenmesiyle bişiler yapabilir.
hem sonra narutoda çeviklik yok gibi görüyom ben....
bide yandaime genç yaşta öldü.
bide benim merak ettiğim bu mangekyou'ya karşı savunmanın yada kazanmanın yolu yok mu çünki yok gibi duruo...
Sosyal ağlarda paylaş

Sharingan varsa, Sazke gibi "ben nefret dolu adamım" triplerine girer, dispel edebilirsin lol. Yada Gai gibi Eye Contact yapmıycaksın. Naruto isen, Kakashi'nin yaptığı gibi KageBunshin kullanabilirsin. Her bir KageBunshin'e Mangekyo atmayı denerse, beyin kanaması geçirir herhalde :D.

Naruto'nun Yondaime veya Jiraiya'yı geçmesine gelince. Yok daha oralara gelmedi henüz. Ama Sage Chakra eğitimi almaya başladığında beri hiç dövüşdüğünü görmedik. Ayrıca gizli gizli bir teknik üzerinde de çalışıyor. Taijutsu olarak da Frog-fu(Kung-fu) öğrendi. Tek derdi Genjutsu, o da Naruto'nun stiline uymuyor zaten. İlerde ki 20-30 chapter da belli olur Naruto'nun ne kıvama geldiği, fakat şuan seviyesi pek bir belirsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

426 ilk sızanlar

jigoku (hell) realm in sorgusu ıle baslıyor olay.
Ebu sensei konohamaru nun önunde beliriyor.(pein konohamaruyu farkedıyor oncesınde)
sonra narutoya donuyor.Pa frogun arkasındakı code yuzunden Basarısız olmamak ıcın cok calısıyor asıl oglan fln.
Sonra ebusi ye donuyor olay pain buna narutonun nerde oldugunu soruyor bır flashbackten sonra ona nerde oldugunu soylemıyegını belırtıyor sonra pain konohamaruya shuriken fırlatıyor bu kadar bılgım var su an ıcın...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...